Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

Eno resno vprašanje.Do katerega leta se igrate te igrice na računalnikih in kako sprejemajo vaše partnerke to "otročje" početje? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
  dne 4. 2. 2022 ob 15:16 je AmpeR napisal:

Meni so 4.pisali iz nijz, ker me ne morejo dobit na gsm. Ma ke mone... škoda denarja za print in pošiljanje dopisov...

Razširi  

Moji starši so dobili pismo z navodili o karanteni in vsem ostalim deset dni po tem, ko so bili na testu pozitivni. 😊

V bistvu, ko so že šli lahko v trgovino. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
  dne 4. 2. 2022 ob 15:16 je Nejc1986 napisal:

Zoncolan 😍😍 Tam sem stalna stranka v poletnih mesecih. Kaksna pa je smuka tam ? Zelo ga hvalijo za družine če se ne motim. Proge bolj položne ?

Razširi  

Smuka je odlična. Proge so cel dan "speglane". So pa proge za vse gušte. Dobili smo celodnevne karte za samo 33€/osebo skupaj z zavarovanjem, ki je v Italiji sedaj nujno. Je pa omejitev mislim na 4250 smučarjev. Potem ne prodajajo več kart. 

Je pa to kar kmalu zjutraj po 8.uri, ker je tam ob sobotah ponavadi pol obale, Trsta in Udin. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
  dne 4. 2. 2022 ob 12:56 je TiEn napisal:

A rabiš še PCR+PC za smučišča v italiji?

Razširi  

Ne. Pcr je čisto ok. Pa una maska tipo pinokio. Medicinska maska ni OK. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Enako. Danes bomo pa  prej odbrzeli iz službe, da namontiramo thuleta na streho za jutrišnje smučanje na Zancolanu. Vreme je napovedano odlično. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 4. 2. 2022 ob 5:59 je Martin Cufer napisal:

Cepljenih je v bolnišnicah vedno več, ker je več tistih, ki prebolevajo zelo blago obliko covida-19 in so sprejeti v bolnišnico zaradi drugih razlogov, je na novinarski konferenci pojasnila vodja posvetovalne skupine za cepljenje Bojana Beović.

Gasi internet,trgaj kablove 🙈🤣🤣🤣

Razširi  

Bum... 1:1.,🤪

WWW.RTVSLO.SI

Val okužb z različico omikron se ne umirja. Po...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 3. 2. 2022 ob 10:44 je Boss napisal:

Žalostno a ne, da je ratal cepilni status in pa cepilno prepričanje faktor odločitve. Ampak to niso krivi tisti, ki se zdaj odločajo komu dati glas le  na osnovi tega, ampak tisti, ki so s svojimi neustavnimi odloki povzdignili cepljenje na najvišji prestol in se zadnje leto govori praktično samo o tem. Pralnica mozga press.

Kar se pa Italije tiče boš pa razočaran, ker ne zahtevajo več cepilnega statusa - zdaj jim je bolj važno, da bi ja sploh kdo prišel. Men je smešno, da se kr tolčem po kolenih, zate pa ne vem. 😆

Tudi Italija nekoliko omilila ukrepe - 24ur.com

Hvala za skrb, z mojimi živčki je čist vse ok - jaz se zjutraj lahko pogledam v ogledalo in sem zadovoljen s sliko, ki jo vidim.

Glede tvojega prvega stavka pa takole - pravno ne zdrži tvoja navedba kot tudi tista ne, da je ženska sama kriva, če jo partner pretepa, kaj pa ni šla stran.

Razširi  

Boss, tudi sam sem vesel, da se sproščajo ukrepi in mi je že čisto vseeno, kdo je cepljen trikrat, kdo enkrat in kdo nobenkrat in kdo je prebolel. 

Važno je, da se počasi odpre stvari in ukine preverjanje potrdil pred trgovinami, ker je sedaj to že vse skupaj itak brez veze. Kot pravi lepo italijanski pregovor "Chi si e visto si e visto". (kdor preživi-preživi). Izgleda, da drugače ne gre. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
  dne 2. 2. 2022 ob 17:23 je NevLado napisal:

Tle Boss govori bolj o temu, da je tako zmatran, da se mu ne da nikamor. To na dolgi rok vodi v totalno sranje. Res pa je, da je slabše jit na pivo, če se ti ne da, kot pa jit in bit tam tečen.

Razširi  

Saj smo zmatrani vsi, ko pa moramo nadomeščati manjkajoče. A vseeno se mora najti čas za prijatelje za kak pogovor, pijačo. Seveda ne rabimo riniti v gnečo. 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 2. 2. 2022 ob 17:00 je NevLado napisal:

Brez zamere ker se vtikam, ampak socialni stik pomeni marsikaj :) 

Razširi  

Po moje  tudi. Ni štos v temu, da se skriješ v klet in kričiš: "jaz se pa nisem okužil". Pač moraš normalno živeti (kolikor se pač da in zame osebno se ni nič spremenilo) in normalno uživati življenje. Sam se okužbe oziroma tega, da bi bil pozitiven niti malo ne bojim.😉

Smo cepljeni in to je to.

Če pa imaš že od prej probleme se pa bodo normalno v tem času korona krize  samo potenciali in udarili na plano. Mi smo že rezervirali smučanje februarja v Italiji, tri dnevno potovanje za prvi maj in počitnice v Franciji v začetku avgusta. Potrebno je razmišljati pozitivno. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 2. 2. 2022 ob 15:38 je Boss napisal:

A veš, da kr mal navijam zate... lepo da braniš trdnjavo pa četudi sam.

Aja pri nas je pa glavni navijač cepljenja spet odsoten, ker ima najmlajši sin spet vročino. Hja ko ima človek od začetka decembra do danes vse skupaj 10 dni prisotnosti je tud smeh. Na začetku so znali vodini celo razlagat, da bo cepljenje pomenilo manj odstotnosti in manj stroškov za firmo in glej ga zlomka naenkrat so tisti utihnili in tako potihem na samem se znajo celo zahvalit meni necepljenemu, da ravno tako ves čas branim trdnjavo.

Sej ne da ne paše taka pohvala, ampak vseeno tudi sam čutim precejšnjo izčrpanost, ker biti vsak dan v povprečju 10 ur na šihtu v polnem pogonu tud ni mačji kašelj. In tole se vleče predolgo.

Razširi  

Je pa kar precej ljudi na raznih FB, ki pozivajo goloba, da naj se dokončno izjasni o cepljenju, da bodo vedeli, ali ga voliti ali ne. 🤪Kam smo prišli. 😊

Gremo pa v soboto v Italijo na smučanje. Da preverimo, kako se oni kaj držijo. 😊 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moj nečak, njegov sin in žena pa so preboleli pravkar bronhitis. In to vsi naenkrat. 🤣🤣Ja, my ass. So namreč zadrti proticepilci in so si sami postavili diagnozo. Bog ne daj, da bi oni zboleli za kovidom. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.