datacenter ni v naši domeni, samo svetujemo. Maribor so delali NTR in 1MW je bila ze razpisna omejitev, ker trafo v MB ne potegne več.....poleti so jih že prosili če lahko zmanjšajo porabo (res ga uporabljajo stalno na 80-90%, predvsem IJS in EuroHPC, angleži v Bologni imajo svoje, ampak imajo nenavaden problem, po Brexitu jim je dovoljeno max 90 dni deloven vize v eU....tudi zato prevzemam z ekipo več. Tale brexit si niso tako zamisljali......tudi zato so v Bologni, podatki morajo biti v EU.....stane jih drago.
No sej to me je zanimal, ker mi mamo za cel objekt 2 generatorja oba skupi okrog 1MW, porabe mamo pa neki cez 1MW, tistole za 30MW morejo bit pa orng porabniki 😳
Namen je bil, da se srečamo, da bi mal počvekali (pa ne čvek o koroni), da bi šel kdo mogoče še zaplavat al pa na sprehod, lahko tud obisk slapa Savice al pa korit Mostnice za recimo kakšni 2 uri, pa da se kaj popije in dobrega poje. Vse bi bilo zrihtano, moj plac, pijača, hrano bi sam pripravil, ... ne vem a sem še kaj pozabil, da bi zadeva dobila svoj namen.
mogoče je bil datum preveč na vrat na nos postavljen, pri men je pršu pa ravno na teden, ko mam dežurstvo, drugače sm ziher ZA
Moje mnenje pa je, da naj ze enkratuvedejo testiranje za VSE ali za nobenega. Vsi so lahko okuzeni (tako cepljeni, kot necepljeni)... in vsi lahko sirijo virus dalje ... Ce prav razumem, so "varni" edino prebolevniki...
A je čudno, saj smo vsak dan že 1,5 leta z vseh strani bombardirani o tem. Na tem forumiu ni nič drugače. In @Deeyan, a ti si imun na te zadeve in se v gostilni nisi pogovarjal o Covid temah? 😁
nihče ni imun, obstajajo kake bolj pametne teme
pred 13 urami je FuManchu napisal:
In z katerim cepivom ste se cepili vsi ki ste cepljeni?
Uceri sm bil v par razlicnih gostilnah (ponavadi ne prisluskujem kaj se folk pogovarja), ampak zalostno, da se folk sploh ne zna vec o cem drugem pogovarjat, sam se ta kovid, pa cepljenost pa testiranje 🙄
sam neki glede covid virusa mi pa neki ne gre skoz... že v OŠ smo se pri Biologiji učili, da virusi z vsako mutacijo ratajo švohnejši, ker se morejo vedno borit s protitelesi in zato ošvohnijo... covid 19 pa zgleda, da je superman med virusi, da je vedno močnejši 🤔
Ko smo ravno pri razbitih telefonih... Honor 8a ... Razbit ekran (padec na tla).... 70eur hočejo za popravilo.... A je to za kej popravilo,ali je res kar pravijo,da bo v kratkem začelo potem štekati vse po vrsti (od nedelujocega toucha ob strani do napihnjene baterije). Sicer že imam nov telefon ,ampak starega bi imel za rezervo.
Larifari, velik teh lcdjev sm ze premenju, pa se nc ni stekal nikol
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
okrog 1k€ stroska... odvisno kolk škode je v motorju samem nastal
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani