haha sj te o ni?emer ne u?im,samo primerjat ne more? mo?kih penisev z avtomobili oziroma jih kazat kot njihove podalj?ke ker to niso, da se pa spu??a? v take primitivizme kot so “koliko sem jih ?e vidla“ pa je bilo itak za pri?akovat... manjvrednostni kompleks ma? pa o?itno ti, ker po tvojem smo vsi divjaki, izprijenci, vse ?enske frigidne, nepri?tevne in ?e kaj zraven...te?ko otro?tvo!?
namesto denarne kazni nisem predlagala nobenega fizi?nega nasilja, spet tvoja primitivna interpretacija...mene nih?e ni prebutal za neposlu?nost- o?itno niste v ?oli jemali razlike med prebutanjem, “dve ?ez rt“ in zlorabljanjem.....moje otro?tvo je bilo ve? kot odli?no...?e?kanje “divja?ic“ je spet zraslo na tvojem pokvarjenem zelniku....in NE, nismo vsi ljudje enaki in ne bojimo se vsi denarnih kazni, so le zoprne, to je to. Denarne kazni ne spodbujajo bolj vestne vo?nje, kve?jemu huj?e. ?e preve?krat sem bila pri?a ljudem, ki so pijani vozili, al pa pa? dobili kazen za prehitro vo?njo in to kdaj samo za 10, 15km na uro preve? izven naselja in so dobili kazen, pridrveli v kafi? na ene 10 pirov / rund in jih iz jeze vase zlili ker so pa? dobili kazen.kateri za brezveze, kateri pa ker so si jo zaslu?ili...in jovo na novo spet na cesto....no to je ?e huj?e kar se mene ti?e, in to je to, kar denarna kazen povzro?a- jezo, bes. ?e policaj samo pokasira kazen za hitro vo?njo/vo?njo pod vplivom alkohola in da ?loveku, ki je naredil prekr?ek nih?e ne obrazlo?i morebitnih posledic dejanja, vpra?a za razlog hitenja in ?e kaj ve?...da bi vinjeni osebi pokazali kaj se lahko naredi ?e pijan vozi?- dejansko se mal potrudli, da bi ta problem vo?nje pod vplivom ?imbolj izkoreninili, izbolj?ali javni promet, mo?nost, da ljudem ni treba vozit ko pijejo.....no v tem primeru so res samo blagajniki, ni? drugega. Sli?ala sem tudi za primer ko policaj ni na?el ?isto ni?, da bi ?loveku zara?unal, ne hitrosti, ne ni?..mu je pa manjkala ena ?arnica v kompletu...no in zaradi tega je dobil kazen...mislm a je to normalno!? ?e bi mal dlje pogledal iz tistega plota za katerim stoji? bi videl, da smo ljudje bitja z razumom z razlogom in dokler bodo z nami ravnali kot da ga nimamo, se bomo upirali takim brezveznim ukrepom. In ker mam kaj drugega za po?et kot nekomu kosti metat za glodat v brezveznih debatah ti samo ?elim, da bo? v naslednjem ?ivljenju minister za promet in da zrihta? stvari tako kot je treba...?immanj ?rtev na cestah in nasmeh na obraze vsem voznikom .. lahko pa ?e v tem kaj naredi? glede tega, da ne bo samo pri besedah ostalo...
I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Lojz ima prav.. hitrost je nevarna, v tem primeru prenizka hitrost...
posnetek je sve?, od danes, ?e se kdo spomni sem pred ?asom nergal nad takimi, ki ogro?ajo druge... in danes sem spet sre?al avto, tega sem ?e ve?krat, in vedno se je na AC vklju?il kot kamikaze !
brez smernika in s hitrostjo cca 60 km/h direktno na vozni pas...
zanima me, kateri stacionarni radar bo sankcinoiral take neumne?e ?
Hja ... Jst vsak dan peljem po AC od Trojan do Dom?al. Pri vklju?evanju na Trojanah, mora? bit ?e mojster, da zvozi? tale priklju?evalni ovinek (?e lahko temu tako re?em) z 90km/h, kot bi sicer moral... Ve?inoma se na AC pripeljejo s 40km/h - katastrofa - nakar je ?e potem priklju?evalni pas razmeroma kratek, in te?ko pridobi? kitrost 120 - 130km/h, da pride? pred kak?en tovornjak ... po zimi bomo po moje z 20km/h gor vozil ...
Kamorkol pogledam, ta Lojz neki klaftra ... pa ?udno da sam on v eno blesavo smer vle?e, vsi ostali pa se z njim ne strinjajo ... Zdej se mi po?as ?e ceu forum grau?a in ne sam Lojz, ker kamorkoli, v katerokol temo pogledam, morm brat, tko kt Symon prau Z:J:Ebane telenovele!
Teb je mogo?e taka izjava sme?na, men je pa blesava.
Nimam tolk cajta da bi se na vseh forumih preganjal z divjaki. Mogo?e bom pa ?el tud na Honda forum, potem, ko me boste na tem forumu banali.
Moram pa povedat, da se da z opazovanjem ugotovit, da je v mazdah neprimerno manj norcev kot v hondah. To je treba priznat, ni kaj. Jaz prav iz tega razloga honde ne maram. No?em pripadat klanu v katerem prevladujejop divjaki in bedaki. Iz istega razloga tudi ne maram BMW- jev Audi-jev in VW. Mene je sram se peljat v teh avtih. ?e se ?e iz kak?nih razlogov moram s kom peljat v teh avtih, potem gledam stran, da me kdo ne prepozna noter. Sem ?e razmi?ljal, da bi v teh znamkah avtomobilov, ki sem jih na?tel, morala bit obvezna oprema papirnata vre?ka, ?krnecl, da bi jo lahko nataknil na glavo za kamufla?o. Nekaj je pa treba tud dat na ponos.
Jaz sem svojmu sinu naprimer zagrozil; ?e se ne bo? u?il, ti bom za kazen kupu BMW-ja. Potem je mulc kar naprej dr?al knjigo v roki in bil na koncu odli?en.
Dobr da nism tak ko ti. Kr ?e bi isto razmi?lu bi blo mene tut sram mazdo vozit. In to zarad tega kr jo vozi? tut ti ...
Kdo je zdej otro?ji kle gor ...
Lojz spreobrnili ste mene, Dona in ?e marsikak?nega Mazda?a. Mazda?i so itak znani po svoji dirka?ki naravi. Predlagam Vam, da posku?ate ?e na Honda forumu. Sicer so tam bolj miroljubni foruma?i, obenem so nasplo?no Honda?i pregovorno previdni vozniki ampak vseeno se najde sem ter tja kak?en divjak, ki ga kdaj pritisne 5km/h ?ez omejitev.
Pa glih v?eraj sm tuhtu kako bi ga obrnu na honda?e... pa sem nehu premi?ljevat ker sm se bald a bi bil preve? oftopi?en
Nej ?e dodam ... Jaz se res vozim vsak dan 50km v eno smer, v slu?bo in nazaj, in malokdaj prekora?im 90km/h
Na na?i dolini skoraj vsak dan kro?i nek ?uden helikopter in potem policisti ustavljajo(brez radarja folku pa n? jasno) folk in nam pi?ejo pla?ilne naloge.
In ugante za kaj ?
1. Speed. g.Lojze zgleda da so vas kon?no usli?ali.
2. Polna ?rta.
3. Varnostni pas.
4. Vijuganje, tem dajo kar pihat in so sicer prepo?asni, samo vseeno dobijo kak pildek.
G. Lojz, povejte mi ?e boste la?je ?ivel ?e priznamo da je hitrost na prvem mestu, pri nesre?ah ?
Bo kon?no mir ?
Prosim lepo, odgovor samo z DA in NE, ker se mi ne da ve? brat tega bul?ita, ker se ?e ultra ponavlja bi ?lo LEPO prosim, prosim.
@Don, Js NIMAM predelanega avta ! in prosim da se ne ?iri napa?nih informacij.
Za VSE ostale ki uporabljate raznorazna imena mno?il,rodil, ... , ?e kaalman ne bo ukrepal bo mogu en drug, prosim brez ?aljenja, G.Lojz se je pa? tako zamislil,ne dopu??a 2. ali 3. vzroka, pa tudi ?e je samo posreden, zato ga dajmo prosim razumet in mu samo pritrditi na njegove trditve im bo takoj mir.
Namesto da se spravljate nanj ga raje povabite na kak , pa se tam pogovorte in boste videli da je g.Lojz en fajn dec z dolenjske.
Nism mislu dobesedno ... Ma? pa od mps zavore ne? To je predelava
Pa kokr vem, jo ve?krat navije? do rde?ga polja ... vsaj kolkr te poznam ...
Ne! Po mojih izku?njah si po?tenjak.
Spoznal sem, da je divjanje glavni vzrok nesre? na cestah. Razsvetljen sem in od sedaj se bom vozil vedno vsaj 10km/h pod omejitvijo.
Jaz vozim tut 30 po?asneje!
Pa ?e to. Zlo malo vidim nesre? s prerihtanimi avtomobili (aka. Symon, Yavarye, marko_mx-3, ...), ampak se ponavadi zakantajo "va?ki dirka?i" z raznoraznimi kripami, ki so vredne 2000? s 150 konjskimi mo?mi +, in vredne pol pizde, poleg tega, pa ?lovek po navadi ne more (zaradi financ recimo) in no?e zrihtat avtomobila na ra?un varnosti, ampak se vse dela samo da se dere, da gre ko sneta sekira in da zgleda ko pratfon ri?ote ...
Sam zgleda da je tvoja pamet ?e zafilana, tko kot se zafila harddisc na ra?unalniku, in nanj ne mor? ve? nalo?it podatkov, tko k teb ne mor? v glavo ubit, da nima? (vsaj ne absolutno) prav!
Pa ne premi?ljevat preve? kaj sm mislu, da ne zaboli ... aja, pa bolj po?asi, hitrost ubija ...
Zdej grem pa na blji?njo planino kjer je cesta z omejitvijo 90km/h, pa obljubim da ne bom peljal ve? kot 60, ker se ne da ... (ker bi verjetno zletel v maline ?e v prvem ovinku). No, pa nate bom mislu ob tem ko bom u?ival v vratolomni hitrosti skozi ovinke, pa z mirno vestjo, saj bom vozu 30Km/h po?asneje, tko kot si mi svetoval ti, policija bo sre?na, pa ?e bogec bo name pazu ...
ZooM - ZooM
?udno, da se noben ne strinja s tabo ... Verjetno smo res sami bedaki kle gor.
Zdej mi pa povej a je to slu?aj, al je slu?aj to, da si ti bedak?!
Bom pa ?e jaz ?ez pijance usekal.EVO tle pi?e da so pijanci na drugem mestu med povzro?iteljem prometnih nesre?. Tako kot sem vam reku jaz.
Ampak ?e zmeraj vodijo divjaki. PO CELI EVROPI. Torej drugje ni ni? druga?. In s tem se ukvarjajo vsi evropski poslanci.
Torej divjaki so/ste slab?i od pijancev in to je tista ?alost nad katero se morate zamislit.
Drga? je pa to va?e ignoriranje uporbnika, kateri vam ogledalo nastavi, logi?na reakcija tistih, ki se jih to ti?e. Jasno, saj prometne znake z omejitvijo kot ka?e, tud ignorirate.
?lanek res ni fri?en, ampak dvomim da je danes slika kaj bistveno bistveno druga?na.
A ti zastop?, da neprilagojena hitrost pomen tudi to da se en Lojzek pelje z lojtrnikom, ki ma gor 7 let stare gume in zleti v jark pri hitrosti 50km/h, na mestu kjer je omejitev 90km/h?
?e ne, pol ti nej povem (pa po moje nism prvi), da si kan?ek zaostal ... ( ne ?alim in ne delam se norca, sam drugo ne more bit ...)
Adijo pamet v kaj se tale forum spreminja zarad enga pametnjakovi?a.
En najbol?ih forumov kar jih obiskujem (?e ne celo najbolj?i), pa smo vsi prikazani kot brezsr?ni divjaki, poleg tega pa ?e otro?ji bedaki in ne vem kaj ?e vse. Povrhu vsega, nam pa mo?gane pere en Kristus, ki ma sam tok oprane mo?gane da se skoz vidi.
Pet Lojz raj 7th Heaven gledat.
Sicer pa ?e bi bil prepri?an v to kar govori?, bi nas paglavce pustu na miru pa spokal. Vsaj jst bi tko naredu, kr ne bi ?elel bit "v dru?bi" s takimi insekti kot smo mi. In to?no to si jst o teb mislem. Upam da se tale tema in Lojz zbri?eta iz tega foruma ?imprej ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vse najbolj?e!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani