Skoči na vsebino
Vinjetna dilema
Napisano

Se 100% strinjam.

Mislim da imajo tako tudi avstrijci.

Avstrijci imajo preluknjane 10-dnevne in 2-mese?ne, letna pa velja na primer za leto 2009 od 1. decembra 2008, pa do 31. januarja 2010 in letne niso preluknjane.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Prve napovedane cene vinjet so bile astronomsko visoke, pol so jih pa spustili tak, da ni blo za verjet. So rekli da bomo molzli obiskovalce in ne nas Slovence, zdaj pa vidimo koga se najbolj spla?a molst- tistega ki je najbolj vajen mol?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sicer je tole bolj otro?je sorte sam se bom vseen mal pohvalu oz. pohvalu posko?nost Mazde :bravo:sramezljiv

Vozim se po AC iz Primorske strani in sem pri 140km/h prehiteval strnjeno kolono ?estih kamionov, ko za mano ?ez kakih 20 sekund ne prdrvi ampak skor prleti en italjan?ek v Audiju Q7 3.0TDI (Ok to sem videl ?ele pol) in blenda kot zme?an. Pa blenda, blenda, kot, da se mu imam kam za umaknt - in to na pol metra razdalje. :angry:

OK, konc kolone se mu takoj umaknem in polizanc zapele v?tric in mi neki gastikulira z rokami in pizdi in me gleda. No klele je pa po?asi vrag odnesel ?alo in ko je bumbar pritisnil na gas, sem pritisnil ?e jaz in ravno takrat, ko se je cesta za?ela dvigovati proti razcepu za vipavsko dolino.

V glavnem prazna cesta, samo midva in do vrha klanca sem imel ?e 190km/h na ?tevcu in cca tri dol?ine prednosti potem sem pa spustil gas in po?akal, da me je tipo prehitel. Zdaj sem pa jaz gledal njega in usrane se tudi obrnil in je bulil to?no naravnost naprej - razo?aran nad svojim super duper 3x dra?jim Audijem. :hohoho:

V glavnem Mazda 6 120KM:AudiQ7 240KM = 1:0 :lol::lol:

Eni so ?ist brez ?oferske etike in ?ist prav da si mu pokazal zobe. Si nisem niti upal pomislit na tako primerjavo, pa ?e kak rezultat. NI VSE ZLATO, KAR SE SVETI
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Pa sej ?e gre? 1x v lj in nazaj je to 8,80? oziroma 105? na leto pa si ?e skoraj pri predlagani ceni letne vinjete. Govorim o vinjeti, ?e bi bila tam nekje 150?. ?e pa pride? ?e na kak?no Mazda?ko sre?anje, ki ga bodo pripravili ?tajerci v Mariboru pa ?e kak?na dva piknika, ki bosta letos pa si na tej ceni. Potem ti pa ne bo ve? treba razmi?ljat a bo? ?el 1x ali 2x na mesec v Lj. :ne vem:

Kar se pa ti?e vo?nje 130km/h na AC pa ?e od januarja delam zanimiv preizkus. Ker sem vsak dan na cesti na AC ?tejem koliko vozil (in znamke :hudicek: ter dr?avo vozila) me prehiti, ?e vozim 140km/h (po ?tevcu - realno je to 130km/h). Plan imam to dokon?ati do konca tega meseca a ?e zdaj so rezultati nadvse zanimivi. :D Ve? o tem konec meseca. :P

Vse je odvisno kolko si na AC. Ampak jaz ?e ne vem, ?e bom 5x, ali 20x ali ve?. ?e mislim, da bom 5x na AC, si bom vzel dnevno, kaj pa ?e ne? Sem pa na zgubi, pa verjetno nas je veliko takih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

?e gleda?,da sn zaj ko sn se vsakodnevno vozo relacijo LJ-MB ponucal mese?no za cestnine ?ez 200?,je taka vsota kot letna nalo?ba dober deal. ;)

Jaz sn pa delal po Avstriji 120000 km, ve?ino po AC in me je pri?lo 76 eurov za vinjeto+ 46eurov za tunele in to za celo leto. V takem primeru se spla?a kukit vinjeto, ampak pri nas letno ne more? delat tolko km, vsaj na AC ne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Evo,pa bojo vinjete za osebna vozila.Samo kaj mi to pomaga zaj,ko se ne bom ve? dnevno fural po AC! :(

KLIK DO NOVICE

SUPER!!!! Vinjete bomo meli. 200 eurov za celo leto je zlo realna cena, sploh ?e pogleda? kolko km AC mamo. V Avstriji stane 76 eurov na leto, ampak tam je tudi tolko slab?a AC in Avstrija tudi nima tak dolgih AC ko pr nas.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.