Zmaj, na, svetu obstaja samo dobra in slaba glasba. Obstajata dva banda, ki so ju poslušali v mojih mlajših časih čisto vsi, celo najbolj zadrti heavy metalci. 😊 To sta Abba in Queen. 😊
Mislm veš kaj je fora - že samo trgovine si poglej, kok je cena npr cocacole, kruh, mleko, paštete...vse je šlo gor 15%, logično da bodo tudi gostinci podražali, pa če so morali ali ne. Pri sosedih je cena v trgovini še višja kot pri nas, verjetno imajo tudi dobavitelji hrane neke upaljene marže.
Vse skupaj lepo nakazuje umeten dvig cen in neke lari fari izgovore... so pač dvignli, ker so vsi dvignli, ni drugega izgovora
Bo pa pri njih kriza večja kot pri nas, sem prepričan, težko bodo lokalci, ki ne živijo ob morju preživeli tak dvig cen v trgovinah
Počasi se bodo znebili Nemcev in drugih, ki so hodili k njim zaradi ugodnih cen! Potem bo pa jok in stok.....
Tele cene so točno tistih 30%previsoke! Sem pa že pred par leti opazil, da so predeli na Hrvaškem, kjer so pretirano visoke cene zaradi več gostov in tako se jih nekaj znebijo in ravno prav delajo in isto zaslužijo.... 🤔 Je potrbno malo pogledat kje so področja z bolj ugodnimi cenami....
Bleda in Škotov pa ne preveč omenjat, mi grejo lasje pokonci... 🤯Te cene postajajo Ameriške, Francoske in nasploh mednarodne čeprav imajo 2x in več večje plače..... 😭
Večina forumov je propadla, večinoma zaradi pasivnosti.
Tudi Alfa forumu več ne sledim.
Tu pa teče debata v eno. Če prav včasih žolčna, neumna, nepotrebna. Točno tako kot je nasplošno življenje.
Naj tako le ostane.
Včasih je res vse skupaj bolj otročje in zbadljivo ampak, ko je pa resna tema pride debata, pomoč ali nasvet v pravem času vsaj od nekaterih bolj aktivnih tukaj.... 😉
Tistim se lahko samo iskreno zahvalim drugi pa naj še naprej igrce igrajo... 😁😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čez nas je ravnokar nekaj takega šlo,veter,dež z malo toče ter blskananja ohohoooo.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani