Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Po petkovem ODFAK ?uru na Be?igrajskem ?tadionu sem kon?no 100% spet k sebi pri?el....blo je TOP. Pa konkretne doze pija?, vsaj na VIP-u, kon?no niso ?krtali. Tko da sem si dal du?ka :jezicek:

mi?ke pa uuuffff. :notworth:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mirella
Napisano

a to je ta trgovina k je tko zravn obale/pristanisca? :D

DA, pa ?ist ob cesti....stavba lih tolk da ne bo razpadla...ljudi pa tolk k v City parku

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mirella
Napisano

OK z Italijani (pa sem veliko v ITA), tak?nih problemov :)

Druga?e pa Mirella....ja je popularna, ker sem v teh vodah....?enska v maliprodaji prodaja tekstil po grosisti?nih cenah (Mirella je tista "tastara" kateri se pla?a, ona je gazda), zato je tam tak?na gu?va....par 10km okoli te trgovine ki je seveda klump, tudi kvaliteta...je uni?ila marsikoga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Harlekin je bil super ja, tudi Na klancu je dobra, drugje pa nisem bil....meni zelo dobre pice....tole je bilo itak obsojeno na propad, ?al...?eprad ideja dobra...mogo?e ?e bi bila druga lokacija...pa ?e to, ne more? neki skupi spr?kat, da dobro zgleda, ni pa ni? posebnega in potem navit cene...nima smisla. ?e tisto ko sem parkrat gledal show,da vidim kaj kuhajo ni bilo ni neki full te?ko, zakomplicirano in iz nekih top shit sestavin ipd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To je bolano....?e ne drugega...bi davek vsaj nabili na drugo nepremi?nino in ne prvo v kateri ?ivi?. Vse kar je ve? kot en flat,bajta je "luksuz" in tukaj upam da se strinjate. Mislim pa da oni bolj ra?unajo na ta nova stanovanja katera so prazna, in tudi folk bo pomoje zdej raje prodal stanovanje kot pa oddajal na ?rno, in cene bodo ?le dol...mal gledam najeme in se 3/4 ne odda po ceni od 350 eur gor. Pa? denar bo treba drugam vlo?iti, in ?e za froca ?para?, mu pa? kupi? stanovanje pri 18 s tem denarjem in bo na svojem...vmes se pa ta denar obra?a. Kaj pa vem no...to da se pa ?e v osnovi opaliji on da pla?uje? da lahko ?ivi? v svoji nepremi?nini je pa res mimo...bomo vidl kaj bo s cerkvijo, ma da jim v?gejo davk v vse kar majo, ?alabajzarji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Iz druge roke sem izvedel (oseba iz familije), glede kadrovskih menjav ipd., da se je prvi? zgodilo, da se ne menjuje kar tako vse povprek in dobri direktorji SDS-a, so ?e vedno na istih polo?ajih...nekaj olo?a so pa skinili...in ta oseba je to prvi? do?ivela v 15letih dela v javni upravi...kar ne more verjeti in ?e vedno ne. Res pa da je ogromno priseskov, kateri imajo pisarne z visokimi pla?ami in ni? ne delajo oz. jim nih?e ne upa dati za delati....za to pa vsaka vlada poskrbi ko ve da bo odstopila ipd.

Ponovno bi morali ustanoviti SDK....tako kot je bilo v?asih, ni blo trte mrte...ni se vedlo za eno nakazilo da bi ?lo kam na horuk.

Pa seveda dav?no vspostavit kot se zagre...ne tako kot je sedaj....nas male podjetnike skos drkajo, za vsak cent opomini....a veliki milijone utajajo in jim ni? "ne morejo"...po mojem so kuverte v igri, bog ve kdo vse vpleten in smo kjer smo.

In tako sploh nebi bilo potrebno davkov dvigovati ipd.

Danes sem ?e 1 ekstrem videl....pri bruto pla?i to?no 10.000,00 eur je izpla?ila 5.200,00 eur neto...WTF...prokleta dr?ava kradljiva...OK ?tekam, je res velik znesek pla?e ampak toooliko pobrati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobra hrana V Sloveniji
Napisano

Ma hebe? te picerije....

V Kopru se pelji proti Mercatorju, na rondoju gre? drugi izhod ven...v glavnem na levo stran...se pelji proti Vanganelu in ima? gostilno Oljka (ene 5min iz Kopra ima? do tja) in naro?i Ombolo v testu s kak?no gobovo omako pa deci rujnega...TOP.

Evo da? v garmina naslov da se ne izgubi? mogo?e http://www.gurmancek.si/ponudba/gostilna-oljka/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A to zakaj je 21 letnik vozil v napa?no smer, se noben ne vpra?a? A je ?lo za bahanje, alkohol? Ker ?e pa pri 21 ne ve? kam poteka avtocesta, pol pa res ne vem :blink:

Nesre?o je povzro?il 21- letni Maribor?an v avtu znamke BMW 320 cabrio, ki je vozil po avtocesti iz smeri razcepa Malence proti Zadobrovi. Na delu avtoceste med predorom Golovec in pokritim vkopom Strmec, kjer poteka intervencijsko obra?ali??e, je tr?il v PVC stebri?ke in verigo, ki na tem delu fizi?no lo?uje smerni vozi??i.

Z vo?njo po avtocesti je nato nadaljeval po nasprotnem smernem vozi??u.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Saj so lani Hrvati to dobro re?ili, omejili mo? avtomobila mlaj?im voznikom. Saj to ?e velja, nje?

?e ja...pa tudi Italijani imajo to re?eno...je omejitev in ve?ka ?rka P ?ez zadnjo ?ipo. Sem pa tudi pri nas ?e videl tele s P ?rko zadaj....?e se ne motim je to tista opcija ko gre? mladoletni izpit delat in zraven tebe sedi npr. o?e ki ima ?e toliko in toliko let izpit in brez kazenskih to?k ipd., vsak z izpitom pa ne more zraven sedeti.

...ste prebrali da se je na istem odseku potem zgodila ?e ena nesre?a ker se je nekdo zaletel v avto ki je stal zaradi nesre?e...aja tip je napihal...wtf pa kolk je to kamikaz na cestah... :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No dobro, dokapitalizacije ipd. ja...ampak ne vsako leto....ne vem...sej ogromno podjetij dela pozitivno iz rednega poslovanja, ba?e jih preteklost,slabe nalo?be, ipd. ...in ?e lastnik nima za dokapitalizacijo gre firma adijo oz. se proda, pri NLB in dr?avnih podjetjih je razlika ta, da je 3/4 dr?avnih podjetjih potrebno stalno dokapitalizirati z denarjem davkopla?evalcev (med njimi so tudi na prvih mestih vse tri banke v dr?avni lastni NLB,NKBM,ABANKA z najve?jimi minusi ipd.)... v privat sektorju lastnik dokapitalizira 1x mogo?e 2x potem pa ?ao...?e nisi sposoben pre?iveti na trgu....dokler se pa dela (oz se je delalo) v dr?avnih podjetjih z denarjem vse po ?ez...je pa tako kot je. In ker se denar nenehno me?e v ta podjetja, nam zdej zni?ujejo pla?e, dvigujejo ddv, nenehno vi?ajo zdravstveno zavarovanje, palijo nove davke ipd., koji k***c sem jest kriv za to ?e imajo dr?avne firme nesposobna vodstva in samo iz?emajo podjetja? Pa to ne leti na tebe Boss in delavce v teh podjetjih ker niso ni? krivi za to, ampak na sama podjetja in vodenja le teh....?e bi bila ta podjetja v privat sektorju bi bilo 8/10 manj minusa ipd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mene je tud opeklo...?e drugi? letos..me prvi? ni izu?ilo...sem pekel ?evape,ve?alico,nabodala....pa ?e mal delu...nism mogu bit pri miru in mal suhe veje na drevesih na vikendu po?agal, in tako naredil prosto pot do ostalih vej katere bodo obrodile kot je sedaj moderno direkt BIO jabolka,?e?nje,vi?nje,slive,marelice....sem takoj na biznis pomislu pa bi jest to obiral in prodajal, ker folk ubija za to...druga?e gre ve? al manj dosti stvari v BIO ?NOPS :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup v HERVISu
Napisano

V bistvu rabi? samo ?e enga, s katerim se zmeni? da dasta tretje kolo na net in prodajata po ni?ji ceni, tako da pa? v prvo pla?a? polno ceno....je pa tvegano, v kolikor zadeve ne prodata.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Res je lepo videti npr. ko ti pade nekaj denarja pri dohodnini, ampak je potrebno vedeti, da ti to ni dr?ava dala ker ima? premalo ipd., ampak ker ti je mede letom ve? vzela kot bi morala, in ti si jo s tem brezpla?no kreditiral...tako da ?e je normalen znesek za pla?ati je ?e ok...tak?ne cifre te pa res butnejo, pa naenkrat to na kup spravit je tudi smotan. Jest ?e vsako leto pla?ujem okoli 80 eur...si pa vsako leto na netu izra?unam, tako da vem kaj me ?aka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebe nej se ta dav?na uprava in cela dr?ava v glavo, mongoloidi dosadni. Od ?esa nej dam 300?...ve? delam huj? je...

Mal na ?ihtu v ra?unovodstvo pokli? in vpra?i na kak?en na?in ti to trgajo od pla?e da mora? toliko dopla?ati dohodnino.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.