Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je jereb napisal:

Pa je to res nepopravljivo oz predrago? 

okrog 1k€ stroska... odvisno kolk škode je v motorju samem nastal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 13 urami je jures napisal:

Enkrat se je ze pisalo ontem - katero luc priporocate? Prvo?

- Led

- da se polni

- da se sname z nosilca samostojno (ne da moras vsakic kako elastiko snemat

- da res vidis pred kolesom ne samo da si viden

- do 50€

djankuje, spasiba, merci

zdej spet kolk se voziš... če se redkokdaj voziš v temi definitivno za polnit, pa itak tak da jo lahk snameš z nosilca.

Js mam tole in je top shit

https://www.aliexpress.com/item/32824420103.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d1DmfJC

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Super. Zdaj pa samo zavihati rokave in zamenjati. Baje, da moraš sneti dol cel odbijač za to. 🤔

Res je, pa mal predelave je tut blo treba

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Matick napisal:

Screenshot_20211012_122319_com.huawei.browser.jpg

Ce nimas AA ti zeeeelo polcasi polni. Ce nastimas AA pol ti tud na servisu dajo vecjo napetost na USB port.

Men glih toliko polni da ce imam spotify in bluetooth, pol ni dela + al pa - na bateriji :)

Ok ja, sm se narobe izrazu, 2A je bil en izmed prvih quick chargev, zdej gre pa tut ze cez 4A

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 1 uro je jures napisal:

datacenter ni v naši domeni, samo svetujemo. Maribor so delali NTR in 1MW je bila ze razpisna omejitev, ker trafo v MB ne potegne več.....poleti so jih že prosili če lahko zmanjšajo porabo (res ga uporabljajo stalno na 80-90%, predvsem IJS in EuroHPC, angleži v Bologni imajo svoje, ampak imajo nenavaden problem, po Brexitu jim je dovoljeno max 90 dni deloven vize v eU....tudi zato prevzemam z ekipo več. Tale brexit si niso tako zamisljali......tudi zato so v Bologni, podatki morajo biti v EU.....stane jih drago.

No sej to me je zanimal, ker mi mamo za cel objekt 2 generatorja oba skupi okrog 1MW, porabe mamo pa neki cez 1MW, tistole za 30MW morejo bit pa orng porabniki 😳

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 15 urami je Boss napisal:

Namen je bil, da se srečamo, da bi mal počvekali (pa ne čvek o koroni), da bi šel kdo mogoče še zaplavat al pa na sprehod, lahko tud obisk slapa Savice al pa korit Mostnice za recimo kakšni 2 uri, pa da se kaj popije in dobrega poje. Vse bi bilo zrihtano, moj plac, pijača, hrano bi sam pripravil, ... ne vem a sem še kaj pozabil, da bi zadeva dobila svoj namen. :nevem:

mogoče je bil datum preveč na vrat na nos postavljen, pri men je pršu pa ravno na teden, ko mam dežurstvo, drugače sm ziher ZA :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Jubilejna 100ta stran o covidu, vsaka cast :jupiii:

Ko bi nam vsaj pri kaki drugi temi slo takle dober... 🙄

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Spet se bodo cepili zaradi službe, ne zaradi kovida. 

Js priznam, ker mi ni do tega, da mi bo vsake tolk nekdo tiščal palčko v nos 🤦‍♂️

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
dne 15. 9. 2021 ob 14:17 je Jest napisal:

Moje mnenje pa je, da naj ze enkrat uvedejo testiranje za VSE ali za nobenega. Vsi so lahko okuzeni (tako cepljeni, kot necepljeni)... in vsi lahko sirijo virus dalje ... Ce prav razumem, so "varni" edino prebolevniki...  

V tem primeru se pa js ne cepim vec! 

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 50 minutami je Janez007 napisal:

A je čudno, saj smo vsak dan že 1,5 leta z vseh strani bombardirani o tem. Na tem forumiu ni nič drugače. In @Deeyan, a ti si imun na te zadeve in se v gostilni nisi pogovarjal o Covid temah? 😁

nihče ni imun, obstajajo kake bolj pametne teme

pred 13 urami je FuManchu napisal:

In z katerim cepivom ste se cepili vsi ki ste cepljeni?

Johnson&Johnson

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Uceri sm bil v par razlicnih gostilnah (ponavadi ne prisluskujem kaj se folk pogovarja), ampak zalostno, da se folk sploh ne zna vec o cem drugem pogovarjat, sam se ta kovid, pa cepljenost pa testiranje 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 17 minutami je Alex napisal:

Najbrž je narejen v kitajskem laboratoriju. In gre naprej. 

Dvomim, da v kitajskem, js se vedno mislim, da so za to krivi americani, ki se ze leta mesajo v vsak drek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sam neki glede covid virusa mi pa neki ne gre skoz... že v OŠ smo se pri Biologiji učili, da virusi z vsako mutacijo ratajo švohnejši, ker se morejo vedno borit s protitelesi in zato ošvohnijo... covid 19 pa zgleda, da je superman med virusi, da je vedno močnejši 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 26 minutami je Nejc1986 napisal:

Ko smo ravno pri razbitih telefonih... Honor 8a ... Razbit ekran (padec na tla).... 70eur hočejo za popravilo.... A je to za kej popravilo,ali je res kar pravijo,da bo  v kratkem začelo potem štekati vse po vrsti (od nedelujocega toucha ob strani do napihnjene baterije). Sicer že imam nov telefon ,ampak starega bi imel za rezervo.

Larifari, velik teh lcdjev sm ze premenju, pa se nc ni stekal nikol

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.