Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Komisarka za promet v EU je iz Slovenije, baje je med najbolj popularnimi slovenskimi politiki (ne vem sicer zakaj in pri kom??) pa nam ne more priskrbeti sredstev za ta kur?ev drugi tir ki bo realno koristil tako Slovencem kot Avstrijcem, Mad?arom in verjetno ?e ?ez njune meje. Skratka za celo vzhodno Evropo. Slovenski dr?avljani pa ?e leta naveli?ano poslu?amo samo prepiranje okoli tega projekta, zakaj je dober, zakaj ni, od kje nam denar zanj itd... Dobesedno vsak politik se vtakne vanj.
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/levica-o-drugem-tiru-udelezba-madzarske-ni-bila-pogoj-za-evropska-sredstva/467752

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz bom ?isto tiho glede kazni in opozoril.  :hohoho: Zadnji? sem prevozil stop znak in skoraj izsilil policista (doma?a cesta, navajen pogledati, ?e je avto dovolj stran pa? pelje?) in bil brez dokumentov (?el dobesedno 1km stran v sosednjo vas), napihal itak 0,0 in me ?e opozoril ni. Ker sem izbral "najbolj?a obramba je napad" takoj ko je pri?el do avta sem rekel da "vem da sem zajebal, jebiga".  :huh: Sem mu povedal zakaj nimam dokumentov in ni kompliciral. Tako, da niso vsi policaji zajebani. Kadar sem dobil kazen sem sem se pa zavedal, da sem si sam krvi, 3 mestno ?tevilko ???.  :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Mi smo itak tranzitna dr?ava in kot taka bi skoraj bolj rabili tropasovnico kot v kakem delu Nem?ije. Kjer sem pomoje sre?al bistveno manj tovornega prometa, oziroma ni bilo tako zgo??eno kot pri nas. Ko se pelje? po kaki ?tajerski AC proti LJ in je v?asih tovornjakov kot kaka lokomotiva. Samo odkupiti toliko zemlje, dodati ?e en pas vsaj od Lukovice do LJ, pa potem do Logatca, pa kakega Grosupljega in Medvod naprimer, pa obvoznico po?iriti.. To je na ?alost v na?i majhni revni in ob?asno koruptivni Sloveniji misija nemogo?e. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Ravno v Chicagu imajo izjemno stroge predpise glede oro?ja.

V ZDA imajo v vodilnih 10 mestih po ?tevilu umorov zelo stroge omejitve glede oro?ja.

Pa saj to pi?e v ?lanku. Butasto je, ker sedaj so krive sosednje dr?ave, da se ljudje v Chicagu streljajo. Kot, da se streljajo z legalnim oro?jem.  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Spet manipulirajo. Nasploh ko pride do oro?ja in napadov z njim, novinarji radi delajo dramo in krivijo vse druge in se lotevajo problematike iz napa?nih koncev. Razen redkih izjem, se za vso streljanje po USA (in tudi v EU pri teroristi?nih napadih, ?e smo ?e pri tem) uporablja nelegalno oro?je. Tudi, ?e oro?je ?ISTO prepove, bojo kriminalci v Chicagu in teroristi v EU pri?li do pokalic:vskalo:  http://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-amerika/v-chicagu-od-petka-do-nedelje-zvecer-ustreljenih-66-ljudi/462596

Ne bo ?el nek ?lan tolpe iz geta v sosednjo dr?avo po legalno oro?je, bej?te ga no srat.  :hohoho: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Lohk smo samo sre?ni, da je bila tako neumna, da je snemala in objavila vse skupaj. Bogve kolikokrat se take zadeve dogajajo, pa ne pridejo v javnost.  :vskalo: 
In ja, do sedaj tudi sam nisem imel kakih slabih izku?enj. ?e vsaki? sem sam zaslu?il kazen.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Za 17 letno punco (dosti manj najbr? ni mogla biti...upam) tak argument seveda ne bi prepri?al nikogar, ampak ?e prav razumem bi de jure morala biti obravnavana kot zgoraj omenjena desetletnica; kot otrok v dru?bi odraslih. V tem primeru celo v dru?bi uradnih oseb, organov pregona.

Hudi?ev advokat. Lahko bi vedel, da od 15. leta starosti mularija ?e odgovarja za svoja dejanja. Seveda ni isto kot 20 letnik, ampak ja, odgovarja. Konc debate. Vsi ?tirje so cepci. Upam, da je bila smrklja vredna tega, da odletijo, oziroma da 20 letnik ne bo (upam) nikoli policist. Ker nekako bi rekel, da je bila njegova punca, ali pa kandidatka za punco.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glede tistega treskanja na prehitevalnem pasu bi imel ?e eno vpra?anje, ?e mogo?e kdo zna pojasniti:

Zadnji je v vse skupaj kresnil avtobus. Ki je torej vozil, tako kot vsi ostali udele?enci, po prehitevalnem pasu. Ampak avtobus ima omejitev hitrosti 100 km/h, vgrajen pa omejilec, ki prepre?uje vo?njo ve? kot 105 km/h. Pa me zanima, s kak?no hitrostjo je pa potem potekal promet po AVTOCESTI da je voznik avtobusa vozil po prehitevalnem pasu?

To bojo pa ugotovili strokovnjaki. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se spomnim, ko je mene napadel i?ias pismo. Naslednji dan je ?e na ?elodec usekal, ampak dan kasneje je bilo pa OK.  :hohoho:  :mi pijemoo:

http://www.rtvslo.si/evropska-unija/juncker-zanikal-da-bi-bil-pred-tednom-dni-opit-zahtevam-spostovanje/461029

Je pa ?alostno, da tale pijan?ek "zahteva" spo?tovanje. Kot prvo je ?e ve? ljudi omenilo, da ga res tanka (imamo dosti asistentov v Bruslju, da se hitro zve celo v Sloveniji iz prve roke), kot drugo pa bi si lahko spo?tovanje zaslu?il. ?e malo pa bomo tudi v tej novi CCCP, ups, EU hodili v Gulag zaradi sovra?nega govora. Pa to ne glede na to, a ?e bomo rekli kaj ?ez ilegalne migracije, manj?ine ali pa ?ez bolnike z i?iasom na najvi?jih polo?ajih, ki tja sploh niso pri?li z volitvami...  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A u pi?kumater, v 5ih letih sem bil priden, enega ubil, in ker bo zdaj priden ne bo niti sedel.  :vskalo:

EDIT: Pa fajn je, zaradi politi?ne korektnosti ne upajo imeti tudi odklenjenih komentarjev..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sm na hitr pre?ekiru posnetke in zgleda res po?teno :) Raj pa ne gledam preve? v detajle, ker me sam ?e bol ?iv?nega dela, da ?e nimam sestavlenga avta. Gremo pa magar enkrat skupaj pol ko bo  :ouje:

Ti kar lepo sestavljaj, baje naslednji? bo ?ele septembra. Tako da ma? ?e cajt.

Symon, dobro si ga urezal med ovinki!  :notworth:

@Boss, se mi je zdelo da je imela E30 m3 krepko preko 200PS in res pi?e 235, to pa je ?e moralo kar spodobno it po stezi.  :ouje:

Hehe hvala. Hecno je, da v drugi rundi nisem nekaj dosti popravil ?as kot ve?ina, sem ?e v prvo vozil optimalno.  :hohoho: No realno pa itak izku?nje iz drugih prog itd pomagajo.

Glede M3 sta me pa prehitela, saj je napisal, da je bila ?isto prva generacija. ?eprav Boss, kje je zdaj ta avto? Ker E30 so zdaj drage kot ?afran.  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sem bil lani isti ampak izgleda se premika. V petek na time attack na racelandu je bilo baje sam 5 ljudi, tule pa ?ez cel dan baje ?ez 100 (pa ne, ni bilo gu?ve, ker po 22 ljudi na rundo spustijo gor).  :jupiii: https://www.bmwblog.si/dan-grmenja-na-dirkaliscu-gaj-tokrat-z-visokim-obiskom/

Par vpra?anj:

- KDAJ BO NASLEDNJI??

- kdo orgranizira?

- licence so ?e vedno v igri ali...?

- rabim trdo streho?

- kolk vam je kaj gume ?rlo?

-Ne vem

-Lema racing, na FB je bil dogodek https://www.facebook.com/events/183980018885097/

-Ni licence, so pa vseeno gasilci, re?ilec, avtovleka
-Pomoje ne, ?e je cabrio je cabrio. Je pa obvezna ?elada.
-Moje 3 leta stare Falken 912 so ok. Sem napisal, bremze so bile bolj uboge ker je dosti zaviranja na polno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole pa vra?a spomine izpred ?etrt stoletja nazaj, ko je na tem dirkali??u ?e pilil driftarsko znanje Luka Marko Gro?elj, jaz pa sem imel takrat sposojen BMW M3 prve generacije E30. Slabih 200KM pa sem mislil, da vozim raketo :lol:

Takrat je 200 konjev bila raketa, danes si pa s temi konji ?e nekje spodaj na razpredelnici.  :lol: Mene je pa ?e Toma? Kau?i? fural po Mobikrogu dobro desetletje nazaj.

?Aja sosedje so pa ?e vedno isto nastrojeni. Se pelje? 30 km/h mimo gospoda na biciklu pa ?e gleda nekaj grdo.  :vskalo: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ok, da pohvalim dirkali??e. Prvi? sem tudi vozil gor in je bilo super. Proga je zanimiva, rahlo nasilna za zavore (za gume niti ne), hitrosti so nekje od 70-140 (?e ima? dovolj mo?an avto, sam sem dobil 140 po ?tevcu pa imam 190, 200hp), se pravi druga in tretja prestava. Infrastruktura okoli je sicer zaenkrat bolj uboga ampak tudi Raceland je imel na za?etku le en kontejner. Organizacija na sami lokaciji je bila ok, ob progi so sodniki, ki po potrebi mahajo z zastavami. Cena za 2x25 minut 50?, za cel dan 100? kar je zelo ugodno. Vleke iz peska v bokse baje ni treba pla?ati (?e bi kdo kdaj rabil  :lol:  ). Ljudje na progi so bili kulturni, se je gledalo v ogledala in umikalo kar je zlata vredno. Aja vseved je bil s svojo staro MX3 V6 ampak je prvi krog parkiral zaradi nekih tehni?nih te?av. Pa ?e video, ?e se komu ljubi gledat:

Skratka priporo?am vsem, ki bi se radi zdivjali na progi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Je pa bila fora s trajektom, originalno je bil Benetke - Iogumenitsa, pa so ga prestavili na Ancona - Iogumentisa. Zaradi apeninov, je bilo to kot naro?eno, ni bilo treba nazaj na Benetke, samo ?ez hrib....pa sva zato dobila ?e refund 60?, torej je pri?el 24?...

Minoan to sedaj redno dela, glede na prijave v Benetkah in Anconi. ?e kdo gre, mora na to ra?unati - obvestilo o spremembi pride pa par dni prej.

Fuck, sam to je za Slovenca, ?e planira? ?tart iz Benetk kr naenkrat ful dlje, ?e prav razumem?  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Madona da bom NSI volil.....na tabli je clovek, ki nam je letos edini pomagal rihtat ogromne udarne jame na nasem kolovozu. Edini je je*** mamo izvajalcem vsak dan. Kurc vsaj za nekaj da volitve izkoristim (tako kot on)

:)

Taka stvar mene tudi malo prepri?a. Ampak kaj, ko ?lovek na tabli ne bo pri?el v parlament. ?E bi meli pa mo?nost glasovati to?no dolo?enega ?loveka na listi bila pa pomoje odlo?itev Slovencev bistveno la?ja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Druga?e pa a nas je res strah tistih par 100 azilantov/migrantov/beguncev al kar so pa? ?e, pa enga brezveznega Ahmada?

Ja. :)  Mislim da ni nikogar strah enega Ahmeda v Ljubljani ampak ?e pri enem naredi? izjemo se za?ne. ?e jih vsak dan pride 20 v Slo je to na leto ?ez 7000 ljudi.. Da ne omenjam, da se kadarkoli lahko dr?ave EU sprdnejo vrniti migrante v izvorno EU dr?avo. ?e s cigani je preve? te?av. Poleg tega se ljudje tam dol eksponantno mno?ijo. In ljudje se o?itno ne zavedajo/te, da nekega dne se bomo zbudili in bo cela Afrika ma?irala v Evropo ker imamo bolj prijazno podnebje, vodo, pa socialno podporo. In balon se bo za?el napihovati kot v 30ih v Nem?iji. Ampak ja, sprejmimo vse, podrimo meje, ?ivela anarhija.  :jupiii:

https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

In ne, ne bom volil SDS zaradi tega. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.