brezveze knjige. Je ?ist preprosto: taka prehrana kot sem zgoraj napisal, do 18.00 zadnji obrok in seveda vadba. Tist ?as ko bere? knigo se lohk ?e po?ten znori?
Do drugega letnika sm zrasu 7cm in se zrediv za 25KG!!!!
Zrasu mi je vamp, jo?ki,... Uglavnem najve? sm mev 104kg!!!
Blo je dost bedno. Hodu sm na fitnes pa vse kar sm prdobu je bla mi?i?na masa u rokah in nogah.
U tretmu letniku je bla pa prelomnica. S punco sva bla skupi ?e leto in pol pa mi je blo mal bedno
zato ker ona ma res hudo postavo jest sm biv pa tko en pujs. Na novo leto 2006 sem se odlo?u da shuj?am.
U treh mesecih se nism ve? prepoznal. Shuj?al sem 25kg! Dobil celo dozo kondicije in celo radjator?ke:)
Spremenil sem prehrano(ni? krompirja, bele moke, sladkega, samo belo meso, kdaj pa kdaj kak?na koko?, ni? sokov,...) in vsak dan bil 20(kdaj tudi ve?)min na orbitreku, in naredil po sto trebu?njakov(tistih ki gre? pod kot 180°). To je blo to Aja pa da ne pozabim, od za?etka huj?anja in ?e vedno jem prehranske dodatke(kalcij,magnezij,omega3,fitohranila,vitamini,minerali,...) zaradi katerih je moje po?ujte odli?no.
Na leto?njem testiranju sem prehitel vse nogometa?e v teku na 600m in 60m. Mel najdal?i skok v daljino, najbol?i predklon, in najdle sem visel na tisti palci.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pripeljal gospodi?no fr3ak do...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani