Ma seveda, brezdelni huligani, verjetno pripadniki navijaskih skupin, ki podobne razgrede izvajajo na tekmah. Tovrstna dejanja bi bilo potrebno obravnavati brez ničelne tolerance.
Mi je bilo pa kr slabo ko sem vceraj v živo spremljal razna oddajanja na FB in bral komentarje. Pa ne mores verjet na kaksen nivo razmisljanja in komunikacije je vecino teh komentatorjev padla, sramotno.
Mene pa zadnja jutra jezijo posipalci soli. Sicer nisem tehni?ni preglednik cest, samo meni se zdi to soljenje nepotrebno glede na to, da je cesta suha. Kaj vi pravite?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma seveda, brezdelni huligani, verjetno pripadniki navijaskih skupin, ki podobne razgrede izvajajo na tekmah. Tovrstna dejanja bi bilo potrebno obravnavati brez ničelne tolerance.
Mi je bilo pa kr slabo ko sem vceraj v živo spremljal razna oddajanja na FB in bral komentarje. Pa ne mores verjet na kaksen nivo razmisljanja in komunikacije je vecino teh komentatorjev padla, sramotno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani