Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ker sem kupil ?e ene feltne (ki bodo v jeseni za zimske gume) gor pa so letne ?e dobre, sem pospravil 18 colske nad gara?o.

Nisem vedel da so tok te?ke :o  Feltna z gumo ima 24,5kg!!!

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Upam, da ne preve? :/

No ja - 115?. Pa sem ?el za vsak slu?aj na banko - so mi ga zamenjali - ?eprav tud tam niso bili sigurni ?e je dober ali ne!

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes ima Chuch Norris rojstni dan  :P

Na Wikipedija je napisano:

"Norris tudi mo?no nasprotuje podpiranju homoseksualnosti v javnih ?olah. Sam je rekel: ?Je spodbujanje in u?enje o homoseksualnosti nekaj, kar so na?i predniki pri?akovali za javno ?olstvo, ki so ga ustvarili? Celo najbolj liberalni med njimi so nasprotovali. [...] Mislim da bi morali enotno in odprto nasprotovati tak?nim nenaravnim seksualnim navadam v na?ih javnih ?olah v knjigah ali v tako imenovanih ?dnevih znanosti?.?"

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avtomobila
Napisano

Mah bolj tuhtam manj mi je jasno kaj naj kupim. Se malo pa ne bom nic. :) Za vsak slucaj, da ne zajebem. :)

Jaz sem dve leti gledal kaj na kupim - da ne bo pre?voh ali premo?no, da bo dost opreme in vse take zadeve.

Pol pa vidi? kaj je pri?lo  :hohoho:  :D

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdaj pa voom voom

:P

Sem bil na servisu Interclass - tam imajo Mazde in Volvote.

Do tam me je zapeljal pa sodelavec z novo Mazdo 3.

Tako da sem ?e vedno v svetu Mazde :prstgor:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.