V petek sem bil z bicikom na Veliki. Kakšno sr.. so naredili z vlečenjem visokonapetostnega kabla. En sam drek. Ampak uporabniška izkušnja turista bo pa nepozabna. V osrčju neokrnjene narave jacuzzy v vsaki koči.
In potem bodo spet lahko preganjali kolesarje ker z vožnjo delajo nepopravljivo škodo naravi.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Sem pa zaprl sosedovega mačka, ki se vedno smuka okoli naših vhodnih vrat za pol ure v kopalnico. Izgleda, da bo priklop v redu, saj se je veselo namestil pod radiator in predel. Zato sem ga komaj zvlekel ven.
Brezsrčnež!
Bilo bi te treba prijavit društvu za mučenje živali.
Na tem forumu obstajajo osebki z izjemno malo pojma, ki pa nabijajo na počez o alternativnih oblikah proizvodnje elektrike in o njeni uporabi v avtih.
Iz članka na MMC
Rafael Mihalič: "je pri nas nizkonapetostno omrežje za približno petkrat prešibko. "Izmed 30 odjemalcev trije dajo na streho sončno elektrarno, preostalih 27 pa ne dobi soglasja, ker omrežje preprosto ne zdrži tega."
Rafael Mihalič: "Z vso svojo verodostojnostjo trdim, da se bomo vrnili v srednji vek, če se bo Evropa razogljičila do leta 2050, oziroma bo tu tretji svet."
Pa še kWh v bateriji ima tak EV več kot ima povprečen osebni avtomobil velik rezervoar za gorivo, torej bi ob predpostavki, da so vsi šli na pot s polnim "tankom", tisti v EV pozneje začeli zmrzovati. In ja, vozniki EV gremo/gredo na daljše poti vedno s polno baterijo.
Sem ti že napisal, da ti pa s fizko nisi ravno na ti.
V glavnem, zdaj se bom naokoli vozil kot v tistih starih časih, ko sem imel Škodo iz leta 1983: pred vožnjo preverit nivo olja, kantico olja vedno s seboj, če se obeta kakšna daljša vožnja en dan prej preživeti v garaži, da se "avto" pripravi za pot, v vsakem križišču, ko se ugasne, upat, da ga bo uspelo spet zagnat,... Kam nas je pripeljalo 40 let razvoja in napredka?
Če hočeš znižat co2 na določenem motorju, potem moraš zmanjšat trenje. Jebeš to, da potem to pomeni kurjenje olja. Temu se reče zeleni prehod cepljen na tržno gospodarstvo. Za to smo se boril.
Jaz bi na tvojem mestu pi.. da so ti podtaknili zastarel motor. Ker sodobni motorji znajo piti olja več.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V petek sem bil z bicikom na Veliki. Kakšno sr.. so naredili z vlečenjem visokonapetostnega kabla. En sam drek. Ampak uporabniška izkušnja turista bo pa nepozabna. V osrčju neokrnjene narave jacuzzy v vsaki koči.
In potem bodo spet lahko preganjali kolesarje ker z vožnjo delajo nepopravljivo škodo naravi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani