Zarad teh bebcev hrvaških kar prva novica na strani.
pred 1 uro je Boss napisal:
Eno vprašanje - a kdo verjame tejle zgodbi, da je samo pozabil ročno? Avto ima pa sesuto šipo stolčeno in spraskano streho. Tole se je divjalo, prevrnilo na streho nato pa so ga zapeljali v morje, da se iztrži zavarovalnino.
To je prva stvar, ki sem jo opazil...zakaj je tok razbit?
Je pa zanimiv, da k babe prevzamejo vajeti gredo tudi stare stranke v kurac. Tko gre SD s Fajonko pa Levica z Asto pa Desus s Pivčevo. Taubi se je pa tud čist obdal, v duhu enakopravnosti, s samimi teticami in ma tud štalo kamor pogledaš. Zdej se pa poskuša znebit cele horde takih. Ampak verjetno bo zanj najbolj, da najprej neha po Gabru plezat.
Kresal in LDS, pogojno lahko dodamo tudi Bratušek in PS
Na območju Brežic poteka policijska akcija, v eni izmed stanovanjskih hiš se namreč nahaja moški, ki ima pri sebi orožje. Na kraju posredujejo policisti specialne enote in pogajalci, širše območje pa varujejo...
O marsičem se v Sloveniji ne govori, čeprav bi se moralo. In če kdo slučajno začne o čem govorit, se očrni tistega, ki je začel govorit in se ga označi za zdraharja in podobno...
Lokalni hillbillyji bodo avtocesto zaprli, pol bo pa nesreča pa nikome ništa.
Sem pa proti azilantskim domovom in emigracijam skozi in v Slovenijo, nasplošno. Negativne posledice čutimo vsi v radijo Viškega azilantskega doma (v radiju 10km), ampak se nič ne govori o tem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zarad teh bebcev hrvaških kar prva novica na strani.
To je prva stvar, ki sem jo opazil...zakaj je tok razbit?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani