Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Moj mali je dobil svoj prvi RECARO sede? (young sport) :danzoman: seveda zanj le najbolj?e iz alcantare! :rispekt:

Jaz sem pa dobil na novo skrojem sede? od MX-3 :ouje: okoli leder notri blago :rulam:

P.S. mi je ful hud ime za recaro sede? :punk:

post-245-1291962325_thumb.jpg

post-245-1291962335_thumb.jpg

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kdaj bos se meni? :P

(jaz sem enkrat zate posebej igral seek and destroy...tko da :aaaaa:

Bom enkrat...kdaj si igral seek and destroy :ne vem: ? Sem te videl v soboto v BTC-ju...

post-245-1290439166_thumb.jpg

post-245-1290439186_thumb.jpg

post-245-1290439206_thumb.jpg

post-245-1290439236_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram se pohvalit, da sem v?eraj dragi pripravil ?kampe na buzaro ob sve?kah...slike sledijo

Popoldne sem pa ?el do Mare-ta, kjer sva zamenjala hladilno teko?ino, pre?istila sistem in zamenjala ?ep na radiatorju...avto zdaj greje ko ?us in ventilator se spet vkljaplja :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kaj pa ima? ti ?e za pedenat -sj je kot iz vitrine?? :bravo:

Kako pa ti to ve? :ne vem:

fant je imel elektro mobil....:)

To je bilo po Trojanah naslednji dan zrihtano...ja sva zadnje zice menjala...zdej mam leder :danzoman: pa par ?ic prelotala pa ?e kej sam ni za v javnost...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sishi je to novogradnja ali adaptacija kak?ne bajte? Koliko m2? v mansardi verjetno ni balkona :whatever: to pa ni good ker poleti se ne more? zunaj vsesti in mrzel pir popiti :whatever: ...je pa nizka tale da je prodal, samo nisi ni? podpisal, ?al, zgleda je res ve? denarja dobil. Podobno se je kolegu zgodilo.

To je novogradnja 2010, 6-stanovanjska hi?a. 3 sobno stanovanje 61m2 + 2,5m2 balkon + 2 parkirna mesta. Cena je bila 119k? z enim parkirnim mestom. Jaz sem se 'zdilal' za 110k? z dvemi parkirnimi mesti. Sklenila sva 'gentelmen agreement' (tako je on temu rekel). Naredili smo prodajno pogodbo (na mene in punco), ki sem jo odnesel v banko. Banka je preverila stanovanje in pogodbo. V 4 dneh so mi odobrili kredit. Nato sem ga poklical, da overiva pogodbo. Rekel je, da potrebuje ?e potrdilo o namenski rabi zemlji??a ?zmeden? - ko ga dobi podpi?emo. ?ez cca teden pa dobim tisti email :glare:

P.S. se bo ?e kaj na?lo...mogo?e ?e bolje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prej?nji teden sem sklenil ustni dogovoril s prodajalcem za nakup novega 3S stanovanja. Naredili smo tudi osnutek prodajne pogodbe. Pred podpisom pogodbe je rekel, da rabi ?e potrdilo o namenski rabi zemlji??a (novogradnja). Dogovorjeni smo bili, da ko ga dobi se sli?imo in podpi?emo (cca 1 teden). Danes sem dobil tole na email:

Spo?tovani!

Obve??am vas, da je stanovanje ?t.4, na naslovu Brest 53A, Ig, za katerega ste pokazali zanimanje prodano drugemu kupcu.

Na isti lokaciji oziroma v istem objektu vam lahko ponudimo nakup stanovanja ?t.5 ali ?t.6. Stanovanji se nahajata v mansardi in bosta vseljivi do 20.12.2010. K stanovanju ?t.6 vam lahko ponudimo tudi dve parkirni mesti. Cena za to stanovanje je 105.000,00 EUR z vklju?enim DDV.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo tudi na gsm 041 732 XXX.

Lep pozdrav!

P.S. stanovanji 5 in 6 sta 2S! Na GSM se ne ogla?a! :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sj ne vem a je to za v jamralnik al sm ampak bom dau kr sm :D

U?eri u mercatoru kupu chivasa in mi je prodajalka rekla za osebno :P

Sicer ne vem kolk si star, ampak ?e zgleda? mlaj?i je to pohvalno...jaz sem pri 26. moral pokazati osebno, da sem ?el v babilona...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Malo cudno racunico imas :) ... Avto je verjetno tvoj... in vzdrzevanje placujes sam ... tudi zavarovanje, in cestnine... Tale znesek, ki si ga navedel (0,38 ?/km) je znesek za gorivo + amortizacijo vozila :) ... Tako, da nisi dal tole vse v zep... oz. trenutno ja... ko bos sel na servis, pa bo slo IZ zepa.. pa ko bos podaljsal veljavnost registracije bo spet slo IZ zepa :):bravo::cheers:

Ja avto je moj...registracijo in vzdr?evanje bi pla?eval, tudi ?e ne bi imel slu?benih poti...enkrat letno menjam olje in filtre, ?e naredim 10.000 ali pa 25.000...sem pa v 4 letih dobil pla?ane kilometrine ve? kot sem dal za avto, vse registracije in vgradnjo LPG-ja skupaj...tko da ?imve? slu?benih poti :danzoman:

A se je iz 0,67 pocenil al kva? :hudicek:

Ja :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tole je bolj za jamralnik, da mora? 2x na teden na pumpo :jezicek:

Ja slu?beno...km 0,38?...400km=150?...LPG je 25?...razlika 125? men u ?ep :harhar:

P.S. Samo letos cca 1500? takole u ?ep :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.