Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Je kdo pozabu da vozm italjana? :D

no klimo smo nekak porihtal, nvm kaj je to?n blo ker se je mehaniku zadn utrink posvetu tik predn je ?ou na dopust ampak pri sestavljanju zadeve nazaj je nekaj za?tekalo in sedaj gumb za glasnost ne spreminja glasnosti, ohranja pa funkcijo da ugasne radio :D

Wii fun never stops :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Italjani so sploh fajn, pi?e da se ne mora povezat s klimo pa ?iv boh ne ven zakaj, ker so konektorji ok, ra?unalnik tut ni kriu, varovalke so ok.. nvm ve? kaj bomo nardil s tem :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Trenutno se mi dogajajo izredno neprijetne stvari. Velika vrjetnost, da gre srebrna lepoti?ka od hi?e :angry2:

Matr vidm da nm ve?im ni ni? jasno in ho?emo razlago :(
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tle v Centru LJ smo ?utili zmerni potres in koko?ke so totalno prepla?ene, jaz pa ?e?im naprej! <_<:cheers:

Se iskreno opravi?ujem vsem ki ste pono?i imeli te?ave zaradi potresa, sej bi reku da bova drugi? bl mirna, sam dvomm :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
:( ni ?e dost, ne gre, no?e nehat :( ena P**** al pa en P**** mi je lepo s klu?om ?ou po prakti?no celi dol?ini avta na voznikovi strani. Pa kaj ma folk od tega? Na enih mestih mislm da je ?lo lioh tok globok da nou sam za spolirat :(
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Opazuj ?e, ?e ti slu?ajno ne bo nastala bula na mestu udarca, dr?im pesti da ne, se razume! :)

Za bulo me niti ne zanima, guma je bila na robu presekana ( ni pu??ala pri?lo je do prve plasti, kao ?e n? tragi?nega) glede na to da so bile sprednje gume nekoliko zlizane in bi bile max ?e za to sezono sm se odlo?il da dobi novi prednji gumi, tako da 3 dni po nakupu dodatnih 160? :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj ?? lep?iga, da mor? drug dan ko si lastnik novega avtomobila menjat gumo (upam da samo gumo) ker se ti nekdo na ceov?ki odlo?i zapeljati z levega na desni pas (prakti?no vate) in med bremzanjem/umikanjem zadene? robnik, ki pore?e gumo, ki zazdj ?e ni spustila in upam da tut zu3 nou prazna tok da vsj do vulkanizerja pridem. GRRR in tko ti en bumbar pokvari dan.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

Zdj me boste kri?al ampak ?e bi ?e dizla bi bla to definitivno Alfa, seveda, do mehanika z njo jo pogleda u nulo in potem takoj tavelik servis in se vozi dalje. Zihr so bol?i od vseh ?vabov, ki so jim kasneje tut pobral motorje. kolega ma 159, 1.9 ?ipano na 170 konjev, prevo?enih 200k nobenih izrednih stro?kov, porabo ma okol 8 ampak na avtocesti pod 180 ne voz sploh, ob normalni vo?nji bi jo komot spravu na 5-6L

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej ne vem a sodi sm ali v pohvatie se ampak ker gre za izgubo ne?esa kr mi je bilo pri srcu moram povedat a je toplees machine prodana :(

She was fun to drive and enjoy but all good things must come to an end pa to. Zdej je treba zbrat pa naslednico.

p.s. medtem ko smo urejali prepis je dobila na parkiri??u ?e eno prasko, seveda o tem krivcu, ki mu je uspelo podrgniti parkiran avto ne duha ne sluha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mujo vodi ljubav sa ljubavnicom. Ludilo . Sve se trese.

Otvaraju se vrata - ulazi njen mu? - 2 metra - tezak 130kg....

Hvata nesretnika za nogu i vrat, iznosi ga na terasu i baca sa 14-tog kata.

Mujo dok pada razmiąlja:

"konju jedan, koji ti je kurac ovo trebalo -

imam super ?enu, djecu, kola, placu......!"

Dolje prolazi traktor i vu?e prikolicu sa sijenom i Mujo - tras - pada

na sijeno.

Ustaje - otresa ono sijeno sa sebe i kaze:

"E, ?to ja serem gluposti kad se upla?im"!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.