Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

hah avto. ime, priimek, naslov, slika. kaj je zmerja? ljudi na internetu pa si ne upa? povedat kdo si? al te pi?ejo uni kekci ki so zasedli filofaks, ne morem se odlo?it.

Kdo pa sploh si? Tvoj profil je bol prazen kot moj, takim reve?em, ki stojijo za nekimi nicki nisem dol?an polagat ra?une. Dokler bo tvoj profil bol prazen kot je moj se s tabo na to temo ne pogovarjam ve?, ker si popolnoma neverodostojen. Poleg tega pa imam ob?utek da si eden izmed Zokijevih volivcev, ki se je prepoznal v teh "trenirkarjih" pa da ne bo pomote ta izraz sem sre?al prav prvi? v Ljubljani na enem izmed sre?anj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

labi, a sem te vpra?al?

seveda sem vpra?al.

pa ?e vedno nisi dal slik, ?iken. pa ime, priimek, naslov, avto. stoj za svojimi stali??i, ?e si resni?en. ?e pa nisi pa ok.

Seronja vse ma? v profilu, kar se avta ti?e, ostalo pa prid na sre?anje pa se ti predstavim, samo ?e se ti upa? le prit in nisi izmi?ljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

jaz nimam nobenih tako ekstremno neumnih stali?? kot ti. ?e to da bi ti rad random ljudi z interneta klical MILAN?EK pove da si ali zblaznel ali pa neresni?en :D

sem vpra?al, nih?e te ne pozna. tak vosu je lahko samo izmi?ljen.

Dej ne seri, ti pa si koga vpra?al koga si le? Bil se ?e na ve? sre?anjih in nisem ?lovek, ki se skriva za nicki, ?e pa koga moti, da povem direkt kaj si mislim pa ne vem kaj bi naj bilo narobe.

Pa izmi?ljen si zame ti ni te bilo na nobenem sre?anju tako, da slik pa takim kot si ti ne mislim dajat prid na kako sre?anje pa me bo? spoznal, druga?e pa ...

zakaj ne da? slike in podatkov? a se boji?? da bomo odkrili tvojo izmi?ljeno identiteto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

vid nisi povedal svojih podatkov in dal slike.

nih?e tudi ni potrdil tvojega obstoja, tako da zaenkrat ti bomo rekli vid majer :D

:vskalo::vskalo::vskalo:

No potem pa tudi tebi lahko re?emu Milan?ek ali pa Zoki, ker tudi zate nimam nobenega potrfila, da res obstaja?.

Zame pa lahko vpra?a? Bossa, YavarYe X6V6,uklopka, taukota, Symon, LabijaGT in ?e koga bi lahk na?tel, da sem reni?en in ne nek izmi?ljen kot si ti "kokolada".

Nekaj za Plokija, da ne bo rekel, da je samo enostransko napisano v Reporterju kot misli, pa Ploki, da te spomnem Lahovnik je bil ?lan stranke ZARES, torej leve opcije pa malo preberi njegov pogled na gospodarstvo in ?ivljenje po va?em prepri?anju po zmagi Zokija.

post-3360-1323706175_thumb.jpg

post-3360-1323706192_thumb.jpg

post-3360-1323706212_thumb.jpg

post-3360-1323706235_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O?itno se spet klanjamo Bossu

1. NLB je v rokah tujcev (belgijcev)

2. Jaz delam v firmi, ki je last tujcev, in lahko re?em le hvala bogu...

Vid res potrebuje? pomo?....

Jures ti rabi? pomo? ve?inski lastnik NLB je dr?ava, Belgijci pa imajo manj?i dele?, ?e tega ne ve?, pa da ne bo kdo rekel, da govorim spet nekaj napamet.

http://www.nlb.si/lastniska-struktura

Le glej da se ne bo? ?ez 4 leta v jezik ugriznu... :jezicek:

:bravo::bravo::bravo:

http://www.sds.si/news/10334

Kok je pa ?lovek zabredel....

Ja jures zate se smatra, ?e ?lovek govori dejstva in resnico, da je ?e kar zabredu, ma si ... :vskalo::vskalo::vskalo:

http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=14147&LNK=152

on pa danes, da se SDS distancira od te izjave....

a ne bojo pred?asne?

Kar spomni me :)

http://www.velikakladusa.gov.ba/ba/index.p...ori-u-sloveniji

A ti mogo?e Boss-a osebno pozna? da ve? koliko in kaj dela, pozna? mogo?e njegovo delo, ?e je odgovor slu?ajno ne, potem si eno navadno neolikano gostilni?ko gobezdalo ki najve? ve o vsem in vsakomur. Lahko te je po?teno sram...izpadel si en navaden zahojen kreten!

Ja ga poznam, tako da ne govori neumnosti, poleg tega pa je Boss sam ?e nekaj ?asa nazaj omenil da dela v NLB.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Za tole kar si napisal te je lahko zelo sram uboga para. Sram te je lahko, ker me ne pozna? in ne ve? kaj po?nem in s kom se dru?im pa ?e kar insinuira? (izraz upam, da ti je poznan saj ga nekdo tebi blizu prav redno uporablja).

In tudi pla?e ne dobivam iz tvojega ?epa si jo pa trdo prigaram - delam bistveno ve? kot bo? ti kdajkoli in ne dovolim, da mi neko pezde klele serje po glavi. Nesramen si do amena, ?lovek posku?a s tabo argumentirano razpravljat ti pa gre? ?isto na najni?ji osebni nivo z ?aljitvami, kot da sem en parazit - sram te je lahko za take izjave. Iz posta v post dokazuje? to?no to kar o?ita? drugim. Ti si eno zaslepljeno tele in ko ti zmanjka argumentov (?e vedno nisi napisal ni? v dokaz zgodbicam, ki jih trosi?) se gre? osebne diskriditacije - kako predvidljivo.

Iz tega zadnjega posta si se lepo izdal kak?na je tvoja sr?na kultura, koliko empatije sploh ?e premore? in upam, da si zadovoljen sam s sabo in svojo olikanostjo - se pa v ne?em strinjam midva sva zaklju?ila, ker s takimi kot si ti res nima smisal razpravljat.

Vsem ostalim se pa opro??am, ker me je tole tolk vrglo iz tira. :(

Sory Boss, ka resnica in dejstva bolijo Druga?e pa je ta na?in tvojim ljubim novinarjem zelo doma?.

O tem kdo koliko dela bi se dalo ?e kako razpravljat :D ker to da se ima? za nevem kako bogega vem ?e dolgo, skoz jamra? koliko dela?, zakaj pa ne i??e? druge slu?be, ?e si tako bogi in toliko dela?? Poleg tega pa dela? v dr?avni banki in vedi, da ?e ne bi bilo mene in ?e ostalih, ki nismo zaposleni v tej tvoji banki bi ?la ta tvoja slu?ba rakom ?vi?gat in jaz sem prvi, ko bo treba podpisat, da se to NLB proda pa bo? videl kako bo? potem delal, ker dokler ne dela? v firmi kjer so ti tujci lastniki ne neki govorit napamet koliko kdo dela. Pa, ?e sma ?e pri tem tudi jaz bi lahko rekel, da ti ne bo? delal nikoli toliko kot delam jaz, tvoj delovnik je lepo od ponedeljka do petka in vikend lepo pre?ivi? v bol?i dru?bi kot jaz, ki moram delat ?e v soboto in kdaj tudi v nedeljo, vedi da ?e bi imel mo?nost bi 100 krat raje delal to kar dela? ti, samo nismo vsi take sre?e kot si ti in ne moremo imeti takih slu?b. Pa ?e la?en bi bil Boss, ?e ne bi bilo tega poklica, ki ga sedaj opravljam, ker pa? kje kopuje? hrano Boss, ?e ne v trgovini? Druga?e pa za konec, ?e ne bi bilo dokapitalizacije NLB, bi ta banka lahko propadla ali pa bi jo bili prisiljeni prodati oziroma dokapitalizirati s pomo?jo tujcev in vedi, da bi bila potem tvoja pla?a odvisna od poslovanja banke in ne fiksna kot jo ima? sedaj, pa da ne pozabim kake bo?i?nice ste si vsaj lani izpla?ali, kako le ?e je bil minus na ra?unu va?e banke? ?e bi delal v privat sketorju in bog nedaj, da bi bil lastnik tujec se raje zavedaj, da ?e tega kar ima? ne bi mel.

Pa sory, ?e sem ti spet dvignil pritisk, tudi ti si ga meni in mi ga ?e dlje ?asa z svojo vase zagledanostjo, ki jo poznam ?e kar nekaj ?asa, samo do sedaj sem bil tiho in ti tega nisem direkt povedal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ni panike.

A ve? ko zabija? ?ebelj v steno in se zvija in nikakor no?e it not pol se pa spe?e? ?e s prstom po rokah?

No to se ti zgodi ko se meni? z desni?arjem, na koncu ti izpade? bedak, ?ebelj se ti pa smeji, ?eprav ima proti tebi ni? pameti :P

Pol pa pride en jan?a pa ga zabije v kravji gnoj ker je mehko in gre lepo gladko not...

Ampak a je res namen ?eblja da se ga zabije v gnoj?

uh sm filozofski

Ko ?trajn :jupiii::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ti si ?e bolano fanati?en.

V sto?ice ne bo? ?el na nobeno tekmo in na noben koncert, pa v gara?ni hi?i pod kongresnim tudi ne bo? nikoli parkiral? Predvidevam da tudi v merkatorju ne kupuje?.

Ploki bom samo rekel, to samo tvoje domneve, ker v Sto?icah sem ?e bil, samo je bilo to da sem karte dobil od firme, ker so bili na?i eden izmed sponzorjev prireditve, me je pa sram da se tak objekt, ki je ?e dale? od vzunaj od objekta evropskega merila v o?eh enih tako me?e pod noge, ker te Sto?ice so ?e eno samo gradbi??e. V gara?ni hi?i pod kongresnim pa ne bom parkiral, ker je vsaj zame predraga. V Mercatorju pa Ploki res, da skoraj ne nakupujem pa ne zato, ker je Zokijev, ampak je kar se mene ti?e krepko predrag, tako da ne hodim konkurenci. :harhar:

Fanati?en pa si ti, ker bo? jutri "trenirkar" kot si omenil in to dakazuje, da razmi?lja? z glavo ?loveka, ki je ?e kako politi?no ozek, kar je tvoj ljubi Darko ?trajn zelo o?itno, na zadnjim odmevih, ko sta bila gosta z g. ?turmom, je mel skoraj da monolo, g. ?turm pa ga je z 3x manj besedami popolnoma preka?al in na koncu tudi uti?al, ker pa? tvoj ljubi ?trajn ni na?el pravih argumentov. Tako, da bodi hlapec takim politi?nim ekstremistom kot je ?trajn, pa vedi poznam ga na?alost tudi osebno in vem marsi kaj kako na dopustu mori ljudem s svojo levo politko in kako je Jan?a ... torej govori kot sli?i iz svojih ljubih medijev predvsem iz 24ur in ti mu zvesto sledi?, ker ne vidi? ni? drugega kot lepoto levice, ki je v Evropi bol kot ne ?e zgodovina in ki je Evropa pripeljala kjer je sedaj (Gr?ija, ?panija) to so samo dve dr?avi, kjer je bila do zadnjim volitev na oblasti levica in v ?paniji je ta tvoja levica ?e izgubila oblast, ker pa? so ludje imeli dovolj tega kam jih je ta poltika pripeljala, si tega ?eli? mogo?e tudi pri nas? Ali pa si ?eli?, da bo EU rekla dosti imamo va?e neuspe?ne politike in bo tvoj Zoki na zahtevo EU moral odditi kot je njegov idol Berlusconi, samo upam, da mu ne uspe prevzeti vlade, vsaj zaenkrat dobro ka?e, da mu ne bo in Zoki to pomeni, da ?e ima 28 mandatov, ?e nima 46 mandatov, kar je ravno in ve? kot polovice in umetnost sestavljanja koalicije pri nas ni samo to, da si relativni zmagovalec volitev kot je bil Zoki, ampak da ti uspe sestavit mo?no in trdno vlado, ki bo lahko speljala reforme s katerimi bomo na koncu zadovoljni vsi in ki ne bo tako grobo posegala v ?ivljenje vsakega posameznika kot je to posku?al Pahor in kar obljublja Zoki.

ej a kdo ve a je ta vid007 resnicen al je to sam ena fora? kao socioloski eksperiment? a ga je ze kdo videl. stavim da ne.

kokolada prid kdaj na kak meet pa bo? videl, da sem ?e kako resni?en

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Boss resno mislim, da z nekom, ki je povezan z Zokijem kot si, da nimam namena ve? komunicirat tle gor, ker vsi vemo, da dela? v banki, ki je odblokirala Zokiju (ELECTA) ra?un, pa ?eprav ni popla?al upnikov, torej Boss to vse pove kdo ima vpliv na tvoje ?efe. S tem pa zaklju?ejem temo in vso komunikacijo s tabo tu gor, ker pa? dokler bo? v slu?bi, ki je mo?no povezana s poltiko in dokler bo? pla?o dobil tudi iz mojega ?epa si ne pustim takih sprenevedanj od nekoga, ki ?ivi na ra?un vseh dr?avljanov. Pa, da ne bo? rekel, da spet natolcujem napamet, iz prora?una se je dokapilizrala tvoja NLB in to v takem zmesku, da bi ne bilo potrebne pokojninske reforme v takih ekstremih kot je ?elel tvoj prej?en ?ef iz ozadja (Pahor). Sedaj pa ti iz ozadja zelo o?itno vlada ?e Zoki oba pa sta imela istega botra Milan?ka, ki je zavrgel Pahorja in vedi, da slej ko prej bo tudi tvojega Zokija, ?e ne prej pa pred naslednjimi volitvami.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

vid007: To o ?eme govori toma? majer v tistem ?lanku je nekaj ker vzpodbuja k etnogenocidu, pa ?e se ti na glavo postavi?.

Pa nehaj mi lepit ?lanke iz reporterja, ker je v lasti SDS. To je kot bi jaz prepisoval iz www.socialnidemokrati.si...

Ploki ne seri, Reporter pa v lasti SDS. :vskalo::vskalo: Ma to lahko izjavi nekdo, ki ga ?e odprl ni.

Mimogrede, jan?a je zmagal z 280.000 glasovi. to je ?e manj kot 15% prebivalstva. Manj kot je zmagal Zoki, in manj kot je zmagal pahor.

http://www.had.si/blog/2011/12/11/sds-in-n...cembra-skisalo/

In vid, to da se ti to ne zdi neokusno pove ve? o tebi kot karkoli kar si napisal do zdaj ali bo? kadarkoli.

To je pribli?no tako kot da bi jaz strokovno ocenil volitve da se volivci SDSa delijo na:

1. Ljudi ki so stali pred voli??em v batafukerjih z obe?inimi kri?i in govorili "vidi se kateremu klanu pripada" (to se je zgodilo meni OSEBNO)

2. ljudi ki so pri?li ravnokar iz ma?e...

3. ljudi ki so postopali in se mu?ili napisat SMS v polpismeni sloven??ini ker jih je strah tehnologije...

Evoga, to je strokovna kontra-analiza. In naj bom jaz prvi ki bom svojo lastno analizo ozna?il za najve?jo neumnost napisano na tej strani v zadnjih 30 dneh.

No Ploki pa en ?lanek zate iz BIH, kako so tam pozivali ju?nake v Sloveniji naj glasujejo za Zokija http://www.velikakladusa.gov.ba/ba/index.p...ori-u-sloveniji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Lahko bi imel viranta, pa ga je ozna?il za izdajalca in udbomafijski konstrukt. No, pa ga je ugriznilo v rit, prav mu je, kaj se pa z belimi povezuje. Pa ima ?erjava...

Tok ko je on trobil kako se pred volitvami ne sestavlja koalicije, nato pa en teden pred volitvami paradiral z ?erjavom in Ljudmilo (http://nsi.si/assets/images/Novice_2011/November%202/zbor.JPG) ni nih?e drug. ?e bi bil jan?a izvoljen je bila koalicija sestavljena. SLS, NSi in SDS. To je bilo pred volitvami, in ker je ra?unal na nekje ?ez 45 stol?kov s tema dvema je viranta odfukal. EEEE, napaka.

Btw, ma? +pike pr men zarad cerkve in viranta (iz druge teme)... :bravo:

Ploki to so samo tvoje domneve. Jan?a je upal na to kar si napisal, rezerva zato pa mu je bil tudi Virant, tudi nanj je potihem ra?unal, ko se je ?e malo za?elo kazat, da bi bil mogo?e tudi potreben, je pa ?e se ne zaveda? la?je vladat s sebi sorodnimi strankami, razen ?e si ne ?eli?, da se ti zgodi kar se je Pahorju, ki je po ukazu Milan?ka bil prisiljen v koalicijo, ki mo jo je sestavil takrat ?e njegov boter, ki ga je sedaj izdal Milan?ek in kaj se je s to koalicijo zgodilo vemo vsi, razpadla je in to se dogaja zadnje ?ase z vsem kamor se ta boter Milan?ek vtikuje.

vid007: nima veze, jan?a se ni distanciral od cerkve in za to v demokrati?ni dr?avi 21. stoletja ni nobenega opravi?ila. Vrhovni poglavar vseh rimokatolikov je pape? oz. vatikan, zato se jan?a po mojem mnenju povezuje z izdajalci naroda, ker odgovarjajo vatikanu in ne slovenskemu narodu.

Kako je Janković to dosegel oziroma kako so to ljudje iz ozadja njegove volilne kampanje to dosegli? Po moji oceni in informacijah mojih prijateljev in znancev, ki so bili ali v volilnih odborih ali so volili na blokovskih voli??ih v Ljubljani, Celju in Kopru, je bilo mogo?e opaziti:

Ploki, to ?e se ni distanciral od cerkve ne vem kaj ho?e? povedat, druga?e pa velika ve?ina Slovencev je vernih in katolikov torej? Zakaj se bi moral nekdo odmaknit od cerkve in ljudi okoli nje. Ma Ploki so ti pa ti komunisti res vbili nekaj v glavo, da si tak skrajni levi?ar, ki je zna?ilna samo za neke komunisti?ne dr?ave, ker drugje pa? nimajo takih problemov kot jih imate ti in tebi bli?nji poltiki. To pa, da pi?e?e take stvari pa samo pove koliko je v tebi nestrpnosti do druga?e versko prepri?anih, sicer sam nisem vernik pa vseeno v meni ni toliko nestrpnosti do ve?inske vere v dr?avi kot jo je v tembi, poglej se govori? kako je Jan?a nestrpnen, ko pa to po?nejo tvoji levi veljaki pa to ni nestrpnost :vskalo::vskalo:

1. mno?i?no udele?bo volivcev s tujim naglasom ali volivcev, ki sploh niso odprli ust, na voli??a pa so prihajali v skupinah po 10 ali ve?jih

2. udele?bo volivcev v ?portnih obla?ilih (trenirkah), ki so imeli na roki s kemi?nim svin?nikom napisano ?tevilko, ki jo morajo obkro?iti na glasovnici

3. opazovalce udele?be na voli??ih, ki so v skupinicah po dva ali trije postavali pred ljubljanskimi voli??i in stalno telefonirali; ve?ina je govorila v srbskem jeziku

to je izsek iz sds.si. link deluje.

mimogrede, danes sem v mladini prebral ?lanek o Coeur de Pirate.

Je bla v zadnjem reporterju tud kak?na recenzija zanimive ne tako mainstream plo??e?

To da si pa ozna?il 28% volilne baze za 24UR(medijske) OVCE in ?EFURJE je pa ekvivalentno temu:

Jan?o so volile CERKVENE ovce in ZAHOVDRANI HRIBOVCI.

Isti kurac, isti %. Zato s takimi kavbojskimi analizami nehaj... Ker mi gre na bruhanje.

Poleg tega je maribor ve?insko volil sds pa je tam ?efurjev lih tok kot v LJ al pa v velenju.

Ja Ploki spet pi?e? nekaj po svoje, pa OK to kako je nek nedemokrati?en medij kot je 24ur (kur), ki bri?e komentarje, ki niso po godu Zokiju zate demokrati?en pove vse o tvojem zna?aju in razmi?ljanju. In vi ste njihove ovce tudi ti Ploki si zelo o?itno

Druga?e pa mi gre na bruhanje tudi tvoje nakladanje, ki je isto kot na prav tem nedemokrati?nem 24ur(kur)

A TI BI RES RAD DRITTES REICH?!

edit: lahko ti pa povem enako strokovno mnenje kako izgledajo po ocenah mojih znancev in prijateljev volivci JJ. ?

To o enem rajhu je spet neka zadeva, ki je doma?a samo tebi in tvojim kmunisti?nim medijem, Jan?a je dale? od neke skrajne desncice, ?e ?e ne ve? je SDS ?lanica Evropke ljudske strannke kot so ?e iz Slovenije NSI in SLS, te stranke pa se v razvitih demokrati?nih dr?avah pozicjonirane kot desna sredina. Druga?e pa raje spreglej kaj po?nejo tvoji komunajzarji.http://www.reporter.si/slovenija/dan-po-volitvah-policija-na-vratih-vinka-vasleta/7233

Spet nas peljejo v ?as enoumja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

evo strokovna analiza iz general ?taba: :P

http://www.sds.si/news/10328

Krivi su neslovenci touk da veste :vesel:

mokster, prvo kak link si prilepu, ?e ne dela in javlja napako.

Drugo kdo pa je v ve?ini misli? da volil tega Zokija, za vse katere vem, da so ga pri nas so ju?naki, take ki bi naj ta ?lanek opisoval, kot se opazil ?e na kakih drugih straneh. Je pa bilo nekaj malega tudi naivnih volivcev, ki gledajo 24ur(kur), ki je Zoki TV, ?e kdo rabi kako utemeljitev ne bo problema, vam povem na Zokijevi listi so bile izvoljene dve njihovi novinarki obe preisku?en kader lojalnosti levici, sedaj pa bodo za vsako ceno zvesti zaradi te kup?ije Zokiju, pa ?e volivci ki berejo Mladino in Dnevnik, ki sta oba v rokah levice in to skrajne, ki pripada biv?im komunistom in kjer ve niti iz ozadja vodi Milan?ek Ku?anev, ki ima botre v vseh teh medijih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jan?a je kriv! :hohoho:

@Ploki: boli mene kurac za Nsi, Peterleta, cerkev in religijo nasploh, , dr?ava bi tako ali tako morala bit lo?ena od cerkve. JJ se je z njimi povezal samo zato, ker nima drugega zaveznika in je bil v to prisiljen. ?e bi bil on tako gore? za cerkvene zadeve, bi v ?oli med njegovim mandatom ?e imeli obvezen verouk, tako ga pa ni.

Ja theBill, pa pozabu si na ?erjava, tudi on je pred temi zadnjimi volitvami izjavil, da gre samo v vlado kjer bodo imele pomladne stranke ve?ino. To, da Ploki ne ve, da bi Jan?a, ?e bi ?elel uvedel verouk pa te naj ne ?udi, ker gleda zelo o?itno samo 24ur in bere Dnevnik in Mladino, kjer lahko prebere take la?i.

No madmax bo to bol?a barva?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vid, ker si tako objektiven pa dejmo mal hipoteti?no situacijo narest.

Recimo, da je zmagal Jan?a in on povabi, na neobvezni predkoalicijski pogovor, Jankovića na mesto, kjer si je pa? kot gostitelj zamislil. Nakar mu Janković zabrusi, da tja ne bo ?el in da nej kr on k njemu pride pa da se po kafi?ih ne bo sestajal.

Boss, to so neka tvoja natolcevanja in hipoteti?na vpra?anja. Druga?e pa Jan?a Zokija ne bi vabu v noben kafi? on bi vsakega vabil v prostore dr?avnega zbora.

Kak?no bo torej tvoj odgovor na tak situacijo? :ne vem: Kdo torej v takem primeru ne sodeluje?

Se pa strinjam Vid, da bi bilo treba volitve ponovit, ker domnevno odtujenih 100 glasovnic iz Tr?i?a (?e celo Kresalova je dobla ve? kot 100 glasov :hudicek: ) in pa avstralski volilci bi lahko obrnili volitve na glavo in prinesli appleheadu zmago 50+

p.s. pa ?e vedno ?akam na tvojo razlago oziroma podajo dokaza, da je v ljubljanskih O? obvezno u?enje srb??ine in cirilice. Al mi podaj verodostojne dokaze al pa priznaj, da si se zmislil in samo ?iri? govorice.

Spet prireja? nekaj po svoje, nisem nikjer napisal, da je obvezno v LJ po O? u?enje srb??ine in cirilice, je pa to izbirni predmet, sory spet tvoje prirejanje.

Pa ?e eno pro?njo bi imel, ?e mi prosim na?teje? nekaj medijev, ki niso levi?arski in so uravnote?eni, da si lahko preberem od kod to silno sovra?tvo do druga?e misle?ih levo usmerjenih, aja pa ?e kje pi?ejo, da je Ljubljana ultimativno zlo v Sloveniji kot lahko zadnje ?ase prebiram na forumih.

Sory Boss, tudi v dan?anjem DELU, ki je levi?arski, nimajo ravno prijetnega ?lanka za tvojega ljubega Zokija (ELECTA), pi?e, da ste mu vi (NLB) odblokirali ra?un, pa ?eprav ni popla?al upnikov in da ste dober zgled za nepla?evanje, to vse pi?e danes v DELU, kaj ?mo tudi Golobi?evi ?e pi?ejo druga?e kot so v?asih, resnica prihaja na dan, kdo je najve?ji lopov v tej dr?avi in Sory Boss po?asi bodo tudi levi?arski mediji tvojemu ljubemu Zokiju obrnili hrbet, pa zame je Zoki je ?e pokazal koliko je sposoben s tem, ko mu mora spet Milan?ek urejat zadeve pri Pahorju, samo zaenkrat vam slabo ka?e, ker je tudi Pahor ?e vseeno vsaj nepokvarjen kot je Zoki, ki misli, da bo vse po njegoven, zato pa si je nakopal tako sovra?tvo, jamo pa si je za?el kopat ?e na MOL, malo spremljej Boss kaj se vse pi?e in ne misli z glavo POP TV, ki je medij, ki cenzurira komentaje ljudi, ki niso za Zokija.

Torej Boss tu pa imam zate vpra?anje, kje je tu demokracija, ?e se ?lovek ne sme niti svobodno izra?at? Mene to ?e kako zelo spominja na ?as enoumja v najbolj grobem ?asu SFRJ in ni ?uda, da je tako ?e nam iz ozadja vladajo ?e vedno ljudje, ki jim je poznan samo ta na?in ?ivljenja, ker pa? mislijo, da je oblast za ve?no samo njihova in dokler se Milan?ek ne bo nehal vtikavat v poltiko bomo imeli tako "sranje" kot ga imamo in naj tvoj ljubi Milan?ek re?i kar je zakuhal in naj on pla?a za vse kar je slabega storil za na?o Slovenijo in nosi vse stro?ke za vse volitve, ki so in bodo zaradi njega, ker si i??e kar naprej svoje slu?abnike, da bi iz ozadja vladal vsem vam " naivnim vernikom komunizma".

Boss na tej to?ki zaklju?ujem polemiko s tabo, ker si ?e kako preve? oku?en z poltiko in to prav tega Zokija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

FB skupino lahko spremeni? post-festum, spami in pridobivanje podatkov na ta na?in so o ho ho ho pogosti.

leta 1996 sta se drnov?ek in jan?a dobila v kafi?u

a je ?e kej poleg demokracije in reporterja kar po tvoje ni komunajzersko trobilo?

pa poleg radia ognji??e... ?

?e bi jan?a bil dr?avotvoren bi ?el na sestanek z jankovi?em.

Ploki, s takimi, ki berejo samo MLADINO in gledajo 24kur(ur) res te?ko ?lovek komunicira, za 24kur(ur) je iz prve roke dokazano, da se komentarji proti oblasti, ko je bil Pahor na oblasti, sedaj pa ?e se kaj napi?e proti Zokiju pobri?e in to, da lujdje omenijo tudi ostane, imam pa tudi sam tako izku?njo ravno iz teh 24kur (ur) izpred par let in zato mi je nespametno sodelovat v debati, kjer se bri?ejo komentarji, toliko o tem koliko je 24kur (ur) demokrati?en dnevnik.

Poglej nekaj ?asa je bil ?e Ve?er nevtralen, ko pa so ga prevzeli ludje iz Dela pa tudi v Ve?eru se opazi, da pi?ejo druga?e kot so.

Ploki pa, da ne bo? narobe mislil, preberem DELO in to vsak dan, samo vem, da pa? so pla?ani od leve oblasti, saj je Phorjeva vlada nastavila te ljudi, sedaj pa so celo v prvi vrsti bili, ko je Zoki pri?el v Cankarjev dom. Zakaj le? Kdo pa je Zoki, zmagal je za pribli?no 2%, kar pa ?e vedno ni ve?ina in z 28 poslanci ?e nikjer ne pi?e, da bo lahko sestavil vlado.

Ploki o dr?avotvornosti se s ?lovekom kot si ti ne da debatirat, ker zeme pa? ni dr?avotvorno, da se pogovore o oblikovanju vlade vodi na MOL, to bi bilo razumljivo, ?e bi se ?lo za sestavljanje koalicije mestnega sveta MOL in ne vlade RS. Jan?a mu je ponudil rezervno loakcijo, ki je bila ednia v praksi za pogovore za sedaj, do je dr?avni zbor, uredil je celo prostor, samo ker pa? Zoki se v resnici ni ?elel sre?at z Jan?o tega pa? ni sprejel, kar pa je tudi nedr?avnotvorno, ?e ?e toliko govori? o dr?avotvornosti. Raje je ?el na neko nepomembno podelitev nekih nagrad Turisti?ne zveze Slovenije. Poleg tega pa je bil zve?er bil povabljen na oddajo Pogledi Slovenije na RTV SLO in ga ni bilo in se ni niti opravi?il, bili pa so vsi ostali vojde strank, ki so bile izvoljene v parlament.

Pa Ploki, kje pa pi?e, da vedno mora setavljat vlado nekdo, ki je z malo razliko zmagal volitve in to tudi s pomo?jo medijev, ?e ne ?e s kako drugo pomo?jo, ker to da je v Tr?i?u izginilo 100glasovnic iz zaprtih prostorov, kar logi?no pomeni, da je jih je lahko odtujil samo nekdo, ki je imel klju?e, te glasovnice pa naj bi bile shranjene v prostorih ob?ine Tr?i?, kjer je na oblasti Boris Sajovic ?lan LDS, ki je blizu Zokiju in so se iste zadeve dogajale ?e v isti ob?ini, ko so imeli volitve za ?upana, kjer je bilo isto oddanih nekaj spornih glasovnic v korist ravno tega Sajovica. Poleg tega je bilo pred zadnjimi volitvami narejeno vse, da bi pri?lo iz tujine ?im manj glasovnic (Avstralija - ni bilo volit mo?nosti po po?ti, ker so jih dobili v petek, ki je bil tudi zadnji dan za oddajo glasovnic, ker pa? pri njih po?ta ne dela v soboto)

O tej FB strani, ki je bilo govora, pa nih?e ni spreminjal, ime je bilo ustanovljeno ?e od samega za?etka in to pribli?no nekje okoli 3 mesece pred zadnjimi volitvami in je ime ostalo ?e vedno in glavni ustanovitelji te strani pripadajo stranki SMS - Zeleni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo ko smo ?e na tra?ih:

Dnevnik itak komunajzarsko trobilo

http://dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042493861

Pol pa ?e baraba Mitja:

http://pozareporter.wordpress.com/2011/12/...amo-po-kaficih/ :hudicek:

Ja oba sta leva /komunajzarska) trobila, za Po?arja dobro vem zakaj, ker pa? je na ta na?in uredil slu?bo za svojo h?erkico pri Zokiju, za Dnevnik pa se tako ve kdo ga vodi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kake neumnosti in la?i pi?ejo novinarji medijev, ki so podrejeni Milan?ku, ker stran na FB zahtevamo pred?asne volitve je nastala ?e pred zadnjimi parlamentarnimi volitvami in absurd je da se g. Pavliha celo spreneveda, da je sam kliknik v?e? mi je in na tak na?in postal ?lan te FB skupnosti. Sedaj pa imam za vas leve privr?ence eno vpra?anje: Ali je to objektivno poro?anje? In ali ni to pisanje po diktatu nekoga, pa ?eprav ve?, da so to ?iste la?i. Pa zelo o?itno je, da na?i poltiki nimajo pojma o FB, ker zelo o?itno ne vejo, da je ta stran nastala ?e kar nekaj mesecev pred zadnjimi volitvami. :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042494004

http://www.zurnal24.si/na-fb-ze-poziv-za-n...e-clanek-142633

No pa ?e za konec kaj je napisal ta sprenevedalec Pavliha na svojem FB profilu, pa da boste vedeli naslov skupine je zahtevamo pred?asne volitve in ne kot on omenja zahtevamo pred?ane volitve leta 2012. Citiram: Pojma nimam, kako sem se zna?el v skupini "Za pred?asne volitve v DZ RS - 2012", zato odlo?no protestiram zaradi zlorabe mojega imena. Pred?asne volitve ?e kar naslednje leto so izjemno nekorektna, nedr?avotvorna in arogantna poteza do volivk in volivcev, ki so oddali svoje glasove pred nekaj dnevi, v dobri veri, da se bo njihovo ?ivljenje spremenilo na bolje. Rezultat je tak?en kot pa? je, dober ali slab, toda zdaj potrebujemo ?im bolj trdno, slo?no in strokovno vlado in parlament, ki nas bosta popeljala iz krize, ne pa Ezopovo basen o lisici in kislem grozdju.

In eni nasedate takim ljudem in la?em in govorite, da so objektivni, sedaj pa boste te?ko opravi?ili, da sta ?urnal in Dnevnik objetivna dnevna ?asopisa. :jupiii::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@vid: sorry, prehlad in vrocina sta me zdelala in niti priblizno nism sposobn napisat karkoli koherentnega. bolj zabijam cajt dokler mi tableta zagrabi kot karkoli drugega. drugi?, brez zamere.

:D:D:D:ouje::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@theBill: prav tako Virant + SD + Jankovi?.

NSi ne vem zaradi ?esa je kakorkoli bolj?i od NSija...

Sem rekel da je mladina kul, kje ?e? Reporter ni ni? manj skrajen kot mladina.

edino kar mladini gre v plus je dejstvo da se ukvarja ?e s kulturo, popartom in alter sceno. Ki je demokracija in reporter ne povohata od dale?.

Govorim o nepoliti?nih prispevkih, preberi ?e kak?no mladino kdaj. :)

Ma to kar se grejo zdaj je CIRKUS.

Jan?a prestavlja sestanke, pahorju razpada stranka, desus izsiljuje... edini na nivoju je ostal virant

Ploki neka MLADINA, ki je skrajno lev in ?aljiv tednik zame ?e dolgo ni berljiv, toliko enostrankarskega levega "dreka" kot je tam notrri in tak ?aljiv ?e odprem ne. in dokler bodo tam skrajno levi ludje ga niti ne odprem.

Druga?e pa ima? tudi v reporterju ?e kaj druga kot politiko, v vsakem je predstavitev ene dr?ave sveta, tudu intervjuji z ljudmi iz kulture in ?e marsi kaj, samo kaj ?mo,?e ga niti ne pogleda? tega ne ve?, ?e m tega ne verjame? ti lahko vse to tu prilepim.

Sestanek ni prestavil Jan?a, Jan?a je celo ponudil dosti bol korektno lokacijo dr?avni zbor, kjer se v normalni demokraciji odlo?a o vseh re?eh v dr?avi in ne na MOL, kjer se naj bi odlo?alo samo o polo?aju odlo?anju na MOL. Samo Zoki pa? sploh ni imel interesa se sestat z Jan?o in je raje ?el v Portoro?, kar je na?rtoval zelo o?itno ?e prej, ker kako to v 5 minutah se ne more? odlo?iti in iti na tako stvar kot je ?el in ?e mora? biti prej povabljen, torej je to vse dobro na?rtovana njregova taktika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Z ljudmi ki berejo reporter se pa tako ali tako ne pogovarjam.

V mladini je vsaj kan?ek kulture. Reporter je pa politi?no nadrkavanje desnice.

Za vsak ?lanek iz repoterja ti lahko prilepim ?tiri iz mladine...

Joooooj kako nadrkavanje o Filliju... ta ?lovek je bil moj mentor za kratek ?as in je povsem na mestu...

Ta reporter je tok gnil cajtng. :vskalo:

to je pa tudi EDINO kar je notri od kulture... omemba direktorja RTVja. za pobruhat. :o

Ploki, za takimi tipi?nimi levaki, se pa jaz ne morem pogovarjat. REPORTER ni skrajno levi tednik, dale? od tega, se vidi, da ge ne spremlja?, v njemu so bili intervjuji z ljudmi tako iz leve opcije kot iz desne in nobenemu ne vsiljujejo, poleg tega pa je na dosti vi?jem nivojo kot ena Mladina, ki je skrajno levi tednik, ki gre celo na tana?in da ?ali desnico in primerja Jan?o z Hitlerjem, toliko o tem, na ta na?in se Reporter nikoli ne spu??a, ?e pa Zokija primerjajo z Berlusconijem je pa to ?isto logi?no med njima je pa res preve? podobnosti (oba sta polna denarja, oba imasta mo?no podporo medijev in obema je prvo lasten ?ep)

Pa kdo je tebi ljubega Filila nastavil vse pove komu slu?i nastavila ga je skrajna levica in ne neka sredina, tako da on je dale? od tega da je neodvisem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No, da ne boste eni obve??eni samo iz medijev levice, ki v?asih z namenom kaj zamol?ijo, ?e nakaj ?lankov iz torkovega REPORTERJA, ki je edini javno napovedoval, da bo koalicija KGB razpadla prej kot 4 letih in imel je prav in tudi tej vladi Zokija ne napoveduje ni? bolj?e in mislim, da imajo ?e kako prav, ker zopet bo to koalicija, ?e ?e bo po sili razmer, koalcija proti Jan?i, ki je pa? enim pa? prevelik trn v peti.

post-3360-1323360862_thumb.jpg

post-3360-1323360889_thumb.jpg

post-3360-1323360911_thumb.jpg

post-3360-1323360961_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O velenju raje ne bi. Tudi jaz imam marsikako informacijo o kateri se ne govori na glas, pa tudi ?e si na "pravi strani"...

V velenju se deli vse takole na "oko"... O vu?ini na ob?ini se tudi ve marsikaj...

iz tretje roke informacije pa si preve? dobro predstavljam kak?ne so lahko v izhodi??u.

Sicer pa govori? o velenju. Kjer ne mor? poga?en iti povohat ?e nikogar ne pozna?. Zato pa delam samo v ljubljani, ker velenje smrdil. Cultural wasteland.

Zgleda da nih?e od desni?arjev ni tako dober da bi lahko de?ifriral

"V nedeljo recite NE nesposobni vladi." :bravo:

Pa Ploki, sej ni ?uda, da nima? pojma, kaj se dogaja v Velenju, ker Velenje je kot majhna vas, ve?ina se tu med nami tudi osebno pozna in si v?asih kaj preve? zaupa, zato pa vem zate informacije iz prve roke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo za vas pametne levake, ki trdite, da za vas vse niti ne vle?e ?lovek iz ozadja imenovam Milan?ek (Ku?an) in kaj so naredili ludje, ki jih je on postavljal, zadnja vlada, ki jo je postavil KGB (Pahor, Katarinca in Golobi?, ker Erjavec je tako samo lepotni privesek vseh zadnjih vlad) je razpadla v 3 letih, naredila ni dobesedno ni? koristnega za male ljudi, sedaj ta ?e ne nastala koalicija pa si ?e deli stol?ke v dr?avi preden je sploh imenovana, za pri nas v Velenju vem za Zokijeve stranke za njegovega na?ega vrlega poslanca Kavti?nika, da je ?e uredil slu?be za svoje sorodnike in sorodnike od njegove ?ene, to sem dobil podatke iz prve roke, so si preve? dobri njegovi sorodniki z mojimi star?i, da tega ne bi zvedeli.

Sedaj pa ta nesposobne? Zoki rabi Milan?ka, da mu re?uje ko?o, ker nih?e no?e z njim v vlado: http://www.rtvslo.si/volitve-2011/kucan-sd...oaliciji/272279

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.