Men je zanimivo oz. ?udno ?e neki... Zdej ko je ta virus se vse puca, razku?uje,pazi kako kihamo itd...
Prej pa vsa leta ko je bila sezonska gripa ni? od ni? ... Na ?ihtu vsako leto pol zbolelih in smrkavih pa so hodili delat... Ti je kihal u glavo sodelouc in se ti smeju u glavo... pa noben v skrbeh, pa vemo da ve? kot je bolni?kih ve? je stro?kov itd....nikjer razku?evanje kljuk itd ... to bi mogl ?e prej ve? na tem podro?ju delat pomoje... ?im se vidi da si gripast mar? domov... Seveda pa so delodajalci taki da grozijo in pol hodijo bolni delat ...no zdej pa imajo...
Zdej bo pa loh vse pol leta stal... ?e oz. Ko bo tole mimo bo marsikaj druga?e treba zastaviti...
Kaj ?e mi na tablici oz telefonu lepo odpira na YouTubu video...(ker je internet bolj nizka hitrost).... Bi pol tud na TV mogl odpirati isto? Al je kaj druga?e na TV, da rabi hitrejsi internet ? Ker na tem starem TV mi yutub ne odpre... AvtoNet pa mi naprimer odpre ampak ?akam 5 min da se kaj premakne.... To verjetno TV ?teka?
Jaz bi lahk kaj povedal glede na to da je to moje podrocje, ampak bo potem isto kot bencin v dizel
Loh mi pove? na zs ... Pa ne bo noben pametoval...
Trenutno imam Philips Smart TV...star 8 let, ima gor yutub a ne dela ?e od novega...nevem ...napi?e da neki ni to in ono... Zdej ho?emo se Netflix pa ga nima... Zato bi menjal za neki novej?ega ker novi so ziher bolj?i na tem podro?ju kot pred 8 leti... Al kaj
Netfilk je za 15? uhd.. Za 10? pa hd... verjetno bom ?el v kako trgovino in tam kupu, kjer lahko vidim realno kako in kaj...prek neta si skor ne upam kupit
Kolega, ki se bavi ljubiteljsko z vede?evanjem o vremenu mi je namignil, da naj bi prava zima z obilico snega in mraza nastopila takoj po novem letu. Trajalo naj bi tak?no vreme skoraj cel januar. Bomo videli...
sel danes mimo kjer je kamjonar 'zadel sedmico' ... pac ocitno se je zal moralo zgodit a vseeno....iz lune se vidi da je ograja cisto prenizka...prakticno kot en robnik zgleda pa mal ograjce gor... pa ovinek je in spodaj 20m prepad.... ?e avto bi znal kdaj ?ez poletet... sramota da ne nardijo kot se zagre...
spet drugje opazam da so dvojne visoke ograje kjer res ni potrebe... kaka ravnina kjer ni zive du?e, krizisce kjer je hitrost 50 itd... da potem se zaviti ne mores varno ker moti pogled ograja...
potem v coni kjer delam so table v kriziscih od podjetij... tako ob cesti nabite da vsak krizisce skor znoris da prides na cesto ker se ne vidi avtov ki prihajajo... bolano
tud omejitve... nekje 70 k bi mogl bit 40.... nekje pa 30 k je komot 50 ,wosli
zadne cajte je res velikrat napisano... 75 letnik .... 80 letnica je.... mal naj se zganejo, pristojni... pregled zdravni?ki nad 70 bolj strog in pogost!
ni jeba dol snet... par minut dela... vprasal sem samo ?e se da ...da pripeljem bicikl na servis in ga on da na stojalo celega in nato z privijanjem odvijanjem nastavi kolo da je nekje ok, saj ne rabim profi... samo to me je zanimal...
ugl. kolo bom snel dol in ga nesel na
servis, pol pa da vidmo kaj bo ratal...
drgac je gorsko kolo navadno...predelan v e kolo, sm se vozu ze danes in je top ))) ?e bo le tako naprej delal in ne bo crknilo....
je pa pr malo hitrejsi voznji cutit da nabija ker opleta .... u izi pa gre
Ni treba snet s kolesa, nalo?i? na telefon posebno aplikacijo pa potem z njo ?raufa? .
Ej kak?en bicikel pa ti to ima? da je tako te?ko snet kolesa dol z gi?tela? .
elektricno kolo zadaj... ma kabli pa tko... lih narjen mam pa se mi ne da spet dol dajat, sej bom snel ni druge pol....
ja kupu nov kit za zadaj, zmontiram in vidim da so ene spice bolj narahlo zategnjene in pac opletanje... pele se samo nemore tko bit, slabe volje sm, upam da se bo dalo resit
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zna it ?e dol pomoje..glede na to da virus v te kraje z nafto ?ele ornh prihaja... kak mesec zihr ne bo vi?ja cena, raj ni?ja
se pa ne veselim ni?anja ?ist ni? ker vem da bomo jebal je?ka ..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani