Za najbolj sme?en prizor pa je poskrbela trojica arabskih muslimanov v ?olnu. Mo?ak vesla, zadaj v ?olnu pa sedita dve "nind?i" obe zadekani v burke. So funny.
A pa bi se dalo dobiti tudi sliko? Ker tole mora pa res dobro zgledat...
Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
?e je lahko iz ukrain??ine, potem pa... Slivka pa?...
?e je pa lahko iz hribolazni?tva, je pa na poti iz Krme proti Konjskemu sedlu na Kurici odcep za Kalvarijo...
Vsekakor smo mu pa? lepo razlo?ili sorodstvene vezi pri koko?ih. Tako, po slovensko. Knji?no slovensko. Upam samo, da ne bo po kak?nem testu u?iteljice poslal v petelina...
Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Sicer bo to marsikomu zelo sme?no, meni pa niti ni bilo tako zelo. Vseeno napi?em sem, pa naj se vsaj drugi zabavajo...
Danes dobim sporo?ilo od u?iteljice, naj malo pregledam doma?e naloge na?ega drugo?olca. Pa se vsedem za mizo in greva skupaj skozi zvezke in malo pogledam, kako in kaj. In v enem zvezku odkrijem cvetko:
pes - psica - psi?ek
ma?kon - ma?ka - mucka
kurac - kura - kurica
In tako potem ?enska z diplomo iz fizike doma goji koko?i in prodaja jajca...
Sploh ne i??em ve? slu?be, ker sem v enem letu poslala toliko pro?enj, da sem samo za po?tnino porabila nekaj preko 500?. Dobila pa dva razgovora, od tega imam ob?utek, da je bil eden bolj zato, da vidijo, kak?en je fizik v ?ivo - ?e kaj spominjam na Einsteina... Drugi je bil pa za pou?evanje fizike na osnovni ?oli, ki je od nas oddaljena okoli 80 km. U?ila naj bi pa en dan eno ?olsko uro, en dan dve ?olski uri in ?e en dan eno ?olsko uro. Torej ?tiri ?olske ure v celem tednu. V takem primeru mi je bolj?e, ?e doma gojim koko?i... Pa ?e ve? ?asa imam za otroke...
To je drugace iz enega vica ... ko so starsa sprasevali, koliko so stari otroci... pa sta rekla, da 7, 6, 5, 4, 3, in 2 leti... Pa je bilo vprasanje... kaj pa potem... in odgovor: ja potem smo pa kupili TV
Tu je to poznano malo druga?e: "Zdaj so nam priklopili internet."
Glede kampov sem se ?e nau?il, da mnenje drugega kaj malo pomaga. Smo si zelo razli?ni in nekatere moti kar je drugim v?e?. Edina varianta je poskusiti.
Ja, to je pa tudi res...
Vse to vodovje, ki se zliva okoli na?e hi?e, me je spomnilo na morje. Vsa ta voda bo tam ?e kmalu, mi bomo ?li pa ?ele poleti. Vseeno pa malo prebrskavam ponudbo, da ne bo zadnji trenutek na hitro.
In potem dobim ponudbo:
Kamp Pomer Special Parcela + 2 osobe + struja + ku?ni ljubimac 17,00? po danu
Nemojte propustiti ovu nevjerojatnu ponudu! Dnevna cijena uklju?uje smje?taj za dvije osobe na Standard parceli A, priklju?ak za struju i ku?nog ljubimca.
- "Ti je v?e? moj novi mobitel?" - "Ja. Koliko si pa dal zanj?" - "Ni?. Dobil sem ga..." - "Kje?" - "Zmagal sem na dirki..." - "Koliko pa vas je tekmovalo? - "Jaz, lastnik telefona in policist..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V nebesa ne bom pri?la, to vem.
Ampak, ?e bom tako nadaljevala, bom tudi za pekel potrebovala hudo dobre veze...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani