Clio, kak?na stara Mazda 323, Nissan Sunny je tudi neuni?ljiv pa takoreko? zastonj so, ?e ho?e? kaj ve?jega je tu ?e Primera 1,6, ki ne pije dosti za dalj?e razdalje je primerna...
hahha, en 205 se je prodal, 4 brzine 25let star avto, ga je ?koda blo
@ Boss
ja nekako me najbolj h lantri vel?e, so poceni in motorji so baje ful dobri.
Justi 4WD al pa Daihatsu Charade, no ne bi bilo neumno tut kak golf II, dizela?!
hmmm...no goLf mi ni neki pri srcu ?e sm iskren justije sm gledal ja, samo me zanima kako se zadeva premakne, za daihatsute sm tudi sli?al, da so dobri ja.
no zanima me kaj bi si vi vzeli za zimski avto, do recimo 600 eur.. pogoj je da ma gretje da mi jaj?ka ne zmrznejo in da je sposoben nardit 60+km na dan oz. tudi kak?en krat bi treba v ljubljano sko?it in da ne pije lih 12 litrov
zanimajo me mnenja, pa tudi ?e ma kdo kaka jajca za prodat doma
no nagnjen sem bolj h cliotu 1.4 ker sem ga ?e imel in vem kaj in kako, sicer pa sm vidu da so hyundaijijiji tudi poceni in kar dobrih letnikov.
vozil Mitsubishi Lancer evo 10, z navadnim menjalnikom...mmmm...jebe? avtomatika to je zakon pa ?e totalno izklopljen antizdrs je mel, pa se ?e ni premaknu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
resno? dej po?lji mi eno slikco magari na PM al pa kr tu objavi, pa od kod si
Od nekdaj lep? so Miate slovele,
a lep?e od moje bil? ni nobene.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani