Ad 1: po 14 dneh gipsa mi je dohtr podal?u pogodbo z gipsom ?e za 3 tedne. jao.
Ad2: eno leto ppo menjavi diskov plo??ic in zavornih kle?? zadaj spet vse rjasto ker so kle??e po zimi za?tekale. Zanesljiv in nepokvarljiv japonc pa?. Spet 300 400? stro?ka.
Problem vsega kaj imeti v avtu je predvsem v tem, da mora? biti tisto pripravljen tudi uporabit. Samo izstopiti in pomahat s ?emerkoli pa? to ?e je nekaj a sicer se morda sicer obnese v nekaj primerih. A slej ko prej boste morali zadevo nekje uporabit. Potem se pa za?nejo stro?ki. ?e "zmagate" vas bo zagotovo nekdo popisal in to?ba sledi. Ker imate verjetno slu?bo, vas bojo olupili. ?e pa oble?ite pa po Murphiju ne bo seveda nih?e ni? videl.
Tudi mahanje npr s pi?tolo je dvorezno, saj boste slej ko prej pomahali nekomu ki jo ima tudi sam in ?e imate smolo in je velik, ?rnih las in iz de?el biv?e juge, je zlo mala verjetnost, da je ne bo uporabil nazaj. Enako seveda lahko po?i film kakem preobremenjenem Janezu, ki ga doma sekirajo pubertetniki in ?ena, v slu?bi kak potenten ?ef, po mo?nosti 10 let mlaj?i od njega, vi boste pa ravno prav?nji za izliv vseh teh frustracij.
Okoli obrambe v avtih je zadeva precej delikatna. Saj tudi mene pogreje in bi ve?krat najraj?i stopil ven, a vedet je treba, ?e ima? namen stopit ven, je treba bit pripravljen iti do konca, kar pomeni ko on da nogo ven iz avta je treba z vso telesa silo se zaleteti v vrata da mu vsaj zlomi? nogo. To pa ne vem ?e je vredno. ?im pa on tudi stopi ven pa ne ve? ve? kaj bo - lahko te zmelje, lahko ubije pa potem? Je vredno? Drugo je ?e ima? ti 130 kil on pa 60. Se bo hitro umaknil, ?e nima pi?tolja. ?e je pa obratno si pa pe?en. NArod je vse bolj nezadovoljen in zafrustriran in samo ?aka takele prlike. Ko pa nastopi kratek stik, je pa hitro posledice zlo neugodne.
Seveda je drugo ?e si napaden. A jaz bi vseeno posku?al v okrilju vozila kaj re?it. Od moje ta??e kolegica je naletela na kolerika, ki ji je za?el na semaforju uni?evat avto ker je ustavila na rumeni. Ko je zbrcal vrata je ?el trgat brisalce ubogo prestra?eno ?en??e pa ga je stisnilo ob ograjo ker je iz strahu spustila sklopko. No to bi jaz naredu namenoma.
jaz bom kmalu tam doma?in. Moji star?i so s t.i. samoprispevkom pla?evali za ta bazen. Ko so ga prodali komurkoli ?e, ni nih?e ni? vrnil, pa tehni?no gledano je bil last vseh ki so dali samoprispevek.
Zato ,da se potem neka elita pase tam in ga na?rtno uni?i. ?e bi s po?tenim denarjem, prigaranim pla?al za toplice jih neb nikol pustil propadat. Rews ?alostno. Enako z bazenom v Zagorju, 6 km stran, so ga tudi na?rtno uni?ili. Ljudi ?edalje ve?, pa v takem kraju 2 bazena stran, kaj pa naj mularija po?ne? v?asih smo previseli cele po?itnice po bazenih, za terme narod nima denarja, saj ne more? dajat vsak dan ali 3 4 krat tedensko 20? za karto, drugo pa je dati 4 5 ? za popoldanski skok v vodo na lokalnem bazenu.
Jebemti stare blesave babe in ?e posebej ?e je to ravnateljica!
Na?a,-50l na za?etku mene je danes ugotovila kako fajn so Laptopi in ?e extra je fajn k se ga prikoli na projektor pa tako sestanek vodi?! Cela navdu?ena in spet 2,5 uri brezveze blebetanja in potem v 10min narejeno to kar je res pomembno in resno.
Kot ?olnik vam re?em da je ponekod ?olstvo res v k...u in to posebej zaradi RAVNATELJEV ki se gredo igrice ki bi se jih mogli cca 40let nazaj!
Se Podpi?em. ?e slab? so samske karieristi?ne ravnatlce, k ?vijo za slu?bo in si nonstop na hrbih u?iteljev zmi?ljujejo neke projekte, ko da tud ostali ?vijo sam za delo. Poleg tega ne bo dolgo ko bodo u?itli na minimalcih. ?olstvo je za kozlat. Noben se ne zaveda, da so to ljudje ki vzgajajo ljudi, ki naj bi neko? pla?evali na?e penzije.
nekaj fizioterapij, bole?ina ne popu??a kot se mi zdi da bi morala
24.4. ponovno jamram pri dohtrju in se po?utim kot simulant. Po?lje me na CT.
29.4. CT. Naenkrat priletijo 3 al 4 dohtarji gledat sliko. Rezultat: po?ena golen od pete skoraj 10 cm navzgor. Sledi prepri?evanje, da se to ni dalo videt na RTG ju. in namestitev gipsa brez pete.
Da ne povem kaj vse sem delal ?e po odstranitvi longete - poknaufal celo bajto, zamenjal gume na 3 avtih, skakal pod bagrom, upravljal z vibro-?abo......
Ja pa sem sedaj en mesc out.- ne smem niti stopit na nogo. Upam, da se porihta vse skup. ANjraj? bi ta ?as odspal....
tega je treba placvat - to pa nocem. Ve? zakaj ne? KEr ?e bi kljub temu, da pla?am, fasal virus, bi pikiral nad tistega, ki mi je AV program prodal in mu j*l vse po spisku. Tako da je bolj? ?e je nepla?ni?ki in potem nimam komu kaj o?itat.
Prosim za kak dober predlog za antivirus. Avast mi je v comp spustil virus ki ho?e imeti 100? za odklepanje datotek oziroma umik virusa, tako da mu (je*em vse po spisku) in ne verjamem ve?.
evo novicka brati hrvati nas ze nategujejo - spet. prav spomnim se nasega kleceplaznistva ko smo bili okoli vstopa v eu v njihovi fazi - ja je treba bit pridn ce ne nas ne bojo vzel v eu..... in podobno sranje. evo sedaj nas bojo lepo nategnili kot ze z mejnim prehodom in se 1000 drugimi stvarmi. seveda z zoper njih ne bo nihce ukrepal in kmalu nas bojo lepo evropsko jebali naprej. bravo. .
Kolega bi rad t.i. mulo. Nekaj podobnega kot je npr John Deerov Gator. Kot prvo je Deere predrag. Fino pa je imet 4 x 4 in tud to da je gator dizel ni ?voh.
Kaj so sploh alternative? Gledal sem Yamaho a je bencinar.
A je za to potrebna A kategorija kot za motorje al je to vozno s cpp? V bistvu gre za delovni stroj,, ?e tko gleda?.....
Uni?ujemo se dobesedno sami sebe. Vr?eni v kapitalizem in temu primerno melanholijo ?remo kar nam vr?ejo v korito. Kljub temu, da je vsakemu nekaj klikov stran lahko jasno, da nam podtikajo same strupe, gremo jutir vseeno v SPAR MERCATOR ali TU? in kupimo s kemijo naphano hrano, da zgleda ?e ?ez pol leta sve?a.
Posledice so med drugim tudi razni raki ki ga fa?e ?e skorajda vsak drugi.
Mi pa ?e vedno trumoma v ?tacune po E-je.
Problem je kot pi?e Grega, da se veliko hrane prodaja pod BIO samo za to da je lahko dra?ja - primer je npr Koren?ek v mercatorju ki ga dela en in isti proizvajalec - vizuelno niti po okusu ni nobene razlike, le da je bio dra?ji. - ne me basat.
S tem ko nas uni?ujejo, nekdo to dopu??a - ponavadi politika. S tem ko to dopu??a dobro ?ivi posledi?no farmacija. In je kapitalisti?ni krog sklenjen.
?alostno a resni?no. Saj ne rabimo vojne. Se bomo sami pobili.
Bom ?e jaz prilil malo svoje negative zraven.
Uni?ujemo se dobesedno sami sebe. Vr?eni v kapitalizem in temu primerno melanholijo ?remo kar nam vr?ejo v korito. Kljub temu, da je vsakemu nekaj klikov stran lahko jasno, da nam podtikajo same strupe, gremo jutir vseeno v SPAR MERCATOR ali TU? in kupimo s kemijo naphano hrano, da zgleda ?e ?ez pol leta sve?a.
Posledice so med drugim tudi razni raki ki ga fa?e ?e skorajda vsak drugi.
Mi pa ?e vedno trumoma v ?tacune po E-je in ostale konzervanse.
?al pa veliki ve?ini kaj drugega skoraj ne ostane. Nima kar vsak za vogalom kmeta, ki premore sve?e rastje vse leto.
Problem je kot pi?e Grega, da se veliko hrane prodaja pod BIO samo za to da je lahko dra?ja - primer je npr koren?ek v mercatorju ki ga dela en in isti proizvajalec - vizuelno niti po okusu ni nobene razlike, le da je bio dra?ji. - ne me basat.
S tem ko nas uni?ujejo, nekdo to dopu??a - ponavadi politika. S tem ko to dopu??a dobro ?ivi posledi?no farmacija. In je kapitalisti?ni krog sklenjen.
?alostno a resni?no. Saj ne rabimo vojne. Se bomo sami pobili.
V?asih so imeli avti tam, kjer je airbag lepo name??en pokrov na armaturki: airbag izsko?i, pokrov se al zamenja al pa nazaj namesti.
Potem se je pa na?la budala ki je rekla da to ni setetsko in od takrat so airbagi vklju?eni v armaturko.
Vse to je samo in le zato, da konglomerat avtoindustrija dobro ?ivi in ni? drugega. Ko bomo potro?niki sprevideli kake nam delajo, bo mal druga?e na tem svetu.
Meni osebno gre na kozlanje kaj nam dela automotive. Slab?i so od vseh bank. Prodajo ti produkt za 30.000? in ?ez leto ni vreden niti 20.000? takih "obresti" ?e nlb ne zmore.
sicer sem ?e offtopic ampak ?e bi ?le takoj vse cene na polovico, bi bila to ?e vedno najbolj donosna panoga na svetu.
eeeeaaaa... a ni Rode ?e prestar za pape?a... al tud take senilne pokvarjene oldtajmerje ?e vedno volijo? No ja ?e je to res mi je kr logi?no, da bodo izvolili spet enega star?ka, da bo ?im prej nekdo drug na vrsto pr?u. S tistim Janezom Pavlom II so se malo nategnili, k je bil ?ef ve? kot 26 let pa ni noben tolk ?asa zraven pr?u.
Je pa mal sme?no, da v dana?njih ?asi, k smatramo demokracijo kot vrlino in zavra?amo diktature je ravno temelj RKC zgrajen na diktatorskih na?elih oziroma dosmrtnega vladarja.
Ratzinger je bil ob izvolitvi pomojem starej? kot je Rode zdej. Vsaj na videz. sicer pa - nej po?nejo kar ?jo. ?alostno da si je tolik?na firma ki odli?no posluje ?e tiso?letja, v 20 letih tako grdo uni?ila ves ugled in spo?tovanje.
Vidi? ravno to je v sistemu, ki se mu re?e kapitalizem in je razlika od tistega, ki smo mu rekli socializem. Danes se tako dela, da je treba delo dokon?at, delodajalec pa dr?i delojemalce na minimumu, da je vse napeto v nulo in da ja ne bi bil kdo slu?ajno preve? na pla?ilni listi. Tako ti tudi minimalne zadeve (kot prav LojZi) pomenijo, da dela ne morem kon?ati v osmih urah kot bi ga ?elel. Ve?ino bi ga lahko a ga zaradi raznoraznih me?ka?ev (ne samo cestnih) in takih, ki se vle?ejo kot smrkelj, ?al ne morem. In dokler se enkrat kot nacija ne bomo zavedli, da se je treba obrnt bomo imeli cel kup takega mrtvega teka. In dokler bodo nekateri tako kot LojZi zagovarjali le?ernost in po?asnost pol se ne bomo mogli nikakor izzviti iz tega prime?a, v katerem smo.
Bo pa res potreba, da po?asi odide generacija, ki se nikoli v ?ivljenju ni po?teno prepotila in obrnila in ji je dana?nji ?as pomeni eno samo divjanje, ki ga nikoli v preteklosti niso ob?utili in se zato ne znajo niti po?teno obrniti. Tudi nam ne bi bilo potrebno toliko se gnati, ?e bi se vsi vsaj normalno zmigali in dosegli neko povpre?je. Tako bi lahko tudi mi ostali malo popustili iz tega tempa ... ampak ?al dokler imamo take kot je LojZi in podobne ostanke preteklosti pol bo ?al tako, da bomo eni morali narediti tudi kaj ve?, da bo vsaj voz normalno tekel, ?e ?e pospe?iti ne moremo.
Socializem gor al dol. V?asih so imeli vsi vse, danes pa dela? samo za nadrejenega. In ?e pi?e v pogodbi 900? in se delodajalec tega dr?i, in ti ne naka?e 1200 potem naj se dr?i tudi delavnika 40 ur. Drugo so razne individualne pogodbe brez ?asovnih dolo?il in podobne projektne zadeve z roki, ki pa nebi smele biti stalnica ampak izjema.
Vse ve? ljudje mislite, da ?ivimo zato da delamo in pozabljamo, da gremo v slu?bo zato, da bi lahko kvalitetno ?iveli. In ne razumi narobe, nisem za zabu?avanje, dale? od tega ker po?teno delam, nisem pa za izkori??anje, kot se dogaja. Vsaka ura narejena po 40 urah v tednu je s strani delodajalca kraja. Za te ure, bi moral najeti drugega in ga pla?ati. Najla?e in najlep?e je ustrahovati zaposlenega da dela zastonj. To ni ?isto ni? drugega. ?e pa je ?asovno vrednostenje v pogodbah o delu napaka, se naj pa ugotovi druga?en na?in -kot pravi? ko je narejeno karkoli ?e mora bit narejeno. Samo ne vem kako to ovrednotiti.
Izgovor o vozu k ine pospe?uje, je pa oprosti izrazu ampak ?ista bu?a. Stanje v dr?avi ni krivo zaradi delovnega ?asa ampak zaradi na?rtnih ropanj naroda s strani politike in bank pa morda ?e dav?ne.
Sam prakti?no ne grem iz ?ihta pred 18 uro pa za?nem tudi ob 8ih oziroma moram od doma pol ure prej, vrnem pa se ob pol sedmih zve?er.
vidi?, tole je najve?ja napaka sodobnega ?asa. Noben kurac oziroma redko kdo si ne upa domov ko je konec ?ihta. Pa me ne zanima noben razlog, kar v osmih urah ne naredi? ne bo? niti v 9 ali desetih, s tem da ve?ina to seveda nima niti pla?ano. Res bo vsak rekel, da ne upa it domov zaradi bla bla bla bla vemo kaj vendar ?e noben ne bi delal tega, bi tudi vrli fevdalci oz delodajalci pa? to morali sprejeti. Ko ti rinejo pogodbo pod nos, notri pi?e 40 ur torej se dajmo tega dr?at. Drugo je ?e ima? mo?nost kompenzacije ali nadur. Delo for free, da se ?efu lahko organ dvigne ko te vidi po koncu ?ihta ?e zagrizeno delat mi gre pa na bruhanje.
Hihi, Lojzek si pa ti en zabaven poba, vidim da zna? z besedami se prikupit ?enskam. Majdunaj a te kaj obletavajo, ko jih tako zacopra? z besedami?
Hvala za valentin?ka, ti hitro vra?am enega dokler je ?e ?as. Cmoka
Pravi?, da smo vsi za?eli na roke ... se pravi nekako kot v tisti frazi, ki pravi "na roke do poroke", kaj pa potem... a potem pa avtomatika. Sicer ne vem ?e je tukaj govora o avtomobilih ampak o?itno kar nekako skupaj pa?e.
Pravi? pa da se bova ?e napohala oziroma najedla pohanih bedrc. Odli?no, bom ?e sama kako sladico pripravila, da ne bova la?na, ker glede na to kolikor sama sebe poznam bo kar trajalo predno mi potegne. Po urah matranja pa bova res postala la?na pa ?e cigaret mi zapa?e - sej se trudim, da bi nehala ampak, k je tako fino vle?t te pal?ke pa puhat dim?ke.
Moj avto je z navadnim menjalnikom pa lahko za?neva najprej na roke, da se malo navadim - brez skrbi, sicer ni nov, ampak je gara?iran in lepo o?i??en ter negovan in ima ogrevane sede?e - glede na leta bi rekla, da je izku?en in dobro ute?en, da ti ne bo v sramoto, ?e naju vidi kdo, ki te pozna.
Potem, ko bova ro?ni menjalnik dala skoz in ko se ?e malo navadim pa ni problema, preizkusit tudi tvojo avtomatiko, da prvi? v ?ivljenju ?e to preizkusim.
No zdaj pa ?ibam spat - Lojzek, ?e bo? tole ?e zdejle prebral ti ?elim lahko no?. Lahko no? pa tudi vsem ostalim pa fantje aejte prosim malo manj sekirat Lojzeka, ki je res dobra du?ica, da se bo takole ?rtvoval zame. Sploh Tomazuki, Jest, pa tisti z radioaktivno ov?ko in dolgim imenom, aja pa Boss, nate da ne pozabim. Te bom kar za u?esa pa en drift ?ez rit, ?e bo? ?e Lojzeka jezil - pazi se me, Mici zna bit hudo jezna, ?e ne bo? priden - ?e te mama ni nau?ila manir te bom pa jaz.
Ok o?itno mi je zadnje ?ase tale tema pisana na ko?o
Do zdej sm uporablala adaptirano mleko DM-ove blagovne znamke, ker je ?e 1x cenej od Aptamila, pa ?e ta je za ene 10-20% cenej od drugih proizvajalcev. Za?el smo sicer z aptamilom, ampak sem za foro probala DM-ovga da vidm kako ga prena?ata in sta ga celo bol? od aptamila zato smo ostal na tej firmi.
Prot konc novembra sem dobila informacije, da DM-ovga mleka ka?en mesec ne bo, ker nimajo ene sestavine in zato proizvodnja stoji in smo pokupl polovico njihove obstoje?e zaloge. Fora je pa zdj v tem, da mleka ?e vedno ni in ga ne bo do aprila.
Nakar zvem, da Merit Internacional doo daje katrice za 20% popust na vse Milupa izdelke v baby centru in ?e eni spletni lekarni. Ok po?lem pristopno izjavo in kopije rojstnih listov, dobim expresno hitro kartico, nakar v baby centru izvem, da popust ne velja za za?etna adaptirana mleka, ampak ?ele za nadaljevalna in na vse ostale instant pizdarije ki jih majo v ponudbi.
Dons kli?em to spletno lekarno in mi ful prjazen gospod obrazlo?i isto s tem da mi je pojasnu zakaj je tko.
WHO je dala komando, da popust ne velja za za?etna adaptirana mleka, ker ho?jo na ta na?in spodbujat dojenje. Zanimivo. Zelo zanimivo, glede na to, da ne poznam nobene k bi sproducirala dost mleka za dva al pa celo tri otroke. Oz. poznam eno, ampak sta se otroka drla non stop, ker je ugotovila, da dejansko doji samo vodo.
A mi zna zdej kdo razlo?it kje je logika???? To kartico itak lahko dobi? samo v primeru dvoj?kov, troj?kov etc. Kar pomen, da lahko oni spodbujajo kar ho?jo, pa ti MORA? dodajat adaptirano mleko. Zakaj hudi?a sploh ponujajo te popuste, ?e dejansko ne obstajajo????
In ?e ?e tko spodbujajo zdrav na?in ?ivljenja, zakaj ne prepovejo popusta na te instant pizdarije in spodbujajo mame k temu, da dajejo otrokom sve?e pripravljeno hrano???
Zapel se u Avstrijo, so vsi ti izdelki bistveno cenej?i. Sicer je ?e malo nazaj, ampak na? mali je pil NOVALAC: Po?rtni medis ga je tukaj prodajal za 16, medtem ko je bil v Avstriji 11. Pa saj je za vse izdelke pri nas tako.
Premier Janez Jan?a bo funkcijo ministra za finance namesto Janeza ?u?ter?i?a za?asno opravljal sam. Pravosodje in javno upravo bo prevzel minister Zvonko ?erna?. Z obvestilom se je dr?avni zbor seznanil ob za?etku dana?nje seje.
Majer Majer Majer Majer Majer CAR! Samozadosten. Ne rabi nikogar,vse bo po?timu.
V zadnjih 2 3 letih sem se malo oddaljil od motorizma, vendar skoz spremljam potencialne ljubice Kak?en porast cen, to ne more? verjet. Ja kriza je, seveda.....
FJR - k je eden od ?elja je sko?u iz 12 na 17 jur?kov!!!
Ok, GoldWing je ?e vnaprej predrag, a vseen - iz 24 na 32 jur?kov. Pa samo rahel facelift je doletel oba modela. So ja nori vsi skup.
Se vidi da je moped totaln luksuz - o?itno ga za to imajo tudi tisti ki dolo?ajo cene.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ad 1: po 14 dneh gipsa mi je dohtr podal?u pogodbo z gipsom ?e za 3 tedne. jao.
Ad2: eno leto ppo menjavi diskov plo??ic in zavornih kle?? zadaj spet vse rjasto ker so kle??e po zimi za?tekale. Zanesljiv in nepokvarljiv japonc pa?. Spet 300 400? stro?ka.
Have a nice and productive day!
Your future depends on it.
Your LIFE… depends on it.
A Klokateer...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani