Skoči na vsebino
Fajsula
Napisano

zj pa en tak ?is obi?n upra?anje.. mal bl resn in realn glede na par strani postov v tvoji ''zalezovalski'' temi... ?lovek ma? ti LAJF?

se poslavlam od te teme ker je pa res ?e vse ratal kr neki.. v ?tartu si bil ?e sme?n in zanimiv.. sm zj.. damn ?lovek.. upam da saj ve? kako ?enska zgleda v realnosti in ne v neki ?tirikotni stvari..

u?ivejte :)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Doka?i.

Neverjamemo ti

bi te vzel sabo drugi?.. sj ve? ka pravjo.. ve? jih je.. lep?e je:) a na ?alost mam sam dva sede?a..

ma? prov jures.. prej povej kdaj ma? plan z njo.. da si noumo u zele skakal.. mormo delit fantje:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

No se bom potrudu, da ko bom misli da je moje ?ivljenje v piz*i, da se ve?krat obrnem na forum da vidm kako gre ljudem res lahko slabo ...potem bom zihr vidu da so moji problemi res minimalni:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitke dec, je pa res da sem ti vse prej kot fov?, zlasti pri tvojih letih. :D:dudek:

ne bit fou?:) tud men je maja v franciji rekla ja:).. ampak je bol rezervacija to:)..buahaha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam kolk pa da? za gorivo, da vse to obrede?? Tako, da ?e to vra?una? pol prihranki spet niso tako enormni, ?e sploh so?

Men se ne da ra?unat:).. js sm vem da se nam spla?a.. avto za 5 ljudi.. 40 km od lj.. parkat na leto.. pa cca 20-35 gajb jabkov na leto.. ene 5 gajb hru?k.. 700-800 litrov vina na leto.. pa cca 20-30 litrov ?nopca na let.. te zadeve se pa itak da ?is lepo prodajat:) ?e posebj cvi?k:)

konc koncev pa sm vseen mnenja da raj jem neki k je doma?e, pa tud okus je neki druzga ko nek ?h*t iz trgovin..

vse se da.. sam volja mora bit:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Da bi imel na tistih 500 kvadratih na?el prostor za lastno njivico pa ne, je treba delat ane? :vskalo: Govorim iz direktnih primerov, ki jih je okoli preve?. zato pa po svoje kar spo?tujem ljudi ki imajo lastne vrti?ke okoli hi?e namesto velikega dvori??a za bolj?i avto kot ga ima sosed.

se podpi?em pod to symon.. folk je ratal preve? len.. sem iz predmestja LJ .. pa mamo na mali zeleni parceli cel kup zelenjave, in to cel let.. na morju ob vikendu mamo njivico.. krompir in olive..na dolenskm pa jabke, hru?ke in vino.. res pa je da mora? za to.. dost letat okol in sm pa ke kj narest.. smo pa ve? al mn cel let oskrbljeni z dost svojimi stvarmi (krompir,olivno olje, zelenjava itd..).. je res pa tud to da je la?je it v trgovino in kupt ?e narjeno:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja sej 60 je ?e tko ali tko, ker talne ozna?be ne veljajo :)

citiram ''40 ni bila nikoli veljavna omejitev, saj ta tleh narisani znaki niso pravno veljavni. Glejte pravilnik o prometni signalizaciji. Da je omejitev hitrosti na AC veljavna, mora biti postavljena vertikalna signalizacija na obeh straneh smernega vozi??a. Zadnji veljavno postavljen znak za omejitev je torej 60 km/h. Temu je pritrdilo tudi sodi??e v enem od primerov.

Omejitev je bila torej ?e doslej 60 in bo ?e naprej 60. Napredek, res :)'' bilo pa je o tem govora ?e kake 2 mesca prej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

ja bajta ?e stoji ja.. pa vem da ko se je temelje delal da je blo na 1,5m globine ?e sama glina in dost vode..

to najbol da kakega k se ukvarja z tem.. prvele?m na teren pa da vidjo

mam pa spodnji ?tuk pol talnega gretja.. drugo bodo pa itak radjatorji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Se boljsa grozljivka je Into the Wild :-) Ok no ni grozljivka.

Nevem, ce je kdo ze predlagal ta film, ampak gre se za tipa, ki ima dost vsega sranja moderne druzbe in gre na Aljasko med medvede in rastlince.

Film je po resnicni zgodbi in je meni osebno dober.

se podpi?em pod to.. ga glihkar gledu.. res hud film.. se kr mal zamisl?:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

No pa da dam upra?anje:).. kaj potlej predlagate..ker mam v planu to pomladi porihtat stvar:)

Pritli?je bi u?timal za mene in mojo bejbo.. zgornji ?tuk pa za podnajemnike (?tudentke :hudicek: ) .. seveda bom to use lo?il..da mi ne hodijo po bajti..

stvar pa je slede?a, hi?e je tkole nekak:

-7 let stara (?ist fri?na, noben ni not ?ivel.. mam le za svoje kitare and stuff zaenkat)

- dobra izolacija, tko stene kot okna in vrata

- 100 m2 je pritli?je (tretina tega /dnevna, kuhna, jedilnca/ ma talno gretje)

- 100 m2 je prvo nadstropje (podnajemnice bodo?e:) )

- hi?a stoji na barju in je na cca 2-3m se najde voda

- ima priklju?ek mestnega plina.

zanima pa me slede?e.. kaj predlagate po lastnih izku?njah seveda:),...

hvala vam za vse info:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.