Skoči na vsebino

V petek sem bil z bicikom na Veliki. Kakšno sr.. so naredili z vlečenjem visokonapetostnega kabla. En sam drek. Ampak uporabniška izkušnja turista bo pa nepozabna. V osrčju neokrnjene narave jacuzzy v vsaki koči. 

In potem bodo spet lahko preganjali kolesarje ker z vožnjo delajo nepopravljivo škodo naravi.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 15. 2. 2024 ob 11:02 je Alex napisal:

gremo tudi velikokrat  skupaj na pijačo.

Zaradi tega bi pa tudi jaz podaljšal.:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 16 minutami je Shrek napisal:

Lepo. 

Bom pa tako rekel, da ni za vsakega lepo. Tisti, ki dela težko delo v službi, bo takoj končal z delom in šel v penzojo. 

Alex je že zelo zgaran, pa bo vseeno stisnil zobe. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 33 minutami je Alex napisal:

Sem pa zaprl sosedovega mačka, ki se vedno smuka okoli naših vhodnih vrat za pol ure v kopalnico. Izgleda, da bo priklop v redu, saj se je veselo namestil pod radiator in predel. Zato sem ga komaj zvlekel ven. 

Brezsrčnež!

Bilo bi te treba prijavit društvu za mučenje živali.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 19 urami je Alex napisal:

Tako kombinacijo sem mislil tudi sam povezati. Ja, piše, da je črna faza. Nič, bo potrebno preizkusiti v praksi. 

Jes, empirika ruls. Jeb.. ti grške filozofe. Preizkusi pri kateri vezavi te ne trese. Za boljšo zaznavo priporočljiva lužica na tleh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na tem forumu obstajajo osebki z izjemno malo pojma, ki pa nabijajo na počez o alternativnih oblikah proizvodnje elektrike in o njeni uporabi v avtih.

Iz članka na MMC

Rafael Mihalič: "je pri nas nizkonapetostno omrežje za približno petkrat prešibko. "Izmed 30 odjemalcev trije dajo na streho sončno elektrarno, preostalih 27 pa ne dobi soglasja, ker omrežje preprosto ne zdrži tega."

Rafael Mihalič: "Z vso svojo verodostojnostjo trdim, da se bomo vrnili v srednji vek, če se bo Evropa razogljičila do leta 2050, oziroma bo tu tretji svet."

WWW.RTVSLO.SI

Jedrska energija je po vseh statistikah daleč najvarnejši vir energije, vsi drugi so zahtevali veliko več žrtev, je v oddaji Ob osmih dejal Rafael...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 16 urami je Z M A J napisal:

Današnja Meninska planinska, odlično izkoriščen dan; iz vasi OKROG, preko Bibe, na Vivodnik ter povratek do avta. :)

Najlažje je pa na Menino med tednom hodit.:P

V nedeljo smo razmišljali o Menini, pa smo se zbali, da bo v vasi vse zaparkirano. Potem smo šli raje na Kranjsko reber in je bilo zelo OK.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
dne 21. 1. 2024 ob 9:56 je Z M A J napisal:

Vam kaj akumulatorji kašljajo v teh mrzlih jutrih?

Akuji crkujejo zaradi visokih temperatur. Kemijski procesi. Vedno jih je bilo treba menjat sredi poletja.

Prva stvar ki sem jo dal izklopit je bila štart štop. Prav zanimivo kako nam debili vsiljujejo totalne neumnosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 21. 1. 2024 ob 6:44 je dvorjan napisal:

Pa še kWh v bateriji ima tak EV več kot ima povprečen osebni avtomobil velik rezervoar za gorivo, torej bi ob predpostavki, da so vsi šli na pot s polnim "tankom", tisti v EV pozneje začeli zmrzovati. In ja, vozniki EV gremo/gredo na daljše poti vedno s polno baterijo.

Sem ti že napisal, da ti pa s fizko nisi ravno na ti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

S… Po vasi do glavne ceste ni nic spluzeno… 

Pri nas tudi ni spluženo. In molim da bo tako ostalo. 

Ker ko splužijo, potem ne moreš več nikamor. Pri nas to delajo "Rudolfi" s traktorji (in z rdečim nosom) ki se jim gladko j...e kako opravijo delo.  

Ob 19h dvigam sidro in grem na šiht, in upam da do takrat "Rudolfov" ne bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

V glavnem, zdaj se bom naokoli vozil kot v tistih starih časih, ko sem imel Škodo iz leta 1983: pred vožnjo preverit nivo olja, kantico olja vedno s seboj, če se obeta kakšna daljša vožnja en dan prej preživeti v garaži, da se "avto" pripravi za pot, v vsakem križišču, ko se ugasne, upat, da ga bo uspelo spet zagnat,... Kam nas je pripeljalo 40 let razvoja in napredka?

Če hočeš znižat co2 na določenem motorju, potem moraš zmanjšat trenje. Jebeš to, da potem to pomeni kurjenje olja. Temu se reče zeleni prehod cepljen na tržno gospodarstvo. Za to smo se boril.

Jaz bi na tvojem mestu pi.. da so ti podtaknili zastarel motor. Ker sodobni motorji znajo piti olja več. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.