Ne nisem sam pritisk mi dvigne ko vidim kak podjebava folk v vsaki temi koda svojga lajfa neb mel...
Ce pa ma vse porihtan mu pa svaka cast jaz lriznam da nimam zato drugim ne podjebavam kaj naj pocnejo pa kaj je dobro za otroke in kaj ne... Ce pogledas mojo temo me je malo zmotilo glede na to kaj je pisal in ne samo mene...
In ja kokolada v CELJE... Nic se ne hecam so ze bila srecanja v Celju Mogoce bi te rado nekaj forumasev spoznalo...
Kokakola s cokolado dej zacepi ze enkrat al pa pridi na meet v celje ki sem da pobudo ker bi rad spoznal to cudo od cloveka ki je najboljsi oce, ma kriatalno spucano stanovanje in prag pred hiso in ke najbolj pameten ker lahko drugim pravi da so butati... Res ne vem zakaj se nekateri tako mocne pocutite skrite za nickom na forumu...
Taki ste kot pikinezerji ko lajajo za ograjo vedoc da jim noben noc ne more, ko pa pridejo vn pa rep med noge... Itaq bos mel spet repliko na tole san mi prav dol visi kaj bos rekel ker bos zame se vedno enak pussy in bo tak tut ostalo... Si internetni pikinezer ki laja skozi tipkovnico pa CAT5 internetni kabel namesto ograje...
Lej sploh se mi ne da... bom pac dolocene osebke ignoriral in se svoj prag kristalno scistil...
Zarad mene me date ne vem kam sam ne bom vec odgovarjal od tega posta vec ampak bodo se naprej doloceni ignore..
Oz se bom menil s tistimi ki jih v zivo poznam iz foruma in ne s tistimi ki jih skoraj nobeden oz sploh nobeden ne pozna... Takih pa je veliko ki jih v zivo poznam in se se zelo dobro razumemo... Tako da bom se veselo aktiven clan
Pravim samo da ni prav sodoti ljudem ki imajo motorje... So se sami zase odlocili za to in tudi glede na starost pretehtali kaj je dobro in ni za njih in otroke... Tako da jures ze ve kaj dela ce si ze tako dolgo motor lasti in pomoje ze ve kaj je prav in kaj narobe in ima motor za prevozno sredstvo...
Kokolada ti pa lahko malo bolj pucas svoj prag samo to sem hotel povedat ker si v drugi temi ze pucal mojega tukaj juresovega in marsi kje drugje se cigavega... Ziher nimas vse kristalno cisto tako da prosim da ce participiras na forumu d imas tudi temu premerne izjave...
Upam da smo se razumeli ker se mi se enkrat svojih argumentov ne da razlagat... hvala lepa !
Glede racuna pa, je use skupej bl en penis.... probaj se zmenit da ti posljejo kopijo racuna (si ga kao izgubil, pa prodajas feltne ali nekaj v tem stilu), ker morajo oni to hranit, pa se na podlagi tega sklicuj na garancijo.
sej so rekl naj po?lem osebne podatke pa sem ?e datum in uro poslal... to pa morjo najdit...
Zanima me kaj narditi... Poslal sem mail v A3M, je pa problem da imam ra?un v malori, vem pa to?en datum nakupa in uro... Dvomim da je ?e kdo drug takrat kupil iste felge pa ?e 14"...
Zadeva pa te?e takole... Najprej sem si nastavil na prenosniku potem pa ?e na androidu... Dokler telefona ali prenosnika ne ozna?imo kot "missing", program vanj ni? ne posega... Ko pa to naredimo, ?aka da se prijavi na WiFi, naredi klic, dela na napravi...
Pri prenosniku nam poka?e tako IP naslov, lokacijo v Maps, posnetke iz web kamere in print screen dogajanja na ekranu...
Kar se pa telefona ti?e... Lahko ob izgubi ga pravtako lociramo, lahko pa tudi po?ljemo sms iz drugega telefona na na?ega z unikat kodo (ki si jo sam dolo?i?) in s tem bodisi zaklene? telefon, ga ugasne?,...
Vse podatke pa vidi? na katerem koli ra?unalniku ki ima internet ker se vse izvaja preko spletne strani... Registracija in konfiguracija otro?je lahka... Tako da priporo?am zelo!
?e pa no?e? da ugasne pa sklopko dr?i? Pa ne bo... Joj kok mi je blo u Audiju hecn ko je ugasno sm dal v ler pa spusto sklopka pa ugasne... Sm mislo da je bil ?e kr v prestavi pol pa vidm da ma start/stop...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Upam da res pride...
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani