... so me kljub temu v ČETARI postregli, čeprav sem povedal, da nimam ničesar pri sebi in je natakar rekel; "saj se poznamo, boš že naslednjič, če se boš spomnil" (nadaljujem iz Jamralnika).
Totalno navdušen po luštnem wikendu in piki na I, katero je danes postavil Tadej Pogačar, s tem ko je postal svetovni prvak. Jaz pa njegov veliki navijač, ki ne zamudi nobene njegove dirke.
Danes sem bil sicer s kombijem, ampak mi je v oči padla popolnoma nova zelo lepo urejena kolesarska steza med Veliko Ligojno in Horjulom. Je kdo to zadevo že lepo povezal v celoto, npr. v smeri Zaplane ali Polhovega Gradca, Vrhnike ali Logatca?
Danes po mesecu in pol ponovno pil alkohol; Laškega pol litra in mi ni bil nič kaj dobrega okusa, bo zdaj ponovno nekaj časa pavza s to disciplino.
Sem se pa danes popoldne s poganjalcem napotil v lokalni hrib, kjer se cesta hitro spremeni v zid in sem kot kaže toliko izpopolnil telesno formo v zadnjem času, da sem samega sebe pustil zaprtih ust in to dobesedno. Sem kar gledal kako lahkotno pedaliram po tako strmi cesti in da ne diham "na škrge", pač pa prav lepo umirjeno. Očitno še nisem za v DeSUS, hohoho
Ne želim nikomur ničesar slabega, AMPAK tule sem pa od navušenja zaploskal z ušesi. Takrat sem bil uslužbenec sodišča, ko je bil ta primer aktualen in grozljiv umor nedolžne osebe.
Nedelujoča turbina na Mazdi in očitno posledica tega tudi lučka za zabasan DPF filter, naročen sem pa šele jutri za pregled in potem bogve kdaj mi bodo na pri jamstveni hiši odobrili popravilo in potem gasa dalje. Jebela cesta.
Če ti kaj pomaga, lahko dr. Pelka kontaktiram in kaj povprašam glede nastale težave ter kako jo odpraviti?
Tale vremenski WC me je v zadnjem tednu pa res na fertig iznerviral, pa dež, pa veter, pa oboje hkrati. Sem si ful želel lepo jesen, tole pa je totalna polomija. Jesen mi je idealna za planinske podvige.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
... so me kljub temu v ČETARI postregli, čeprav sem povedal, da nimam ničesar pri sebi in je natakar rekel; "saj se poznamo, boš že naslednjič, če se boš spomnil" (nadaljujem iz Jamralnika).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani