Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

... so me kljub temu v ČETARI postregli, čeprav sem povedal, da nimam ničesar pri sebi in je natakar rekel; "saj se poznamo, boš že naslednjič, če se boš spomnil" :) (nadaljujem iz Jamralnika).

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes pozabil denarnico in kompletne dokumente v službenem avtu, tako da sem zdaj brez prebite pare, AMPAK ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano

Fotke so verjetno iz Podsaharske Afrike??? :(

WWW.RTVSLO.SI

V Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica so odprli novo ambulanto družinske medicine, pred stavbo zdravstvenega doma pa je dopoldne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Totalno navdušen po luštnem wikendu in piki na I, katero je danes postavil Tadej Pogačar, s tem ko je postal svetovni prvak. Jaz pa njegov veliki navijač, ki ne zamudi nobene njegove dirke. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 19 urami je DonFelipe napisal:

A je kdo od vas bil že v restavraciji od Pivovarne Union kateri še deluje?

Te dni bom v Ljubljani na obisku in nameravamo iti na kosilo po dolgem času.

Pivnica Union ali misliš karkoli drugega?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Obeta se mi lušten wikend, za uvod ju3 družinski piknik, še najbolj bodo otroc užival, da se malo družijo po dolgem času. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Meni najbolj simpatičn dirkač je verjetno že zaključil F1 kariero, so ga odslovili kar sredi sezone. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Izmučen k zmaj, današnji dan ni bil preveč po meri za uživancijo, no pa tudi tale stran 3x6 mi ni preveč simpatična, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Če je od tele tetke kakšen DUH, je pomoje kvečjemu smrad po številnih nepravilnostih;

WWW.24UR.COM

Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh, ki jo v petek že drugič v pol leta čaka interpelacija, se je, kot kaže, zapletla v novo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Ravno danes ugotovil, da mi pivo NE PAŠE, kar je sicer v nasprotju z naslovom teme. Matrwola, sem tudi sam nad seboj šokiran in rahlo zaskrbljen, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes po mesecu in pol ponovno pil alkohol; Laškega pol litra in mi ni bil nič kaj dobrega okusa, bo zdaj ponovno nekaj časa pavza s to disciplino. :)

Sem se pa danes popoldne s poganjalcem napotil v lokalni hrib, kjer se cesta hitro spremeni v zid in sem kot kaže toliko izpopolnil telesno formo v zadnjem času, da sem samega sebe pustil zaprtih ust in to dobesedno. Sem kar gledal kako lahkotno pedaliram po tako strmi cesti in da ne diham "na škrge", pač pa prav lepo umirjeno. Očitno še nisem za v DeSUS, hohoho

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mi je danes bratranec pripelju bukova drva za kamin kurit, tako da ne bo mraza tudi s tega romantičnega aspekta, hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se me je prehlad kar konkretno lotu, ampak sem preponosen (beri preneumen oz. trmast k zmaj), da bi vzel bolniški stalež. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Dokler so ljudje, ki plačajo in kupijo ni pomembno, koliko je realno vredno...

Gradnja hiše na ključ je okoli 1.200€ na kvadratni meter. Ja, imet moraš še zemljišče. Pa začnimo:

- zemljišče 40.000€

- prijektant 10.000€

- študije, papirji, priklopi 15.000€

- hiša na ključ (recimo, da je 70 kvadratov pa da je 2000€ na kvadrat) 140.000€

- pijača, da častiš, ko si naredil hiši 5.000€

Vse skupaj torej 210.000€ (hiša na ključ, ampak brez pohištva). Če dodamo še pohištvo in nov avto, pridemo na enako cifro, kot je dal tvoj kolega...

Še nekaj prilog v razmislek:

Zajeta slika 1.JPG

Zajeta slika2.JPG

Zajeta slika3.JPG

https://www.inpro-hise.com/component/realestatemanager/205/view/57-Moderne hiše/201/hisa-ribez?Itemid=205

https://www.primerjam.si/cene/gradnja-hise/cena-hise-na-kljuc

70 kvadratnih m hiša??? Pa to je marsikatera brunarica večje izmere, težko pa temu rečeš HIŠA, zlasti če ima nekdo 5 (ali jih imaš 6), otrok?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ne želim nikomur ničesar slabega, AMPAK tule sem pa od navušenja zaploskal z ušesi. Takrat sem bil uslužbenec sodišča, ko je bil ta primer aktualen in grozljiv umor nedolžne osebe.

SVET24.SI

V zaporu na Dobu je prejšnji petek umrl dvojni morilec Boštjan Koprivnikar, poročajo Slovenske novice. Ugonobil naj bi ga rak.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je pob napisal:

Nedelujoča turbina na Mazdi in očitno posledica tega tudi lučka za zabasan DPF filter, naročen sem pa šele jutri za pregled in potem bogve kdaj mi bodo na pri jamstveni hiši odobrili popravilo in potem gasa dalje. Jebela cesta.

Če ti kaj pomaga, lahko dr. Pelka kontaktiram in kaj povprašam glede nastale težave ter kako jo odpraviti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Tale vremenski WC me je v zadnjem tednu pa res na fertig iznerviral, pa dež, pa veter, pa oboje hkrati. Sem si ful želel lepo jesen, tole pa je totalna polomija. Jesen mi je idealna za planinske podvige.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal:

Ti samo povej kje ta hiša je:P

Nisem bil na forumu do zdajle, sicer bi ti z veseljem javil. Je bilo luštno, pa tudi vreme je začuda kar sodelovalo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.