no klimo smo nekak porihtal, nvm kaj je to?n blo ker se je mehaniku zadn utrink posvetu tik predn je ?ou na dopust ampak pri sestavljanju zadeve nazaj je nekaj za?tekalo in sedaj gumb za glasnost ne spreminja glasnosti, ohranja pa funkcijo da ugasne radio
Italjani so sploh fajn, pi?e da se ne mora povezat s klimo pa ?iv boh ne ven zakaj, ker so konektorji ok, ra?unalnik tut ni kriu, varovalke so ok.. nvm ve? kaj bomo nardil s tem
ni ?e dost, ne gre, no?e nehat ena P**** al pa en P**** mi je lepo s klu?om ?ou po prakti?no celi dol?ini avta na voznikovi strani. Pa kaj ma folk od tega? Na enih mestih mislm da je ?lo lioh tok globok da nou sam za spolirat
Opazuj ?e, ?e ti slu?ajno ne bo nastala bula na mestu udarca, dr?im pesti da ne, se razume!
Za bulo me niti ne zanima, guma je bila na robu presekana ( ni pu??ala pri?lo je do prve plasti, kao ?e n? tragi?nega) glede na to da so bile sprednje gume nekoliko zlizane in bi bile max ?e za to sezono sm se odlo?il da dobi novi prednji gumi, tako da 3 dni po nakupu dodatnih 160?
Kaj ?? lep?iga, da mor? drug dan ko si lastnik novega avtomobila menjat gumo (upam da samo gumo) ker se ti nekdo na ceov?ki odlo?i zapeljati z levega na desni pas (prakti?no vate) in med bremzanjem/umikanjem zadene? robnik, ki pore?e gumo, ki zazdj ?e ni spustila in upam da tut zu3 nou prazna tok da vsj do vulkanizerja pridem. GRRR in tko ti en bumbar pokvari dan.
Zdj me boste kri?al ampak ?e bi ?e dizla bi bla to definitivno Alfa, seveda, do mehanika z njo jo pogleda u nulo in potem takoj tavelik servis in se vozi dalje. Zihr so bol?i od vseh ?vabov, ki so jim kasneje tut pobral motorje. kolega ma 159, 1.9 ?ipano na 170 konjev, prevo?enih 200k nobenih izrednih stro?kov, porabo ma okol 8 ampak na avtocesti pod 180 ne voz sploh, ob normalni vo?nji bi jo komot spravu na 5-6L
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je kdo pozabu da vozm italjana?
no klimo smo nekak porihtal, nvm kaj je to?n blo ker se je mehaniku zadn utrink posvetu tik predn je ?ou na dopust ampak pri sestavljanju zadeve nazaj je nekaj za?tekalo in sedaj gumb za glasnost ne spreminja glasnosti, ohranja pa funkcijo da ugasne radio
Wii fun never stops
Povezava za deljenje
Deli na druge strani