Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Pa kadar vidi? ob cesti obnemogle stare ljudi, mora? bit tud previden glih tako kot pri otrocih!

Stari ljudje so pa slabovidni gluhi, polomljeni, dementni ....skartka stari, kot boste neko? vi, seveda, ?e boste imeli to sre?o, da boste do?akali starost. Nih?e ni rad star, ampak tak?no je ?ivljenje.

ma mene bo ziher prej pobral :D

druga? pa ja to se strinjam, na starej?e je treba ?e bolj pazit kot na otroke ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Otroc so otroc in ga marsikdaj kaj u?pi?jo brez, da bi star?i vedli za njihove lumparije.

se strinjam

Spomni se kaj si delal sam, ko si bil otrok.

na sre?o ni blo nobenih glavnih cest blizu :)

Marsi kdaj mora? peljati ?e krepko manj kot 50. V tem primeru bi morala ?enska peljat ?e manj kot je peljala, ?eprav verjamem, da je ?e itak vozila relativno po?asi.

aleluja :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Majhni otroc se morajo dr?at prometnih predpisov, zato da se jih teb, "dinamiku" ni treba dr?at.

Majhni otroc nej hodijo po cesti v spremstvu star?ev, ampak tale zgleda nista bla lih majhna po velikosti kolesa sode?...

zato da se jih teb, "dinamiku" ni treba dr?at in lahko zato svobodno divja? po naselju, k nede?

u naselju se pa lepo pelje 50 pa pika!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sori Bosss ampak ti res nisi normalen. Ti od otroka pri?akuje?, da se bo obna?al odraslo, zrelo in prevdarno.

Ja pol so pa star?i krivi, da jih premal podu?ijo, prej pa nimajo kej sami delat na cesti!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Se je kresalo, pa ?e kako. Sva u?gala tapravo mo?ko debato. Rode je dec taprav, sploh neb blo ?udno, ?e bi res kak?nega froceka zaplodu, ker so bejbe, kar bren?ale okol njega. Sem bil kar malo jezen ker je mel skoraj ve? bab okol sebe kot pa jaz.

S kom si se pa ti kaj kresal, a z Jankovi?em?

kresal se je s Kresalovo :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

So kar po?rtni na gnar, to je res - danes so mi takoj zacolal 10? ob menjavi paketa. :cheers::jezicek:

to je pa pri tu?u isto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Wtf, js NIKOL ?e nisem ro?no menjal omre?ja, ba vse dela bp.

Prenos podatkov je do cca 60 mega na mesec v?tet v bilokaterem gostovanju(tudi po evropi), ostali 6Gb pa samo v omre?ju Tu?-a, zame optimalno pa doma NIMAM tu?evega signala, doma pa Wi-Fi in mi je vseen za podatke. :harhar:

Skratka zame je ok in se mi spla?a, je pa res da mora vsak ocenit kaj rabi in kje rabi, potem pa se odlo?it glede na pokritost in nazadnje ?ele za ceno.

pa ti ma? FREE40 paket itaq ma? tut v ostala omre?ja brezpla?no :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Rendy ?estitke pa mimogrede, kaj bo za ohcet mobil? Zadnji? sem ene fural z EVO X in EVO IX, zih bi lahko ?e kdaj zrihtali. :hohoho:

:aaaaa: ?imprej se morm o?ent :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tam blizu domuje moja stara mat in ima tud z omre?jem Mobitel kar te?ave (lovi samo v dolo?enih predelih bajte). :aaaaa:

Moja Sutjeska je pa lih tok v bolj?i poziciji, da se tudi s Simobilom ?e da nekako komunicirat (no v gara?i vsekakor ne, pol pa vsak ?tuk ko si vi?je, je bolj?e). :vesel:

Je pa sicer orto hud ime kraja PODHRU?KA, to mi takoj asociira, da se ga je nekdo nalizal k kojn :vino: pol pa oble?al, drevo pa je bilo pa? hru?ka, jebiga (v stilu nekoga z na?ega 1.leto?njega piknika). :cheers::hohoho:

al pa se je nalil doma?ga hru?kovca :D

pred tvojo bajto je men tu?mobil uredu vleku, ?e se prov spomnem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz sem tam ?e doma, tako da se na?eloma vsak dan tja vrnem in od tam odrinem, kadar ne spim pri kak?ni deklini. :cheers::jezicek:

Ravnokar sem bil na Si.mobil-u, pa spremenil paket (nisem se ?e naprej o?enu z njimi), prej sem imel TRI ZATE, zdaj pa M ZATE, bom pa? imel mal cenej?, ko najdem pa npr. pri Tu?u dobro opcijo, pa samo stran. :vesel:

hja tam u Podhru?ki ?e mobitel mrkne :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tnx Xedos-man za uporabne info. :jupiii:

@?mego - se pravi bi ga moral jaz (predvidoma) minimalno 2 x na dan prestavljat, da trofim pravo omre?je? :aaaaa:<_<

ni re?eno, js morm prestavit sam v primerih, ?e se res nahajam kje Bogu za hrbtom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

se strinjam da vsaku tele ima svoje veselje :jupiii:

poznam en dobr komad sm ga ?e parkrat sli?ala

:aaaaa::aaaaa::aaaaa: hahahahahah

3X si ga zapoje? na dan is si misli? "svet je lep"

LOL, kje si pa zdej to najdla XD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tu?: preden podpi?e? se pozanimaj oziroma naj ti razlo?ijo, na katerem omre?ju mora? biti prijavljen za to, da dobi? obljubljene minute (oziroma kako je s klici ?e gostuje? na Mobitelovem omre?ju) + kako je s prenosom podatkov ?ez Mobitelovo omre?je (Tu? omre?je je za prenos podatkov bolj bogo, sploh ?e nisi z mesta) - ?e se ti to ?teje ekstra zna biti kar stro?ek. Mingl je recimo ena "v osnovi" zelo poceni zadeva, samo drobni tisk pa ni ve? tako poceni.

o tem sm ?e govoru, omre?je mora bit ro?no nastavljeno pa ni panike... kar se prenosa podatkov ti?e mam ve?ino ?asa skos pri?ganga in ni panike ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A pol ti bejbo prej vpra?a?, ej kdo pa tebe housta? :hohoho:

js se bolj z sms-i ukvarjam :D

To je slabih 7h, kar je lepa porcija. :)

Polo?nica pa fiksno 20?, ?e te pravilno zastopim? :cheers:

je tako ;)

?e ne rabi? dosti minut gre? lohk na BOB 4 cente bob pla?a? kolikor porabi?. Paket je brez naro?nine ampak gostuje pri simobilu

je pa spet na istem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

zanala?? je velika slika.....to je sistem optike, telefona, interneta, kabelske v Bukare?ti....?e zoomirate boste vmes na?li tudi elektri?no napeljavo za Trolebus in Tram.....

ti so lih kontra na?i, ki se trudijo, da bo ?im manj ?ic po zraku :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

In ?mego, kolk ma? v tvojmu paketu minut, ki so namenjena drugim omre?jem in jih (?e) ni treba pla?at? :D

400minut, pri FREE40 ma? pa vse brezpla?no :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?aki a govorimo o pogovorih med omre?ji ali o tem v katerem se nahaja?? JAz sem mislil v tem ki se nahaja?, T2, kjer svojega omre?ja nima gostuje v Simobilu in preklopi avtomatsko zastonj, klici so pa ista cena za vsa omre?ja.

Labi - saj res ti si ga imel ko je gostoval v Mobitelu, sedaj gostuje v Simobilu in dela tudi takrat vse - podatki, MMS, 3G...pri mobitelu ni delalo.

ja ampak pri tu?u, ?e ti preklopi na mobitel ti grejo avtomatsko minute, ki so namenjene klicanju za v druga omre?ja...

@?megica, ker paket ima? ti trenutno? :D

js mam FREE20 ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Kva folk sploh dela na ?ihtu ... a ceu cajt sam forum bere pa spema po temah ... to mi nebo nikol jasn usi zjutri ?iht pa takrt se forum najbl nafila pa posta po njemu ... :blink::blink: kje sm jest falu tak ?iht :glare:

eni smo na izrednem "dopustu" :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Za ostale ne vem, T2 pa S simobilom preklaplja brez stro?kov, edino ?e ti mogo?e klic ven vr?e, ampak takrat ko gobca? se to redko zgodi, bolj v kakem muvingu....

pri tu?mobili ma? pa za svoje omre?je tolk minut, za drugo omre?je tolk minut... zdej spet ovisn kir paket ma?, ma? tut mo?nost, da ma? v tu?mobilova omre?ja brezpla?no, v druga pa spet tolk minut

evo pakete:

http://www.tusmobil.si/paketi/free-paketi.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.