Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Saj kot vem, to pravilo ?e obstaja, da neprilagojenim povratnikom vzamejo ispit. Alkoholiki morajo bojda celo na nekak?ne psihoteste, zdravljenje odvisnosti itd....Tle nisi ni? novga pogruntal.

Vzamejo jim izpit. Res hud ukrep. In on se ve? ne more vozit naprej ali kako? :whatever: Cajtnge bolj malo bere?, ha? Odkar si na?el internet in nage babe te ?rna kronika ne zanima ve?.

Tomacuki, ti si spet toliko nakozlal, da se mi sploh ne da na to tvoje kozlanje odgovarjat. Mogo?e kdaj kasneje.

Lahko ti povem sa mo to; Sposoben in dober voznik NI tisti, ki si, kao, upa divjat goljufat in kr?it cestna pravila. To zmore vsak neciviliziran bedak. Torej tud ti zmore? delat prekr?ke in pizdarije, ker to ni izraz sposobnosti, ampak je to izraz neciviliziranega primitivizma.. Sposoben in dober voznik je tisti, ki je v stanju voziti po predpisih. To pa ne zmore vsak.

Zate, kot ka?e, je nek zmikavt ali lopov, faca, saj si upa krast in kr?it civilizacijske norme. Za normalne ljudi pa je tak ?lovek, ki krade in dela pizdarije, en navaden neprilagojenec, primitivec in kriminalec. In med te slednje, kot ka?e, spada? tudi ti.

Ne bi ti ?kodilo prebirat malo mojega kozlanja pa tudi kozlanja koga drugega, ki ti ?eli na dokaj "otro?ki" na?in (to je ?e edino, kar lahko probamo) razlo?iti in z literaturo objasniti zme?njavo v tvoji glavi kar se hitrosti ti?e.

In ?e enkrat si dokazal, da to jemlje?, ne kot nevarno po?etje, ampak prej kot zavist. In potem utruja? z neko svojo ali prepisano verzijo dobrega voznika. Da ti zaupam eno stvar; karkoli ?e ?lovek po?ne, samo rezultati so tisti, ki ka?ejo njegovo uspe?nost in (dobro) delo. Zato pozabi, da je dober voznik tisti, ki zatopljeno opazuje prometne znake za hitrost. Dober voznik je tak?en, ki zna predvidevat, opazuje promet, ne povzro?a sranja po cesti, nima nobenih te?jih nesre? za seboj itd. In, ?e vse to pove?em v neko celoto, potem takemu te?ko re?e?, da je neciviliziran. Imam prav? Neciviliziran je nekdo, ki drugim utruja o svoji (pre)pametnosti in jim zavida bolj?o in hitrej?o sposobnost dojemanja. ?ivi in pusti ?iveti... Oziroma nehaj srat in pusti srati.

Ta z zmikavtom je pa tak mimo, da ne vem ali si imel montior ugasnjen, ko si to pisal ali pa si imel no?ni sprehod zaradi polne lune. Ta analogija je taka, da bi se jaz vpra?al po zdravju na tvojem mestu. REZULTATI! On dejansko dela ?kodo ljudem, ko jim krade iz ?epa, jaz imam pa samo kapuco na glavi. A bo ?lo? Kriminalec, primitivec in neprilagojenec bom postal potem, ko bom zagre?il nekaj, zaradi ?esar bodo ljudje trpeli. Kar pa nimam namena.

Hmmmm, a ti ne zna? vozit zbrano varno in hkrati voziti tudi po predpisih? Ima? mogo?e tle probleme?

A mora? ti zmeraj divjat, druga?e se ne more? zbrat? ?e je tvoj odgovor na moje vpra?anje pritrdilen, potem je problem v tebi in tvoji psihi, ne pa v predpisih ali morda celo v drugih ljudeh.

Kje si pa ti sli?al, da tisti, kateri vozijo po predpisih in omejitvah, potem zaradi teh predpisov vozijo nezbrano oziroma nevarno? Kje si to sli?al?

A misli?, da bi tista mamca, ki ima, kot pravi? ti, ?e slab?e reflekse, potem vozila bolj?e in varneje, ?e bi stopila na gas? A ti svetuje?, naj ljudje s slabimi refleksi potem divjajo, ker bodo potem previdnej?i bolj zbrani in bodo la?je re?ili problem?

Recimo, da imam(o) s tem probleme; po?asna vo?nja in slaba zbranost. Pa recimo, da so ?tudije o monotoni vo?nji manj pametne od Lojza. In potem predpostavimo, da je res problem v na?i psihi, ker pa? hitrost znamo dojemati bolje kot neki opapa (ker je ?isto logi?no). Vpra?anje se glasi: Zakaj se potem TI vtikuje? v na?e (ne)probleme? Glede na to, da te nih?e med nami ne ogro?a? Ne tebe, ne kogarkoli drugega.

Kje smo sli?ali, da tisti, ki vozijo po omejitvah, vozijo nezbrano in nevarno? No, ne morem posplo?evat, ampak nalepili smo ti ?e precej tega materiala, zdaj se nam ga pa ne da ve?. Si bo? ?e poiskal link, ?e bo? imel interes. Kar dvomim.

Ne, ni trdil tega. Jaz sem to razumel kot; vozi, kolikor si prepri?an, da to varno po?ne?. Taka "normalna" vo?nja je lahko vi?ja od omejitve pa kljub temu varna in brez dodatnega adrenalinskega ?oka. Pri tem nas ve?ina ?e vedno zna pravilno spremljat dogajanje na cesti in bli?nji okolici. Dokaz so rezultati.

Ti fanti?, pa? svoje divjanje opravi?uje? s tem, ?e? bolj?i sem jaz, ki divjam, kot pa tista mamca, ki ima revmo v kolenu in umeten kolk.

Zakaj se pa ti primerja? z bolehno tetico? Primerjaj se s zdravim ?lovekom, ki vozi po predpisih!

In trditev, da tisti, ki divja, bolje opazuje cesto, je eno navadno sranje in izgovor katerega vsak divjak uporablja, da opravi?uje svoje delanje prekr?kov.

?lovekova sposobnost dojemanja in opazovanja okolice, z vi?anjem hitrosti, SLABI, ne pa nara??a. Bolj ko gre? hitro, manj ima? ?asa opazovat ?ir?o okolico, manj vidi?. To ti lahko pove ?ista kme?ka in zdrava pamet.

Ti lahko prika?em na prakti?nem primeru;

?e bo? ti tekel skozi hosto, bo? bolj malo gob oziroma jur?kov videl. ?e pa bo? po gozdu hodil po?asi, pa bo? ve? jur?kov nabral, saj jih bo? ve? videl, ker, enostavno, bo? imel pa? ve? ?asa za opazovanje. Simpelj logika, ki jo vi divjaki nikakor ne zapopadete.

Mogo?e zato, ker so omejitve hitrosti postavljene na skupni imenovalec za vse voznike? Tudi one z leseno nogo, katerim se moramo prilagajat tisti, ki nimamo nobenih telesnih disfunkcij.

A si ?e kdaj sli?al za zdravo mero? Lahko bi rekel tudi OPTIMUM. Zdaj pa to apliciraj na dojemanje hitrosti. ?e bo ?lo...

Sicer pa, kot smo ?e ugotovili, sploh ne bere? ?lankov, ki ti jih lepimo. ?e bi si malo prebral, kaj smo napisali, kaj smo ti nalepili o hitrosti, kako jo ljudje RAZLI?NO dojemamo, kako so v ZDA celo dvignili omejitve v nekaterih dr?avah zaradi tega, ker monotona vo?nja utruja, potem bi govoril malo manj o dreku in malo bolj o konkretnih stvareh.

Spet tvoja zgodbica; lahko ima? izku?ene gobarje, ki letijo ?ez hosto in naberejo ?e marsikaj poleg jur?kov in lahko ima? ljubiteljske nabiralce, ki tudi ob po?asni hoji ne vidijo ni?esar (ali pa nabirajo napa?ne gobe). A si razumel, kaj sem ti ?elel povedat? Izku?en gobar bi ob po?asni hoji in nabiranju jur?kov od dolg?asa verjetno ?e malo zacumal pod bli?njo bukvijo. Bistvo tega je, da nismo vsi enako sposobni. Eni bolj drugi manj. Ti bi pa rad vsem postavil ista pravila. In to zato, ker si alergi?en na bolj izku?ene (gobarje).

Treba je opazovat VSO okolico okoli sebe in okoli cete, priklju?ke, dovoze, izvoze odstavne in druge pasove itd..... ker tam lahko "pre?i" nevarnost. Za bolj?e opazovanje okolice so na avtomobile, ne bo? verjel, celo nekak?na ?udna ogledala na?raufali, da ima? okoli sebe in celo ZA seboj bolj?o kontrolo in bolj?o preglednost. Vse mora? gledat, levo, desno, nazaj, naprej gor, dol...povsod In ?e divja?, nima? ?asa vsega opazovat, ker ti enostavno zmanjkuje ?asa za vse.

Jojjoj kaj moram jaz tukaj razlagat.

Da ne bo? doktoriral. To je ?ele eno kozlanje... :wacko: Skoraj tak, ko da bi se nau?il prepoznavat jur?ke in potem ?el gobarskemu dru?tvu predavat o u?itnih gobah. Ampak me veseli, da se ti zdijo ogledala pomembna. Naslednje poglavje...

Je pa ?koda, ker bi se varnost na cestah bistveno pove?ala, ?eprav lansko leto je bilo spet najbolj?a kar se tega ti?e, ?eprav je na? LojZi sredi lanskega novembra spet budalil neumnosti.

http://www.motorevija.si/si/778/1502/Prome..._letu_2012.aspx

Letos je 12 manj mrtvih kot lani, kar pomeni slabih 9% manj kot lani tako, da sem se tudi sam zmotil v napovedi saj sem napisal preve? konzervativno oceno.

Torej glede, da si ti oreng kiksnu jaz pa minimalno je tvoja naloga, da razlo?i? kako je to mo?no, da kljub pove?anemu ?tevilu prevo?enih kilometrov je manj mrtvih.

Skoraj siguren sem, da bo v teh dveh odstavkih nastopila Lojzijeva slepota. Pa ga ni Kosobrina, ki bi to ozdravil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Jah, kaj ?em :) To je ?e en star video, narejen kar s fotoaparatom, ki sem ga zalepil na masko (zato tak trese) skuterja. Tega ?e davno nimam ve?, ampak od ZR-7 sem imel samo en video, ki pa ne vem, kje je. Moja ?elja sicer je GoPro, ki bi jo montiral na XX-a, ampak zaenrkat si je ?e nisem uspel nabavit.

A ima? kaj problema z lokalci zaradi svojih vo?enj? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

in vse tiho je bilo ... ocitno je Lojzu zadnji post dal misliti :D

Ni. Verjemi, da on tega ni sposoben. Mi je pa v veselje, da se lahko moja stena ?udi, kako sem njej take stvari dopovedal, njemu pa ne morem :)

N? bat, v ponedelk ko pride nazaj na ?iht bo spet v akciji :D

Baje je doma v takih rovtah da jim elektriko po po?ti po?iljajo, o internetu niti sanjat ne upajo, pa vsaka hi?a ima svoj lasten znak za omejitev hitrosti..od tuki tut tak feti? na omejitve :hudicek:

Res je. Pomoje se ?e praska po ?licu/zadrgi na hla?ah, ko se pelje mimo znaka za hitrost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A bo dovolj ali ?e na?tevam?

Sej mi ni treba odgovarjat, ker se boji?, da ?e bi kaj takega uvedli bi lahko tudi najve?ji samooklicani car varne vo?nje LojZi ostal kar naenkrat brez izpita. Tako pa je najla?je navijat za stvari, ki bodo prizadele druge sam pa upat, da ne bodo uvedli takih, ki prizadanejo tebe. Pa? tipi?en slovenceljski pogled, ki ga LojZi zelo dobro pooseblja tako tu kot tudi glede odnosa do vinjet.

O?itno nisem edini takega mnenja :cheers:

Sem dojel sem.

Saj pravim, da je radarjev premalo. Treba je ve? radarjev, da boste tudi podivjani skriva?i enkrat naleteli na "mino" al pa boste zaradi na gosto posejanih radarjev enostavno vozili tako kot se mora vozit.

Saj cigani majo tud na?tudirano, kje v trgovinah je nastavljena kamera, zato tam ne kradejo. ?e se kamera prestavi ali pa doda kak?na nova, jih pa ujame. Enako je z radarji.

Je pa res, da imate divjaki razne radar detektorje in podobno ?aro, pa se nekako pre?vinglate mimo. Za vas se pa provide kupujejo.

O?itno je v tebi samo fou?ija, zato, ker ne upa? peljati hitreje. Ker za u?inkovitost radarjev in pravilno vzgojo ti je itak vseeno. Va?no, da prekr?karji pla?amo za hitro vo?njo. Res zrelo od takega starega deca. Sploh zato, ker nismo taka ovira na cesti kot ti in se lepo premikamo z ostalim prometom. Radar detektor pa sploh ni nepotrebna ?ara, ampak kaj bi to tebi razlagal, ko te je ?as povozil. V ZDA jih policija celo svetuje, ker so ugotovili, da ljudje vsaj tam, kjer radarji so, vozijo po?asneje. S tabo se je sploh brezveze prepucavat, ker si tak pameten, da niti no?e? ni? prebrat, zgolj natepava? ena te isto, kar se tebi zdi. In kar ti nekdo z modro uniformo re?e.

Hja kaj ?mo. Nadzor je pa? potreben zaradi takih kot si ti, ne zaradi takih kot sem jaz. Vi divjaki, ki se nikakor ne znate civilizirat in prilagodit civilizirani razviti dru?bi ste krivci za tak?ne ukrepe. Kar sebi pripi?i ta problem!

Nadzor je potreben, vendar na druga?ni populaciji. Taki, ki brezglavo divja, taki, ki ovira promet (predvsem v de?nih in sne?nih razmerah) in taki, ki ne zna vozit (odvzemajo prednost, nepravilni premiki vozila, neopazovanje ogledal, neuporaba smernikov...). Torej, ?e so kontrole hitrosti namenjene meni, ki nisem v 12-ih letih povzro?il ?e nobene nesre?e ne z avtom in ne z motorjem, je to ?e dober razlog, da se vpra?a? o smotrnosti nakupa iz varnostnega vidika. Glede na ?tevilo kr?itev, ki jih kamere bele?ijo in ?tevilo nesre?, ki se zgodijo SAMO zaradi prehitre vo?nje, ti hitro da mislit, da razlog ni v preventivi, ampak kurativi. Lahko ti blebe?e? kar ho?e?, nesre?e se ?e vedno dogajajo. Zato, ker prehitra vo?nja sploh ni glavni vzrok za njih. Samo to v tvojo glavo ne gre, ?etudi ti poka?emo tabele in grafe. Ker si en stereotipi?en stari prdec.

Tud ti bo?, ni? bat, samo malo potrpi! Saj vidi? da se dela na tem.

Misli?, da trpim? -_- Nazadnje so me ustavili 11 let nazaj, ker sem se skozi Blagovico ob 23:00 namesto 50 peljal 79. Res, v mrtvi Blagovici s 3-emi prebivalci in pol, sem bil prava petarda. No, kazni sem se potem vseeno izognil, ker sem se prito?il na postopek merjenja. V sosednji Avstriji bi skozi tako naselje ziher bila omejitev 70, do 10km/h pa itak tolerirajo. Pa? imajo zdravo pamet, ne pa tako zarjavelo kot na?i Loj(z)i, ki se dr?ijo svojega nezrelega razmi?ljanja kot pijanec plota.

In kaj je s tem narobe? Naj bedaki pla?ujejo ?e ho?ejo. Kdor divja se sam odlo?i, da bo pla?eval. Normalnim civiliziranim ljudem ni treba ni? pla?at.

?e bo? kdaj pogled dvignil od svoje amraturke oziroma ?tevca, bo? videl, da te vsi prehitevajo. Tebi se zdi, da si civiliziran, ker se dr?i? omejitev, meni se pa zdi, da nisi, ker ovira? cel promet :prstgor:

Ja ja, ti Tomacuki, Boss, pa tale forum ste ?ivi zgled kako se ljudi, ?e posebej mlade nezrele bodo?e voznike, ozave??a in vzgaja.

To?no tak.

Aha? A pol se ti boji? za primanjklaj v dr?avni blagajni, zato divja??

Niti se ne bojim za primanjkljaj, ker nisem jaz tisti, ki radaje postavljam, niti ne divjam :zvizga:

Potem ga ti definitivno ne bi nikoli dobil.

Heh, ti si sigurno merodajen za odgovor na tako vpra?anje :harhar: Va?no, da so taki, ki ne znajo vozit na cesti pa ?etudi so v svoji kratki karieri ?e imeli kar nekaj nesre? kot pa mi, ki vemo in znamo vozit tudi hitreje in nimamo nobenih te?av pri tem. Niti drugi z nami. Razen tebe. Forumskega policaja.

Ne rabim bit glih predsednik vlade, dost bi blo policijski minister.

Oooo, jaz bi vas ?e urihtal, barabine podivjane.

Jaz tebe tudi, ?e bi delal pri pogrebnem zavodu. Verjetno bi imel kar precej dela, da bi granitno kocko dobil iz glave.

DRAGI FORUMSKI ?LANI: ?e prebirate Loj(z)eve nebuloze, vam je lahko hitro jasno, da je ta gospod en izmed tistih prestra?enih voznikov, ki bi jih bilo potrebno odstraniti iz ceste, saj je zaradi svoje tahofobije alergi?en na vsakega malo bolj sposobnega voznika, ki zna obvladovati svoje vozilo in razmere na cesti tudi pri hitrej?em premikanju. Dejansko nam zavida to sposobnost, kar si nekak ?tejem v ?ast. Pa?, tipi?en Slovencelj; "?e jaz ne morem, tudi ti ne bo?!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ti pa si model... k sem pred leti rekel, da ne rabmo stacionarnih radarjev ampak naj se raje da denar za Provide si se pa norca iz mene delal. LojZi, kolk ti enega zare?enega kruha popapa?. :dudek:

Lojz si take sendvi?e dela, da so mu ?e kamionarji fou? ^_^

Ker divjaki ste povsod in polno vas je. Po?asi vas bodo ?e urihtal. Te radarje boste itak vi divjaki kmalu pla?ali. Pa ?e kamere je traba nastavit na vsak hi?ni vogal. Stvar se odvija v pravo smer.

Komerat, treba se bo civilizirat po?asi, ni druge. Ve? kot vas je divjakov, ve? bo radarjev, huj?e bodo omejitve. Sami ste si krivi. Vi boste morali na koncu popustit.

Jih tudi potem ne bo ni? manj. Radarji in kontrole hitrosti niso namenjeni nikomur, razen polnjenju prora?una. Ozave??anje in testiranje bi se moralo za?eti ?e v postopku pridobivanja izpita. Ne more? najprej dovolit pu?k vsem, potem pa kaznovat tiste, ki streljajo na ljudi. Treba je ?e v samem za?etku presodit kdo lahko dobi dovoljenje in kdo ne pa lahko odstranijo vse prometne znake, ker bodo na cesto spu??eni samo taki, ki imajo zdravo intuicijo in znajo predvidet morebitne nevarnosti. Je pa res, da potem bo velik primanjkljaj v blagajni in ?e ve?ja rev??ina. Zato verjetno tudi avtomobilov ne naredijo vodenih preko satelita, kjer bi signal predpisal dovoljeno hitrost. Pa brez skrbi, bi se ?e zdaj dalo, glede na to, da meni na navigaciji javlja, koliko je na dolo?enem odseku predpisana hitrost. Varnost in hitrost ?e zdale? nista v taki povezavi kot laja Lojz, sicer bi morali imeti pravo mori??e po na?ih cestah. Pa o?itno ve?ina obvladuje svoja vozila, ?etudi peljejo malo hitreje kot bi smeli in s svojo drzno vo?njo ogro?ajo prestra?ene penzioniste. Divjaki pa? :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Aja, nisem vedel :) Sem najprej mislil, da je ta komad pa sem potem videl, da ni:

Meni sicer ATB ?e vedno najbolj pa?e, ?e gledam kot celoten paket. Recimo, da bi si ?el neki album kupit pa rekel, da se nisem nasral. Ve?inoma ima bolj chillout pa trance, mogo?e z rahlo zamorjenimi melodijami (ampak mi pa?ejo). Ne maram pa onih elektronskih trobentic. O?pice dobim sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Kako misli? kateri prelaz? Za enodnevno, ve?dnevno? Ker ponavadi na turah dam kar nekaj jih skozi.

Aja ta sistem, ja ta sistem ni samo do pumpe ampak do prvega vulkanizerja ker uni?i gumo in je treba menjati gumo, poleg tega je baje tudi feltna vsa zapackana, cela je...

EDIT aja vidim 3 dni, jah v treh dneh lahko da? komot skozi avstrijsko - italijanski del pa da? ene 15 prelazov po ta malem mimo

Nekaj takega, kot sem men se zdi ?e opisal tukaj

http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=258651

Sicer je toliko poti, da lahko sam dolo?i?

Super, super, hvala! ;) To me je zanimalo ja. No, pol bom pa ?el k sosedom na obisk.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Prydz je bil ?e pred letnico tega komada res dober....sem bil na kar nekaj eventih kjer je vrtel, nazadnje v Pore?u ampak mi ni blo v?e?...preve? komerciale....je pa druga stran dobra, na komercialo in znana imena hodijo dooobre bejbe...hehe.

Zdej pa tole poslu?am, hud beat :)

Heh, meni ni panike, ker radia itak ne poslu?am, ?e si pa sam kaj predvajam je pa to pribli?no v enaki pogostosti z drugimi izvajalci. Seveda v taki zdravi meri, da se ne naveli?am. Michael Mind ima tudi enih par dobrih priredb oziroma remixov:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ja to je blo tut men sme?no :D

za GTA V bojo pa ziher spet take zahteve da dol pade? :glare:

Ja, ?e bojo delali z isto programersko ekipo, potem res ni kaj druga za pri?akovat. ?pil so optimizirali pomoje samo na enem kompu, ostale pa KJJ (ko jih jebe). Jaz sem sicer z mojim starim Radeonom 5830 uspel pri 1440x900 stisnit med 40 in 50 slik na sekundo, samo je ve?ino nastavitev bilo na medium. Just Cause 2, ki je bil podoben ?pil, jih je zmogel vsaj 1x ve? brez te?av tudi iz kakih 2 kilometrov vi?ine, ko si videl celi otok.

Zanimivo, koga sem moral ubit (beri spodaj na sliki) :lol:

post-6662-1358330255_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ja, vihar pa to?o sem ?e tudi do?ivel :D Samo hvalabogu ni blo bogu iza nogu, ampak kve?jemu kake dobre pol ure od doma. Mislim, da sem lansko leta maja ?el skozi oboje. Najprej tak veter, da sem na ravnini skoraj polagal ovinek, potem pa ?e tisti ledeni ?oder. Samo imam hvalabogu ?tople v u?esih, tak da sli?im bistveno manj. Ni? nisi omenil, kateri prelaz priporo?a?.

Kar se pa kita za popravljanje gum ti?e pa imam jaz samo eno bombico, ki bi naj zaflikala gumo do prve pumpe (?e spet nisi kje bogu iza nogu). Namontira se jo na ventil?ek in stisne vsebino skozi. ?e deluje, pa ne vem. Na?eloma je namenjena za avtomobile.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Za ziher:

set za popravilo gum na licu mesta s kompresijskimi fla?kami

za??ita ABS senzorja spredi zadi

?aka ga samo ?e vro?i Wap pri An?etu

Vse skupaj zdajle ?ez zimo res ni drago pri?lo. Kumi ?akam

aprila jadranska - jug z otoki, pol Francija pol pa nekako ?elja jug italije preko splita, Sicilija verjetno kako leto kasneje

:ouje:

A te kompresijske bombice so ti ?e pri?le kdaj prav? Jaz tudi eno s sabo vozim, ampak ?e nisem sprobal. Hvalabogu...

Sicer pa fajn, da se ti da furat na take razdalje :prstgor: Jaz sem samo enkrat ?el do Krfa s skuterjem pa... sej je fajn... ampak ne da se mi vla?it vse te krame s sabo. Pa vro?ina. Pa de?... Bi pa ?el enkrat do kakega ve?jega prelaza. Ampak tak... za 3 dni maksimalno. Da imava s punco samo najnujnej?e poleg, prideva do tja in greva nazaj. Katerega priporo?a??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Uklopko a ne bi raje njej prepustu, da ti ga spuca?

!

Ena lep?ih britank, kar sem jih videl. Mogo?e je uvo?ena. Tak ko motor. Ker domorodke so dokaj... njah, pa to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Rabljeno...

Karkoli od tega verjetno ni zgre?en nakup. Je pa res, da se mi zdi Kawa od teh treh najbolj hard-core tourer (mislim, da ima celo ?ez 300kg), tudi po ?irini je zajeten, baje ima zelo dober agregat (mirnej?i od VFR-a), medtem ko je recimo Honda bolj sport-tourer. Nekaj takega kot moj. Lahko normalno potuje? pa tudi nekaj ?portne vo?nje dopu??a. ?koda samo, da ima zelo mali kesl (18 litrov). BMW pa izgleda nekje vmes med tema dvema.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

jest se pa lohk pohvalm da sm dons naredu par zlo lepo ?tevilo kilometrov za skuter?kom ... temperatura je bla kar prava pa k rev? ?e par mescov ni laufu mu je pripadal it en krog v tok lepmu vremenu :prstgor:

Objavljena slika

Super :) Jaz sem se s skuterjem tudi ve? vozil kot zdaj z motorjem :D Sicer kraj?e ture, ampak pogostej?e.

KAWA GTR 1400 ali HONDA VFR 1200 ali HONDA VFR 1200X ali BMW K1200 GT

Dobra izbira. Novega ali rabljenega?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.