Skoči na vsebino
Mazda?ki dobrodelni sklad
Napisano

Domnevam, da bo ljudem v veliki ve?ini primerov malo nerodno, da so tako v slabem finan?nem stanju, da so bili potrebni pomo?i in se iz tega razloga ne bodo ravno ?eleli fotkat. :ne vem:

yeah, mo?no. Se vpra?a, pa se naredi po ?elji. :)

do kdaj je rok nakazila?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mimogrede, na sodbo je ?e napovedana prito?ba, tako da Jan?a ni dobil ?e ni?. :D

@jures: tako to?bo lahko mirne du?e zaklju?ijo ker je to?ba o rumenem tisku in s samo zadevo patrio nima prav ni? ker je ubistvu prepucavanje okoli novinarske semantike.

Na koncu bodo ugotovili da je pri?lo do pomote pri prevodu iz fin??ine v sloven??ino. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo kaj je resnica o PATRIJI, samo ob enem je ?e tu en dokaz, da imajo na?a sodi??a dvojna merila, kako lahko nekdo, ki je to?bo dobil potem pla?a sodne stro?ke? Ali ni bila do sedaj praksa, da jih pla?a tisti, ki sodbo izgubi?

http://www.rtvslo.si/slovenija/jansi-zarad...skodnine/272674

"Jan?a je poleg Berglunda in YLE ter Poto?nika s civilno to?bo preganjal tudi direktorja Sistemske tehnike Milana ?vajgerja, a je ljubljansko okro?no sodi??e po podatkih ?asopisa to?bene o?itke zavrnilo."

?e to?bo zavrnejo je za stro?ke odgovoren to?nik in ne to?eni.

Drugi?, resnica in o PATRII ampak o tem da je finski novinar ?torasto interpretiral podatke. Nih?e ni nikjer trdil da oseba J 100% pomeni janeza jan?o. Ampak to ?e seveda ne pomeni da je jan?a nedol?en. Pomeni samo da je novinar z zagotovostjo trdil nekaj za kar nima dokazov. In zato prav da je izgubil to?bo!

O krivdi Janeza Jan?e pa to ne pove prav ni?.

Kavbojsko pravo bi se ?el ti :) ? Postopkov je bilo ve? in jan?a vseh ni dobil. Od tu so sodni stro?ki. A ti misli? da se sodni stro?ki zara?unavajo kot kebab pri zdravstvenem domu al kaj :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj to?no je potem "Majerjev" spis kot hujskanje proti ju?njakom?

Ne gre se za hujskanje proti ju?njakom. Gre se za demoniziranje dru?bene skupine, za stigmatiziranje volilnega telesa (?e bo jankovi? delal dobro, np, ?e ne, bo vsega kriv on in ?efurji ki so ga volili ane) in za zmanj?evanje demokrati?nosti.

Ker ?e lahko tako omalo?uje? volilno telo da trdi? da sploh ne znajo govorit slovensko, potem lahko jaz ki sem dve leti od univerzitetne izobrazbe re?em "pa dajmo na naslednjih volitvah naredit demografsko sliko po izobrazbi, da vidimo koga volijo pametnej?i".

To ne more zdr?at v demokraciji, ker tako demokracija ne deluje.

Uf kokolada... :rispekt: lepo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@theBill:

"Nekdo" je uradna stran SDS.

Vsi primeri od "nekdoja" ciljajo na volilno telo.

Vsi kontra primeri ciljajo od JAVNE OSEBE (ne nekega imaginarnega majerja) na JAVNO OSEBO.

Tu pa je razmerje POLITI?NA STRANKA > ANONIMNO VOLILNO TELO.

Amerika je dr?ava priseljencev, slovenija pa? ne.

Najdi mi EN PRIMER kjer politi?na stranka (ne posameznik na svojem blogu (!) zaseda tak?na stali??a.

Tudi Cukjati je imel marsikaj kar je mejilo na sovra?ni govor, ampak se je podpisal pod zapise ON, pa bilo je na veliko vi?jem nivoju kot to.

Razlika je ?e napi?e to Tanja Lesni?ar Pu?ko Janezu Jan?i, kot pa ?e to napi?e Janez Jan?a pod psevdonimom proti volilnemu telesu LZJ. S tem demonizira dolo?eno dru?beno skupino in kritizira demokracijo kot dru?beni sistem, ker je bil namen posta kakorkoli zmanj?ati vrednost zmagi LZJ.

Temu se re?e po tuje "sore loser"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

kokolada ga trolla, vid pa je na?alost zagrabu.

jep.

Lepo ga je peljal na limanice. :bravo:

Neverjento, Kokolada je prvi ki je bil vidu kos in ni niti za trenutek izgubil hladnosti. Genialno. (kje je un smajli k se klanja?)

a tle :rispekt::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

js sm zadnji? za baterijo jim poslal po mejlu kr, pa sm dobu ?ez en teden ?e eno obvestilo naj po?ljem. pa sm klicu, pa je reku da se nej ne sekiram... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

SDS v razkolu.

http://24ur.com/novice/volitve/kdo-volivce...o-obleceni.html

Turk:

Turk tako zatrjuje, da njegova prva trditev govori proti tezi, ki jo je razvil Majer. In sicer gre za tisto "tezo“, da so "Jankovića izvolili volivci (iz biv?ih jugoslovanskih republik) v trenirkah“. "Pa tudi ?e bi ga. So na?i sodr?avljani, imajo volilno pravico, volijo kogar ho?ejo in ?e se ob nedeljah dobro po?utijo v trenirkah, kaj potem? Zapis o na?ih sodr?avljanih in sosedih govori na na?in, ki na spletno stran stranke ne sodi,“

Gorenak:

Vidni ?lan stranke SDS Vinko Gorenak je na svojem blogu zapisal, da "Majerja vsaj osebno ne pozna"

--------

Vidni ?lan stranke ne pozna osebka ki si zaslu?i mesto na admin-only strani SDS?

hec.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vid, mokster ti je en dober post napisal.

Sem imel kar malo slabo vest ko mi je mokster odgovoril (v latin??ini, sem moral dvakrat prebrat da sem videl da ni lorem ipsum nonsense).

theBill iskreno se opravi?ujem se za tisto opazko, ni bila na mestu in stopil sem korak predale?, tako nizko pod pas mi je ti nisi ?e dal in dvomim da bi mi jo. Oprosti. Obljubljam da je bilo prvi? in zadnji?.

Haha pomoje da bi lahko bol severnjake ker ?e bi ju?njake je to od Kladu?e bolj kaka Srbija in ?rna gora :harhar:

Sam bravo najdu si dokaz. :bravo: ?ibi na sed? stranke.Do zdaj so mel sam rekla kazala but now... :harhar:

PS-

kakor sem Plokiju napisal da mu vulgarnost ne pristoji-res da latin??ini (mislim da mu je isto tudi theBill),

ti lahko napi?em da si pri Bossu prestopil mejo. Konec koncev hodi? na sre?anja pravi?. Si upa? pridet in Bossa pogledat v o?i in re?i ej stari bilo je v ?aru borbe. Zajeb tole ni boks in ko gre? na osebno raven there is now way back.

mislim da ga je na?el na sede?u stranke:

http://www.sds.si/news/10328

ker se je sestavek spremenil. ima zraven link. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ni panike.

A ve? ko zabija? ?ebelj v steno in se zvija in nikakor no?e it not pol se pa spe?e? ?e s prstom po rokah?

No to se ti zgodi ko se meni? z desni?arjem, na koncu ti izpade? bedak, ?ebelj se ti pa smeji, ?eprav ima proti tebi ni? pameti :P

Pol pa pride en jan?a pa ga zabije v kravji gnoj ker je mehko in gre lepo gladko not...

Ampak a je res namen ?eblja da se ga zabije v gnoj?

uh sm filozofski

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ploki bom samo rekel, to samo tvoje domneve

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Js nism fanati?en, js sm samo ?irokosr?en. Nisem politi?no ozek, ampak sem dru?beno ?irok. Rad imam vse ljudi, od trenirkarjev do belih ovratnikov.

kar se ti?e politi?ne in obvladovanja mo?i, beri:

http://www.mladina.si/107471/strnjeno-jedro-moci/

preden sko?i? v zrak da ti linkam mladino, nima veze s slovenskim politi?nim prostorom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.