Mor? vedt da se veliko ne bo spremenilo, vsaj kar se tehnike pa avtomobilizma in podobnega ti?e ne.?e proizvajalci (dobavitelji) ne bodo imeli garancije jih ljudje ne bodo kupovali simpl k pasul
Ja jaz in ti mogo?e ve? kot polovica folka bo pa z veseljem nabavljalo v Hoferju in Lidlu. In ko bo? domov pripeljal nedelujo? LCD ti garancija ne bo veljala jo bo? lahko vrgel samo v smeti. Me pa prav zanima kako se bodo trgovci odzvali na tole.
Jaz ti ?elim, da ?imprej dobi? net ker tole kar ima? je verjel ali ne samo pol igre. O?itno je narejena samo na pol in zdaj se preko neta dodajajo nove dirke itd... ?e ima? ?anso pa se pri kak?nemu kolegu samo priklopo na wireless in dodaj vse nove popravke, je vredno.
Zelc bo ponorel pa namesto trenirk oblekel kavbojke! ?eprav kar se mene ti?e imata obe znamki nekatere vrhunske avtomobile in ne bom ne eno ne drugo znamko pljuval.
ok kar se volana ti?e za 110? dobi? od trustmasterja s sklopko, gasom, bremzo pa sekven?nim menjalnikom dost dobro zadevo (za pc) tut un momo ni slaba zadev?na.
Drugo verzijo sem dobil danes domov in sveti malo slab?e kot navaden reflektor. Ni pa spet toliko, da se nebi videlo. Bom pa v kratkem naredil primerjavo, kolk slab?e sveti.
?e jih imam 180 je veliko ker teh francoskih 182 je v resnici manj. Moder je 1.4 16V (100), za rde?ega pa tudi jaz nisem zih a je 60 ali 75. Se pravi v najbolj?em primeru 355 kar ?e ni 380+...
Kot obljubljeno, posnetki. Ko smo vse parkrat preverili smo ga zakurblali. No verglali pa ni bilo ni?. Eden izmed poskusov je bil kar zanimiv. Aja v cilindru je bilo nekaj olja ker je bila nova ma?ina.
Ker je bia pozna ura smo nehali in samo, da je majster pri?el domov se mu je posvetilo kaj je bilo narobe. No in naslednji dan je v?gal v prvo, ko me ni bilo zraven. No ko je kolikor toliko delal je bil ?as, da se zapelje. No ja mal je nasedel.
Ja volan bi tudi jaz imel ampak pomoje bom raje v Cliota vlo?il ta denar.
Moj mat oran?en GT-R spec-V, karbonska hauba pa ?e nekaj karbonskih dodatkov, BBS litke. ?al barva ne pride do izraza ker je na TV zaslonu ?isto druga in moram ?e na?tudirati sistem. V glavne predstavljajte si to barvo ampak bistveno bolj ?ivo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani