Skoči na vsebino
Tapetnik
Napisano

Pozna kdo kakega dobrega, ali vsaj kje se da dobiti dobro blago ala mikra ugodno?

Ker 2, ki sta pri?la k meni za ponudbo, o?itno ?e dolgo nista bila v salonu pohi?tva in se ne zavedata cen novih kav?ev........ :ne vem:

najboljse je da kr zamenjas kavc...

ze neki casa se ne splaca take stvari popravljat, ker ti pride vse skupaj drazje pa se vedno mas star kavc..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pa cez neki casa se kak ?leper in lahko potem odpres spedicijo ali pa najem vozil itd.. pri tebi pa res ni da ni.. motor, sportska kola, familijarna kola, coln, pocitniska prikolica, zdej ti manjka se ta..

Just go for it.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Dobra odlo?itev, ?e drugih adutov nimajo, je tut kaj takega super stvar. Kaj misli?, a jo je res zlorabljal in je zato pobegnila od doma? Ker potem mu priimek kar pristoji.

ma pomojem je pobegnila od doma ker jo oce ni pustu da uveljavlja vse adute ki jih ima.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Za vsak slu?aj, samo da se prepri?a?, pa dons ?e tisti preostanek jelen?ka presahne? :pepsi::D

sj mam tak namen,da koncno vidim kdo je kriv..za moje zelocne tezave.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vcerej tko spijem ene 2 kozarca vode in se spomnem da je voda opore?na, ker sm se bal motenj v zelodcu sm si reku nc bom mal razkuzu z jegrom.. in sm spil 3/4 steklenice, tko da danes mi je vseeno slabo ampak nevem ali je kriv jeger ali voda? :vino:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

moja vcerajsnja kronika:

- sm pogruntal da mi steka sprednja celjujs- majster pelko ze popravlja

- naredu okoli 800 km od tega 550 prosto 250 prisiljen

- vozu 5 razlicnih avtov

- Renault kangoo 1999 1.4 l

- Mazda 6 2008 2.0 l

- Mazda cx-5 2012 2.2 l

- Nissan murano 2011 3.5 l

- Audi A5 2012 2.0 l

-moja druzba kasirala 2x odvem izpita

- 2x 1200ojrov kazni pa se sodnika

prevec pester dan, glede na to da je bil dezevn

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.