Tilen5 6.444 Napisano 24. september Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 24. september Sej včeraj je blo prijetnih 25-26 stopinj Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 23. september Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 23. september Baje bo zdej dež par dni Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 23. september Chat is back ... Napisano 23. september (urejeno) Danes sem šel na obisk v Ročinj. Ko sem se peljal mimo table za Čepovan sm pa hitro pospešil... Popravljeno 24. september od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 23. september Nakup avta pred 2025 Napisano 23. september Zravn na zic še kantico benica,..da ja "sede na dušo" Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 23. september Nakup avta pred 2025 Napisano 23. september (urejeno) Sej realno to ne bo šlo skozi do 2035..že zdej smo odzad z infrastrukuro, prodaja EV pa tud fejst upada jaz osebno se ne bom obremnejval z nič,..ta avto bom imel še kake 3-4 leta pa četudi ga peljem dikret na JUNG, pol pa kupit kar bo takrat se splačalo Popravljeno 23. september od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 22. september Pohvalite se,... Napisano 22. september (urejeno) Nevem če mam prav.. Po gostoti snega in kotu sončnih žarkov bi rekel da je t o Hintertux, Austria ? Popravljeno 22. september od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 22. september Pivo mi paše Napisano 22. september Eh kdo rabi sedet,..sej ga skor nič nismo spil,.. mogoče so pomagala tudi domače suhe mesnine Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 21. september Tole je pa kr smeh Napisano 21. september То па дефинитивно Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 21. september Jamralnik v2 Napisano 21. september Bogi majster zašvican k razbiva eni pa z telefonom v roki okoli letajo,..ahhhhhh😛 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 21. september Tole je pa kr smeh Napisano 21. september ŠTA ? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 21. september Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 21. september (urejeno) Toplo in sončno vreme je bilo za iskoristit,.. čeprav je bila zmerno močna burja sem se odločil in odpeljal 50km Popravljeno 21. september od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 21. september Pivo mi paše Napisano 21. september (urejeno) Evo smo nadaljevali v hramu pri lokalnem vinarju,. po 8deci vina še stojim 🙃 Popravljeno 21. september od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 21. september Pivo mi paše Napisano 21. september Ok prbile pive...trga SE NE Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 21. september Pivo mi paše Napisano 21. september So me prisilili v trgatev...sm reku pivo al pa nič! Evo zdej tržem Hmm nevem kdo bo trgal.. Sm šele zdej opazil Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 20. september Tole je pa kr smeh Napisano 20. september Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 20. september Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 20. september Google Maps WWW.GOOGLE.COM Polen Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 20. september Chat is back ... Napisano 20. september Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 20. september Jamralnik v2 Napisano 20. september Jst tudi nevem kdo bi vzel bolniško za prehladek 😅 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 20. september Chat is back ... Napisano 20. september Baje nas čaka zelo mrzla zima? A ni več aktualno da se paničari na forumu? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 20. september Razkurnik oz. Razpiiiizdnik Napisano 20. september (urejeno) Pismo ja treba te jakne nosit...brrr, res en bo nič od jeseni Popravljeno 20. september od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 20. september Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 20. september proklet lopov Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 19. september Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 19. september Kljub rahlemu prehladu sem izkoristil prelep popoldan,.. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 19. september Razkurnik oz. Razpiiiizdnik Napisano 19. september Ja morm pogledat kje ma ta termometer na balkonu senzor 🤔 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 19. september Razkurnik oz. Razpiiiizdnik Napisano 19. september (urejeno) Danes, je pa res da je močno sonce sijalo,..zdej je pa mal oblačno pa mi kaže zunaj 24 glih fajn da grem mal tečt Popravljeno 19. september od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 19. september Razkurnik oz. Razpiiiizdnik Napisano 19. september (urejeno) Sam res..ta dez in burja pa zimski mraz.... Wtf kako bomo kolesarili Popravljeno 19. september od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Sej včeraj je blo prijetnih 25-26 stopinj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani