Han?o, prvo so?alje, drugo pa bi se mrbit dal zment za kake dele. Predvsem bi rabu zadn odbija?,pa spojler in ?e kako malenkost bi na?u. No re?mo ?e ta zadn lonc od auspuha
A ima ?e kdo v svoji mazdi tak?no ma?ino da lahko spelje brez pritiskanja na plin? A vam pol ta ma?ina tut ne crkne ?e spusti? sklopko in vse, ter se avto "sam" pelje?
PS: Ta ma?ina mora to opraviti na ravni cesti in do enih 10% naklona (pribli?no tak?ne razmere, kajti po hribu navzdol lahko tut z uga?jeno ma?ino spelje? ).
hehe, jest se (k je hladen) ?e lohk kak km peljem v tretji brez ti??anja na gas,k mi zaugh neki ?udn dela
Heh, ?aki da si jo tut jest ubodem Mi poj manjka samo ?e kak dirka?ki sede? in to je to
Aja, Symon menda je ?e nov patch za igro, ?e ma? slu?ajno konzolo na net prklopljeno (jst ?al nimam te opcije) in menda se prav, da se po?kodbeni model kasneje 1x odklene; BAJE :mi pijemoo: To stran pozna?,ane?
Malo OFF: sej zarad te "recesije" nekatere zavarovalnice sam i??ejo razloge in luknje v zakonu, da jim ja ni treba denarja povrnit Poj se pa vpra?a?, za kerga hudi?a poj pla?uje? zavarovanje avta; ki pa niti ni tako poceni
Jaz sem tudi lep ?as. Potem sem kupil PS2 in GT3. In potem GT4. In zdaj PS3 & GT5. Moj prvi avto, ki sem si ga v GT5 lahko privo??il in se mi je zdel dostojen je MX-5 NA sunburst yellow.
Heh, men manjka samo GT5... Mogo?e 1x po novem letu Kolk verzij mijatic pa je notri? :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Han?o, prvo so?alje, drugo pa bi se mrbit dal zment za kake dele. Predvsem bi rabu zadn odbija?,pa spojler in ?e kako malenkost bi na?u. No re?mo ?e ta zadn lonc od auspuha
Povezava za deljenje
Deli na druge strani