Jebemti stare blesave babe in ?e posebej ?e je to ravnateljica!
Na?a,-50l na za?etku mene je danes ugotovila kako fajn so Laptopi in ?e extra je fajn k se ga prikoli na projektor pa tako sestanek vodi?! Cela navdu?ena in spet 2,5 uri brezveze blebetanja in potem v 10min narejeno to kar je res pomembno in resno.
Kot ?olnik vam re?em da je ponekod ?olstvo res v k...u in to posebej zaradi RAVNATELJEV ki se gredo igrice ki bi se jih mogli cca 40let nazaj!
Po moje so ga rde?karji napili, ker kleni SDS-ovec pa res ni nikoli pijan za volanom.
En najvi?jih policijskih polo?ajev v dr?avi, on gre pa pijan za volan in povrhu ?e povzro?i nesre?o - pa sej to ni mo?no, to nikakor ne more biti res. Prekleta banda dihurska, brez trohice morale, ki se je navlekla na polo?aje iz najve?jih greznic po principu "sej ni va?no, ?e je bedak, va?no je da je na?".
Ves sneg pred blokom so mi okoli avta zmetali. PENZIĆI!!! No, ?ez cca 2 urci k dam deco spat in sne?enje preneha pa prihaja sne?ni ma??evalec! Celo to penzić potko k so si jo naredili jim nazaj zasipam. Lopata geri, asaaa
Piiiizda, pa sem dobil k.....e atibiotike k sem Sinusitis fasal. Boli ko pes. Najhuj?i glavobol v ?ivljenju! Pa jih nisem jemal od otro?tva. A jebat ga. Teden dni sem trpel pa doma?o lekarno prakticiral ampak se ni dalo tega sranja odpraviti!
Danes ko sem videl neko 80 letno tetiko kak mi z lopato okoli avta maha in gre pod blatnike po sneg me je hitro popadel stari dobrovoljski komunisti?ni duh in tetiki odvzel lopato ter ji tisto potko mimo avta sam naredil. Uhhh, dobro se je kon?alo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jebemti stare blesave babe in ?e posebej ?e je to ravnateljica!
Na?a,-50l na za?etku mene je danes ugotovila kako fajn so Laptopi in ?e extra je fajn k se ga prikoli na projektor pa tako sestanek vodi?! Cela navdu?ena in spet 2,5 uri brezveze blebetanja in potem v 10min narejeno to kar je res pomembno in resno.
Kot ?olnik vam re?em da je ponekod ?olstvo res v k...u in to posebej zaradi RAVNATELJEV ki se gredo igrice ki bi se jih mogli cca 40let nazaj!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani