Eh to se je tko sme?no dogajal, razni kamioni so mi skoz pot zapiral, pol pa ko se je zadeva osvobodila, sm stisnu kokr je ?lo, pa glej ga zlomka u uni gnili ki?ti lih rde?a lu?ka notr!
Se pa sicer zana?am d ?tevc la?e k svina, tko mi vsaj ho?jo povedat une obcestne meritve, kjer so nora odstopanja!
U soboto oz. kr v nedelo v jutranjih urah je bil nekdo v bli?ini pivovarne Union tok navdu?en nad mojim Duhom (ki ga nism prov n? ti??ov momentalno), da mi je zafuku dol en jajc - mamumujebm!
Je pa blo tko bliz glave, da ?e neb zadev vetrne mre?e ki jo mam tik za glavo, bi direkt u peso dubu zadevo, kera sramota!
Jasno smo se takoj skril za vogal (po partizansko), pol pa je kolega za?el z raziskovanjem in ustrahovanjem!
Zdele pa grem ?istit ostanke (lupin kokr ?e?, use nasvinjan, vrjetn se bojo tut vonjave razvile, po gnilih jajcih itd. skratka moralaaaaaaaaa - mamumujebm, zihr k?n (neprespan) Honda??!
Wiper, to je kraj tik pred Idrijo, Idrija pa je od LJ odalena cca. ene 50 km, tko da ni tok hudo. Gre? pa ven Logatec z AC, pa smer Tolmin, Kobarid, pol pa tik pred Idrijo, se zavije pr tabli Bela, ki je na desni strani ceste, zavije? pa levo. No tam pi?e ?e 7 km do famoznega piknik placa!
Poky - pospravl smo ?e zdavnej, sm si preteklo nedelo podrobno ogledu to prizori??e in smo zgleda dobr popucal, en tedn pred tem!
Evo moj nesre?ni telefon (ki mi je naredu tele (nekatere) zmazane slike) je ?e na popravilu, tko da sem mu lih ?e pravi cajt izpulu par slikc iz Idrijske Bele!
Sem pa nekako dobil idejo za "?portni" piknik, kar pomeni da bi bilo poudarka na ?portih, predvsem odbojki, ko?arki, ter fuzbalu, no pa je tudi mo?nost oz. so mize za namizni tenis!
Vreme me je na osebni praznik total razo?aralo, tko da bi se temu lahko reklo neke vrste revan?, a vseeno dru?enje v ?ir?em pomenu!
Datum imam v na?rtu je 23.8., sobota, pa upam da se vas bo tudi nekaj mazda?ev na?lo, da zadevo izpeljemo, predvsem v ?portnem smislu - ne bi ?elel dajati ravno povdarka na pitje! Bi pa seveda vzporedno potekala klasi?na "ro?tiljada" in malo
Zdele ?e par slikc, pa da vidm, ?e je kej interesentov, al ste sami zape?karji (oz. polno-okupiranci)!
U Duhcovem prtla?niku sm na?u napol odprto buteljko Terana, ki sem ga tovoru u?eri s sabo, ko sm biu z eno ma?ko zmenjen, da mal proslaviva pretekli praznik, no in pri tem je pa sre?a v tolk, da se je fla?a skor do konca odprla, lih za las pa da se ni, mamumujebm, to bi pa biu svinjak pol zadaj, litr rde?ga vina!!!
?e pa dns al pa najkasnej jutr ne po?lm nekoga direkt nazaj u rodilne organe, pol pa tut ne vem
Zdej mam 3-mese?no poskusno dobo, no in tista ?enska ki me uvaja je pravi intelektualni biser, pol cajta je odsotna, ostalih pol ko je tuki, mi pa narobe razlaga, tko da bi tut tkt raj vidu da je neb blo!
Pol pa sm zdej mal gledu program kaj bi jz mogu znat po ?estih tednih, pa vidm, da mam ?e zdej 3 tedne zaostanka v znanju, skratka slabo se mi pi?e, mamujijebm!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh to se je tko sme?no dogajal, razni kamioni so mi skoz pot zapiral, pol pa ko se je zadeva osvobodila, sm stisnu kokr je ?lo, pa glej ga zlomka u uni gnili ki?ti lih rde?a lu?ka notr!
Se pa sicer zana?am d ?tevc la?e k svina, tko mi vsaj ho?jo povedat une obcestne meritve, kjer so nora odstopanja!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani