Skoči na vsebino
Pritozbe - nezadovoljstva
Napisano

Zanimivo Jures.... stvari ?al niso cveto?e v teh podalpskih krajih. Osebno sem imel zelo dobre izku?nje z biv?o Gamo v BTC... vedno korekten odnos, vedno BP.... je pa res, da sem jih prvi? obiskal v dru?bi Labija.... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Ni? ve?. Ker me je zanimalo malo ve? o tebi, mene zanima ce IT oddelek in Tomaz Erpic vesta da se zlorablja internet na ?marje?ki 6??

Preden se usuje? name ti povem, da so vsi podatki s tvojim komentiranjem tukaj javni....(kliknil si strinjam se...ob prijavi)

Hahahahaha BUSTED AGAAAIN.... hahahaha :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toma? in Irma
Napisano

Oooo vidva.... glede na to da sta izbrala najbolj?i mo?en dan za poroko... sre?e spoh ne rabita... ker pride ?ist sama od sebe.... :aaaaa:

?estitke vseeno.... :)

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Jao... pridem pogledat po par mesecih.... in glej glej..... Lojz spet na pohodu... hahahah

Lojz... da ne i??em teme, in se ti ?e vnaprej opravi?ujem za OT....ampak.....si ?e kupil vinjetko? :D

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Jaz sem imel danes zelooooozdravo kosilo... Dunajca, pe?en mlad krompir in BREZ SOLATE :hohoho:

Aaaam.... to?no to sem jaz jedel danes.... Pr Rogovilcu u ?rnu?ah.... jami njami... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Valda nima sprednjega pogona?

No al pa je kak ?eh ki je predelal avto in vanj vgradil ?e en motor...... ker pa ni sinhroniziral menjalnika... mu zdej zadeva vle?e na sprednje gume.... :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Hehe, zraven je pa Kurba mala :D

?e mal zraven je pa mali oto?ić Babina guzica. In jest sem stala na njej, lepo prosim :P

Je pa to vse v sklopu Kornatov.

Aja pa ?e rt z najbolj zanimivim imenom: Rt Sko?i djevojka :hohoho:

Sem pre?tudirala celo nauti?ko karto, ja :D

Lep oto?ek.... sem ta vikend jadral tod okoli..... :aaaaa:

post-228-1243580715_thumb.jpg

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.