Družinska prijateljica spremlja moža v Dolenjskih toplicah na rehabilitaciji. Samo zanjo polpenzion za 14 dni cca 2000€.
Ja, sam tle zadi je mal politike. Gre se za to, da so Balneo povzdignili na zelo visok nivo, zelo kvalitetna storitev. In nekak se je blo treba znebit rednih gostov, lokalcev ki so po domače prišli in pustili bolj malo. Živim blizu in mi ne pade na pamet, da bi dal 27 eur za 4 ure savne. Tudi 3 urne karte so ukinili, lahko kupiš samo še celodnevno.
Od poste zna bit targetirano na tiste ki cakajo, nek paket, ker jest sem tudi to dobil ko je bil paket na poti, naslednji dan sem pa paket dobil.
Zna pa biti da samo nakljucno generirajo stevilke, pa se glih tako poklopi.
scama je skoz vec, ker dolocen procent bo nasedu, in vecjemu stevilu ljudi posljes, vec jih bo kliknlo.
A mislis da zaracunajo? Al je samo zbiranje podatkov. Ker realno, ce tukaj das svoje podatke notr, pol majo takoj nekoga, skupaj s podatki, ki je dovzeten za take stvari.
Ja fora je recimo za božič k je ful folka naročalo so dal link da morš doplačat 3 eure za poštnino
Ful je tega zadnje cajte. Jaz sem dobil iz neke slo stevilke kao za posodobitev gesla pri NLB pay pa potem za posodobitev netflix racuna itd. Najbolj smesno je pa, da sploh nisem pri NLB niti netflixa nimam. Pac scam. Sej ze takoj po linku vidis. Sem pa tudi od kao "poste slo" dobil in imajo dost podobno spletno stran. Seveda de redirecta na njihovo fake stran kjer naj bi vpisal svojo st. kartice in CVV 🤦
Ja, ampak tkole na hitr folk dejansko klikne...pa mu šele pol zacingla k more kao plačat poštnino...
Čakam en paket iz kitajske in pol danes dobim ta sms:
Zadnje čase sumim, da imajo mogoče pri pošti kakšne težave z uhajanjem podatkov, namreč ogromno ljudi, ki pričakuje pošiljko, dobiva tele scam sporočila iz čudnih številk...
Kot sem slišal od marsikoga, sem prodal za realno ceno, s čimer se strinjam. "Nakupovalne histerije" nisem zaznal, v enem mesecu sta me poklicala 2 preprodajalca in ena fizična oseba, katera je tudi kupila avto.
In to sam pri sebi mislim da je tudi realno stanje trga
Ryzen 7 5800x3d se zmeri najboljsa odlocitev, kljub temu da je se na AM4 platformi. Menda je dost problemov glede kompatibilnosti na AM5 platformi in DDR5 🤷
meni še vedno 7900xt spi v primerjavi s procesorjem, ki dela na polno, komaj dohaja za 144hz gaming
bi moral takrat kupil 7800x3d, ma je to toliko denarja, da me bo baba izselila vun iz bajte vsak čas
Nizozemske oblasti so aretirali Greto Thunberg in druge podnebne protestnike iz skupine Extinction Rebellion, ki so blokirali avtocesto v...
Polovica sveta v vojni, folk umira na dnevni bazi v dosegu 1 tanka dizelskega goriva; na vzhodu otroci pr 10ih letih šivajo šulne da preživijo, v afriki bi šivali pa nimajo, sever evrope pa.... hrana iz gobca vn visi, zadrogiran vsak tadrug, važno da se protestira za neko x z y stvarse mal pizdimo da mamo premal plačane jobe, stavke gor dol, na severu fosilna goriva klinci palci
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja ta je kar realna za dandanes
Povezava za deljenje
Deli na druge strani