Skoči na vsebino
Košarka
Napisano

Ja, lahko bi vrgli kako trojko manj, se je pa videlo da so bili na koncu čisto strošeni. Zaslužena zmaga Poljakov.
Od Doncica sem pričakoval več, ampak slab dan je pač slab dan tudi za njega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Žalost spet, kot proti Bosni. Zdej all taktizirajo, Al pa imajo res taka nihanja. Ravno zato je bilo ep 2017 edinstveno.

Če se sedaj ne zberejo bo trda predla

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

No to je pa bila čisto druga predstava, res pravi pristop in prava energija, kot more biti. Se je pa že takoj na začetku videlo, da v obrambi naši grizejo na polno in prav je tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Hja bomo videli, meni se tudi zdi da je takrat Kokoškov imel drugače poštimano. Čeprav ni bil glasen , kot ni glasen Sekulilč, je morala biti nekje še razlika. Mogoče res karizma...

No jaz sem že rekel da leto 2017 bo zelo težko ponoviti, ker za to se ti mora poklopiti res cela gora stvari, tudi sreča.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Upam, da ni kakih trenj znotraj ekipe. Ker to je pa že drugi kiks ampak res kiks v zadnjih 4 tekmah. Eno je, da izgubiš na taki tekmi kot zadnjič z LItvo. Tam lahko čestitaš in rečeš  - super borba , energije in vse. Ampak tole kar je bilo pa včeraj in zadnjič proti Nemčiji, pa res zgleda kot da bi bila tekma prodana.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Škoda Enyaq iV 80
Napisano

A si bral tistega, ko so potovali s počitniško prikolico. Tega sem jaz bral - mislim da je bilo na AMZS strani. Ja precej precej težav, ne vem koliko ur so izgubili zarad polnjenja in podobno. Dobro za mestno - primestno vožnjo je ok. Za kak road trip je že malce več tuhtanja , čakanja, ipd..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Morali bi iti v nakup helikopterja ali 2. npr  sikorsky S70 firehawk (platforma blackhawk), ki se lahko uporablja tudi za iskanje in reševanje ljudi. Je pa res, da je cena cca 24mil. 
Pa predno se vžge, da canadair pelje več vode... ja res je. tazga k majo Hrvati zajame 6100l vode, Firehawlk pa samo 3700l ampak lahko posnorka vodo iz vsake ''mlakuže'' in ne potrebuje velikega jezera ali morja.
Drži, pravijo da je policijska Julka vsaki 2 minuti odvrgla 800l vode. Kanadair rabi sigurno 10 minut, do the math ni tako slabo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Ja v istem času bo pa Canadair naredil 3 al pa 4 polete in odvrgel tam nekje vsaj 18 kubikov vode.
To je res, ampak zato ker je relativno blizu obale. V notranjosti Slovenije imaš pa problem, in z namenskim helijem ali več njih je Pomoje boljše.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.