Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Naredu izpit za voditelja ?olnov.

Moja draga se je odpovedala nakupu avtomobila tako, da imam proste roke za nakup jahtice :D

Bravo Boss :bravo: jahtica do 24m?

Mi smo pa lih u?er pejlali registrirat na? ?oun, da bom lahko na morju spet glisirala :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes peljala lubico po 100 maljon letih v avtopralnico :danzoman: Sicer je potem padlo 5 kapl de?ja, ampak je ?e vedno naaaaajlep?a v na?i ulici in ?estih sosednjih :wub:

Naslednji teden pride pa na vrsto ?e poliranje haube in spojlerja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mora? mal med vrsticami brat... :D Iwar bi te rad videl v kaki bolj oprijeti maj?ki pa se ni upal direktno vpra?at, da ga ne bi pol tauko po Gorenji vasi s kolom lovil. :blush:

Okej, hla? bolj oprijetih ?e met ne morm. In glede na to, da se najprej zredi? v rit, je to en bullshit z oprijeto maj?ko :D Druga? je pa ?e mal premrzlo, da bi na pol naga okol skakala :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride sin do fotra, pa ga vpra?a :

”Ata kak sn jaz nastal?”

Foter odgovori : ”?torkla te je prinesla”

Pravi sin : ”Ata ti si meni taki car, kaj vse si ti pofuko….!!?” :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri nas je isto delal. Problem je bil kovanec(? centi) v filtru oz. pumpi...

Tut mi meli probleme s tem 14 dni nazaj. S tem, da je blo v filtru 50 SIT (?e pomnite, prijatelji?) :rolleyes: Ne me spra?evat, od kje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Spet vse ka?e na RB prevlado! <_<:blush:

Ni? ve?. Yeah :D

EDIT: Ahhh, je mislu, da takrat ko so rde?e lu?i pri?gane, lahko rde?i avto ?tarta... :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.