Skoči na vsebino
Marsovci - Darsovci
Napisano

Sem delala s temi Darsovci marsovci to?no tam:) ?e ti lepo pove? ni panike, ?e sumijo da bluzi? - nekateri so to pogrutali ti zagrozijo, da gredo preverit kamere :) In ja za oba prva izvoza/uvoza ne rabi? vinjete.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa pozabila si na tisto plasticno zascito podvozja... Ce se prav spomnim, si pisala enkrat, da so jo zamenjali :)

Ja res je:)

Ma ja, moram en dan tole pokanje zrihtat. Si ne vzamem cajta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na dana?nji dan pred dvemi leti je k nam pri?la Mazda :) In v teh dveh letih smo prevozili z njo  V tem ?asu smo prevozili konkretnih 50 tiso? km in samo redno servisirali (no pedal pa? ?e zmeri poka in 2x preluknjali gumo).

P.S.: zadnje cajte fajn zaj****** mo?a, ker njegovega avta ?e zmeraj ni od mehanika mene pa moja ?e ni pustila na cedilu:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Spet guma! Tokrat druga in fajn pu??a.Zavijemo na cesto in takoj zapiska.Jaz naj bi pa zjutraj iz Postojne ?la direktor v Kranjsko Goro na razgovor.AMZS pa dost drugega dela. No sej ?e 2 gumi mi ostaneta za preluknjat:/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Premo?en mo?ki se odlo?i, da se bo treba poro?iti.

V?e? so mu bile kar tri ?enske, a se ni in ni mogel odlo?iti.

Tako se odlo?i, da podari vsaki 5000 $ in po?aka, da vidi, kaj bodo one storile s tem denarjem.

Prva je od?la takoj v lepotilni salon, kjer si je uredila lase, telo, si nakupila nove obleke in se za tega mo?kega po najbolj?ih mo?eh uredila.

Rekla mu je, da je to storila, da bi mu bila ?im bolj privla?na, saj ga tako zelo ljubi.

Mo?ki je bil impresioniran.

Druga je od?la v nakupovalni center, da bi mo?kemu kupila darila.

Kupila mu je nove palice za golf, nove dodatke za ra?unalnik, lepo in drago obleko. Dala mu je ta darila in rekla, da je denar potro?ila zanj, saj ga tako zelo ljubi.

Mo?ki je bil ponovno impresioniran.

Tretja ?enska je vlo?ila denar na borzi in ?ez nekaj ?asa zaslu?ila veliko ve?, kot je vlo?ila. Mo?kemu je vrnila njegovih 5 000 $, ostalo pa polo?ila na njun skupen ra?un. Rekla mu je, da ?eli vlagati v njuno skupno prihodnost, saj ga tako zelo ljubi.

Normalno, da je bil mo?ki spet impresioniran.

Dolgo je razmi?ljal o denarju, o ?enskah, o tem, kaj je vsaka storila z denarjem.... in takrat se je odlo?il.

Poro?il se je s tisto, ki je imela najve?je jo?ke.

Mo?ki:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Za mano je tudi en fajn vikend. V petek na pikniku, v?eraj pa smo se cel dan potepali po Beli krajini:) In na Mazdi obrnili ?tevec na 220 000 + in zelo je bila pridna ta tank kurila samo 6,25 (relacije Jesenice - Koper, Ptuj, ?rnomelj)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moj mobitel sem snel s polnilca v ?etrtek, 28.7. zjutraj. In ravnokar sem ga ponovno priklopil na polnilec. ?igav mobitel ?e zmore kaj takega?

In umes ni bil v uporabi cel dopust:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Po?itnice, otroci pa ob ?estih ?e pokonci.   :angry2:

Ko bo pa ?ola, jih bom pa ob ?estih in pol metala iz postelje, da ne zamudijo v ?olo...

Kako sem vesela, da moj otrok ni tak:) pred 7 ni nikoli buden

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

DAnes tudi delam... u bistvu ?e vedno delam od v?eraj.... bo zdejle po?as 24h ?ihta pri stranki, pa ne verjamem, da bom pred 8:00 zve?er doma....

Me?a se mi ?e...niti ne vem kako bom uspel pri domov...

Matr kaj pa ti dela?...kako ti to sploh rata

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.