Skoči na vsebino
Domače živali
Napisano

Ker je govora o doma?ih ?ivalcah, predvsem pa psih, ne vem koliko ste kaj na teko?em o pasjih borbah v Sloveniji. Na fb se je razvila celo skupina proti temu: https://www.facebook.com/ustavimopasjeborbe?fref=nf (ne vem ali odpre tistim, ki niste na fb)..

Prispevki so bili tudi ?e v oddaji Svet na Kanalu A, tokrat pa bodo ?e malo bolj podrobno tudi v Dnevniku. Tole so imeli objavljeno na fb: V ponedeljek NE ZAMUDITE ogleda oddaje Tednik na SLO 1 ob 20 uri !!!

Mariborska pasjeborka Vesna Dada Trifunovi? in partner Daniel Vagala V ?IVO. 
Slavna pasjeborka podala interviju za slovensko nacionalno televizijo !!! 
Zahvaliti se moramo novinarki za izjemno raziskovanje. Potrebno je pohvaliti, da je bila edina novinarka, ki je ure in ure namenila na?i ekipi, ni nekaj spackala v pol ure, se z nami posvetovala, prebirala ogromno literature ter se resni?no potrudila spoznati ozadje pasjih borb. Vesno Vagalo Trifunovi? pa si boste lahko ogledali v ponedeljek!

Zdaj jaz sicer nimam ve? svojega psa, vseeno pa se mi vse tole zdi res malce kruto + tega, da ni ?udno da potem imajo vsi do teh psov razne predsodke in kritike, kako niso za otroke blabla.. No hotela sem vas samo obvestiti o tem, ?e kdo slu?ajno ne ve :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

ja saj to, ko je potem toliko zahtev, kaj vse mora? imeti, pa koliko prostora, pa hrana.. Mogo?e kdaj  :) k bom stara baba haha  :lol:

what? :huh:

?ivalco legvana bi mela, a ko pa ?enske fa?ete kak?nega deca po karakterju "legvan" (sej ve?, couch potato ipd) je pa cel ogenj v strehi in en kup zmerjanja.- te?ko za razumet.

a to si zame?u z lenivcem :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Mi smo mel doma neki ?asa cincilo, in ?e je neb mel u kletki bi pogrizla vse ?ivo, sej je ?e samo kletko grizla kot nora :D Enx smo o?itno slabo zaprl vratca, pa pridemo domov med poln mejhnih kakcov, pogrizljane police, mize, omare, polulan tepih, sede?na,.. Uglavnem raztur :D plus tega, da zve?er/pono? niso (js sm lah) mogl spat, ker je kot seveda no?na ?ival skakala po celi kletki :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Haha ne zrd MB-te tipi?ne ljubljanske ?abe pa ne.

Jaaa js pa sm! Tle ?ivijo ze skor 1 let pa me ?e nikol niso povabil a zdj pa misls, da bi se pa kr prikazala na njihovih vratih? Sploh pa so taki smekerji, da groza. ?e ti jih neb maru :D pa usi neki high, na oba pomena! pa droge povsod dost tko, da ne hvala.

Sicer pa smeh, nism mogla zaspat do 6h.. Pa ne zrd njih, so celo ob 3h nehal, meybe so spet copsi pri?li..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.