Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Odlomil 1 pin?ek na procesorju (amd socket 939). Procesor sicer lavfa normalno, mi pa vsake tolko cajta vr?e blue screen. Je pa bistveno bol? kot pa drugi procesor kej manjkajo 3 pin?ki, ta mi vsake 10 min. vr?e blue screen :angry2:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, ''ne upa? - kdoo ne upaa'' mi je zlo znano. Mam izku?ne iz paga izpred 4-5 let ko smo ?li prvi? dol. Vsak ve?er si kdo kaj ni upal... pa smo ?nops exal, kolega je recmo hotu brcnt avtobus k nam je u?el pa je prbil v skalo, jaz sem nekje plezal pa bil ves popraskan, 1x je kri iz nosa lila.. ampak zu3 smo bli vsi kot novi. 1 ve?er smo bli pa tolk glasni, da smo bli prepri?an da nas bojo iz campa vrgl vn, amapk so pol enim fincem zraven te?il k tut niso veliko zaostajal z glasnostjo. Najbol ga je pa zmagu kolega k je pr?etu iz zr? ukol 10ih zu3 z enim natika?em pa vs skurjen pa zjeban... folk pa lih pomivat nosu posodo oz zajtrka pa usi bull vanga :)

Ti se pa le sestavi do Yu tripa... sej smo v letih ko smo ?e iz plastelina in gume pa se use hitr nazaj sestav :P

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Smola Joza, tudi to se zgodi... frendu je enkrat bejba dala 8 mestno gsm cifro.. al je bil pa on tok pirjen da je zaj neki :D

Joj kok me mail j**e oz outlook, na outlooku use po?as dela, tko da rabi ponavadi tut kako uro da po?lje en mail, da o slikah raje ne govorim. ?e se prijavim preko browzerja mi pa nikakor no?e priponk dodajat... mam pa gmail, a ima ?e kdo podobne problem <_<

Edit:

potem grem pa pogledat ?e malo na hotmail pa javi da je bil moj ra?un blokiran ter tole:

Enter a phone number to receive a verification code

We'll only use your phone number to help you get back into your account. :vskalo::whatever:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Katero ?e priporo?ate kak?no Middle Age - "Sablja?ino" (kri?arske vojne varjanta in podobno)? :D

The Three Musketeers 2011 Bom danes gledal... mislm da pa je tut malo ZF noter, ker so v igri tudi Da Vincijevi izumi :)

Zadnji? pogledal prve 3 taxije... ?e vedno so legendarni, ?eprav v 3ki ?e konkretno pretiravajo. 4ke pa sploh gledal nisem ker ?e se prav spomnim se dejansko taxi v filmu pojavi samo ene 2-3x pa ?e to za par minut <_<

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Telefon z G senzorjem na motorju..... Ka mu to dogaja :)

Alpa ta:

U?eri mi je frend povedu za eno ful hudo aplikacijo za merjenje temparature vode z telefonom.. Hvala stari, zdej si morm nov telefon kupt :angry2:

:jupiii::jupiii:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Parkeru sm v neko ?udno ulco zraven rtv-ja, kjer sem ve?krat parkiru tudi po 4-5ur pa me niso poj**al. Prvi? sem pa parkeru zraven biv?je ?ole (kjer mam ?ezmer zobarco) pa so me tut zdaj za 20min prvi? pojebal :ne vem:

Saj pravim da mam neko ?udno nesre?o :zvizga:

Ja pa kazen je o?ino 120?.. prvi? je blo ''samo'' 80? <_<

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

in kaj to?no je tukaj narobe? a ?e za 20 minut parkira? pa lahko parkira? kjer ho?e??

Vem da ne. Amapak ne ?ivce mi gre ko samo za 20 min. zginem pa me pohopsajo. Zadnji? ko se mel zobarco popolnoma ista situacija ampak ?ist druga lokacija. Parkiram med kolono 4-5 vozil, ko se vrnem ?ez 20 min. samo ?e jaz tam z polo?nco za brisalci...

Najbol me pa zanima kaj je z ostalimi ki so kar zginil, nemorem niti pre?ekerat ?e so tut oni dobil kazn, ali so se speljal pravo?asno <_<

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Je***ti redarstvo... grem se zment na RTV za neipla?ilo ?tudentskih ur, sam 20min sem bil notr pa ?e fa?em redarstvo. No zdej dobim nakazan manjkajo?ih 80? od tega gre 60? redarjem :vskalo:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pristov na bolni?ki ... ?akamo na izvide pa bo jutr dohtarca povedala kva me je zdej za?aflal ... ? ne druzga si bom sam mal odpo?iu od teh bal ...

Prav? da ma? podal?ane praznike a :prstgor:

Jaz pa dal v?eraj delat nov klu?, ga je komaj nredil, malo na blef, tko da zdaj deluje, ampak sam v eno smer (?e ga zavrtim za 180° ?teka) ?zmeden?

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

centralc se pa nalezu aprilskega vzdu?ja in mu ?ist dogaja.. dela,ne dela,na pol dela..itn. :D

Baterija?

Pa nisem ga v napa?no lukno ti?u, okol 1ih sm ga hotu odklent (pr frendu) pa sta leva in desna klu?avnca zmrznle, edin prtla?nik ni zmrznu.. tko da sm najprej neki v prazno vrtev pa vn pa not pa zlomu useskp nekaj :notworth:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Takrat ni bilo gospe mame doma, tako da bom tudi sam reku da so bile 4! :P

Prov mata, sam vi2 me ?e tok poznata, da je to ?e goljufanje... Kasneje se je prdru?la ?e fotrova 6-ka z gospo mamo za volanom :)

Je pa vse skregano z logiko: 2 mazda?a, 5 mazd, 6 razli?nih barv :harhar:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Koliko mazd vidimo na sliki (z obrazlo?itvijo) in pa na?tejte barve? :hudicek::jupiii:

?e gremo ?e korak dlje, koliko skupaj je bilo pa Mazd takrat v radiusu 10-15m??

Namig: cesta je oddaljena kakih 30m stran, tako da ?e se je kera mim pelala ne ?teje ;)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.