Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Danes testiral domači žar na oglje (kasneje je bil bolj na bukova drva, ker nisem imel oglja) in sva s hčerko spekla pleskavice za kosilo. Noro dober okus, napram tistim na plinu. Bukova drva so zakon, ampak traja pa neskončno, zlasti ko otrok priganja, hehe

ja pa male porcije se skoraj ne splača kurit žara, za veliko je pa spet problem, da ti ne poide vročina....moraš kar dobiti filing za žar na oglje.....je pa to za moje pojme edino pravi žar.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 40 minutami je godlike napisal:

Kupi smučke, pa jih daj za 200€ na bolho 🙂

Boljše 200€ kot nič.

Bom tako tudi naredil👍

pred 27 minutami je Janez007 napisal:

Če ti je 50 € pri Petrolu bolje kot Elan bon za smučke v vrednosti 500€, potem takoj odkupim ta Elanov bon za 50 €.

Ti javim okt ce res ne bom prodal bona vsaj za 250eur🤣, pa ti ga odprodam....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 56 minutami je Slivka napisal:

Tudi slepa kura zrno najde:

Predstavitev1.jpg

bolj to kot pa moj ELAN bon za 500€ kateri je zame neuporaben (ker ne smučam),za druge kot kaže pa ne-zanimiv.... ti boš lahko vsaj nafto tankal :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano
pred 32 minutami je Jest napisal:

Taki, ki ne gredo volit, so potem ponavadi najbolj glasni ;) 

Zato pa je takih 70% ali še več, koliko je sploh volilna udeležba....vsak je seveda najbolj pameten zase....kot zanimivost, sem zadnjič gledal eno tv oddajo, zanimivo v Indiji imajo 1mrd volilnih upravičencev, 25mio jih sodeluje pri volitvah🤣..in vsak upravičenec ne sme imeti do volišča več kot 2km....heh, imajo kar dela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Alex napisal:

Včeraj sem imel srečo, da sem imel za cel dan na voljo  belo cupro formentor vz5. ❤️ Z njo sem naredil okoli 400 km. Ali mi je všeč? Zelooo. Predvsem zvok, ko globoko hrope in poka ob zmanjšanju plina. Poraba? Na trenutke 1 liter /5 kilometrov. 😊 Bremze fenomenalne. Obuta je bila v nove, samo en dan stare  pnevmatike Michelin pilot sport 5.

V glavnem, če bo imel kdo šanso, naj proba to izkušnjo. Ali bi jo imel? 

Ne. Ker že sedaj lahko samo čakam, da pride kaka položnica. 😬

VZ5 je res stroj (to je še iz starih audi časov ko so imeli motor z 5 valji), sem imel možnost voziti za njo na lokalni cesti (in se je slišal pravi zvok), potem ob uvozu na avtocesto je bilo bye bye-bye :), je stroj, ki pa tudi stane.....je pa res, da je meni ta voz oblikovno in s tem motorjem res top....je pa res kot si rekel, v tem primeru ti položnice ne uidejo.....jaz sem po pol leta dobil pozdrav iz AT, da naj pošljejo podatke kdo je vozil sl.avto, ko sem bil v Munchen-u in smo me nekje v Avstriji dobili na radar, pa sem vozil samo Š.Scala 1.5T (ki ima sicer samo turbo in 150k, ampak gre ko sneta skira), in zdaj čakam koliko € bodo naračunali.... :)

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
Pred eno uro je ignacij napisal:

Rabim nasvet. Tamal rabi monitor za igrice na PS4, večini špila GTA, RDR in Fortnite.

Kakšen monitor (lahk tud kak link prilimate) naj mu kupim tam nekje do 300 eur. 

Gledal sem tega: Gaming monitor AOC C32G2ZE, al raje kaj drugega? Si bo pa v kratkem omislil PS5 pa verjetno kaksne nove igre z boljso grafiko. Kaksen nasvet ne bi škodil.

jaz imam PS5, in imam kar na dodatno TV priklopljeno - full hd (mislim da je 42') in je konzola ločena od pc-a.....za igre super, ker je velika zadeva, grafika čisto ok (zdaj razen če si res ekstremist za detajle), meni je bolj za igre da je večji ekran, kar z monitorjem težko dosežeš.....(in to dobiš že za okrog 400€ -> 

WWW.MIMOVRSTE.COM

LED TV sprejemnik z vgrajenim Wi-Fi sprejemnikom znanega proizvajalca Philips.

)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

Sem doma, sam men je čist neugodno pri manj kot 15 stopinj kolesarit tko, da sam od servisa pa domov... ok še čez Rožnik, da vsaj lahko rećem, da je blo malce zanimivo. Sem moral zavorne ploščice sprobat, ker mi je prejšnje pobralo. Hitr tole gre od kar se pojam po vzpetinah in manjših hribih.

Sem pa za tja vzel Zoe, ampak če primerjam s Pugijem je Zoe en res navaden plastičen skret, kjer se ne da niti sedeža po višini nastavit. Se vidi, da ima kr nekaj let zaostanka in tudi Avant2Go jih umike ter menja za druge.

Kot keže bodo morali tud v EV-je vgrajevati boljše interjerje in sedeže, ker prvi navdušenci so že mimo, zdaj bo pa treba resne kupce pridobit to bo pa šlo sam na kvaliteto.

@dvorjan te ne bo pohvalil, ampak ti bo dal @Boss en velik minus :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 13 urami je godlike napisal:

Pa res ne vem v kateri Čatež eni hodite.

Se strinjam, manjkajo vlaganja. In bazira na stari slavi. Ampak 30 ali pa celo 40 let nazaj so bile zadeve kar drugačne.

30 let nazaj, ni bilo zunaj tobogana na blazine, niti tistega z okroglim vrtincem. Ni bilo otroškega dela za male otroke z reko.

Znotraj je zdaj povečano za 2/3.

Zdaj pa al jaz ne vem kaj je 30 let ali pa komu leta drugače tečejo.

Bazeni izpred 30.let, tisti notranji tobogan ta hitri ne dela ze 3.leta....zunanja ponudba glede gastronomije je ni (resda prazniki) ampak vseeno..., razen tista kavarna/slascicarna...mobilna hiška tko tko...za denar kar rentajo bi lahko bilo boljse....aja pol leta nazaj, dec.2023

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)
pred 13 urami je Z M A J napisal:

Čatež se mi zdi živi na krilih stare slave, investicij v posodobitve in razvoj leto nazaj nisem opazil, lahko da je zdaj drugače?

čatež je 30.let v preteklosti, bil lani pred novim letom po božiču v mobilni hišici.....urejenost še kar, ponudba kr neki, bazeni nespremenjeno od kdar se spomnim da sem bil z osnovno šolo tam pred 30.leti....torej pod črto SLABO :) in za kar nudijo drago.....zdaj grem v Gardaland v tisto naselje kjer so apartmarji, hiške....že samo cena je nižja kot v Čatežu.....(pa saj vemo kdo je lastnik :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 13 urami je Slivka napisal:

Najdi Hondo z dvolitrskim dizlom, sedmimi sedeži in štirikolesnim pogonom, pa grem ponjo.

To je samo v opozorilo drugim, da se ne nategnejo tako, kot sem se jaz. Ker nova tehnika je predvidena samo za po avtocestah, ne pa za stalno uporabo v hribih...

hmmm, ja to je v EU zelo težko, res je da jaz nimam teh težav :).....žal je Honda malo podlegla EU in enostavno ni več dizla....7 sedežni modeli pa vsekakor so, samo zopet ne v EU :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 14 minutami je Z M A J napisal:

@Slivka, zadnjič je eden od moderatorjev, ob kavi, mi omenil, da ti bo onemogočil Jamralnik, v povezavi z omenjanjem vaše najnovejše avtomobilske pridobitve, ker menda zelo trpi server, glede na količino oddanih sporočil.

Kolikor sem ga uspel razumeti, je glavna težava v tem;

Jamraš in ne iščeš rešitev. :)

(Če še kdo spomni g. Mira Cerarja, hehe)

Rešitev je enostavna....prodaš Forda in kupiš avto👍(ala Honda, Mazda😉)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Robotska kosilnica za strm teren
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Matick napisal:

Ce se dobro spomnim procenti v naklonu pomenijo koliko m visinske naredi v 100m razdalje.

Ce je moja matematika pravilna, 100% naklon je 45°

Verjetno bos za tvoj naklon kar laksarco gonu, ce ti komaj stojis, robot sigurno ne bo zmogu

točno tako kot je @Matick napisal....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Rogla je res car 👍, kljub temu da zgreši cilj, na koncu zmaga, sicer bi bila razlika še za kakih 8-10sek višja -> kdor spremlja kolesarstvo, letošnji TDF bo kot kaže res brutalen....

WWW.RTVSLO.SI

Primož Roglič se je po zanj podpovprečni dirki Pariz-Nica v povsem drugačni luči vrnil na tekmovanja in zaznamoval uvodni dan Dirke po Baskiji. Za seboj je pustil tako Evenepoela kot Vingegaarda in se veselil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

V drugi temi sem poslušal, da ni važno če kitajc dela, samo da je kvalitetna kontrola kakovosti.

To mi diši po dvojnih merilih.

Se pa strinjam, Volvota ne bi imel.

Že to, da imam Pirelli gume, me boli. Vsaj kupil jih nisem.

a tudi legendarnega T5R ne ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.