Hvala bogu, da je tolk pa tolk bizgecev k morjo vse imet novo takoj. Pa? so zastonj testerji in lovijo napake, da drugim ne bo treba. Mi imamo tud cel kup "veseljakov" k norijo, da po nadgradnji na Win 10 ne deluje cel kup stvari, ki prej so. Jih potolo?i?, da verjetno bodo spet v neke pol leta, da patche skup spravijo.
Js sm o?itno res za cajtom, ker upam da bi mi vsaj 7ica delovala tko kot mora ala XP v svojih zlatih ?asih.
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Uspel mi je pre?ivet vikend na obali v pravem koko?njaku (beri: stara Adrijina prikolca, 4 babe in mulc, ki so izmeni?no testiral kdo bo glasnej?i in 'pametnej?i') in se ve?krat raje cini?no nasmehnil kot pa barval lase na sivo
A to je plastika oz. lak na njej razzrlo od tega "disavca"?
Tista teko?ina je hitro hlapljiva in tud jedka, tko da je kr lep del armaturine konzole raz?rlo. Zanimiv pa to, da je raz?rlo tud pokrov predal?ka za v?igalnik,
potem je bilo o?itno treba polnit telefon in se je predal?ek odprl, nakar je kapljalo in teklo ?e po odprtem predal?ku
(Pa pustmo detajle, da se v?igalnika ne pospravi tja kamor spada al pa airbagov vklopi nazaj )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pogre?am vreme izpred meseca dni..tole zdj je slab? k pogreb.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani