Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

o moj bog ?zmeden?🥴 Tole moraš obvezno prej opozoriti, da je potrebna previdnost ob ogledu.

Mene je pa danes presenetila, najprej nekao razjezila, neka izjava, a na koncu se mi je zdelo vse skup tako smešno in groteskno.

Model na nekem mediju prostodušno izjavi, da moramo paziti, da se ne bomo preveč razvadli zdaj ko maske niso več obvezne. Kakšen način razmišljanja iz strahu je pa to. A ljudje smo narejeni zato, da nosimo maske, ker drugače ne preživimo al so nekateri mogoče že pozabili, da pred dobrima dvema letoma smo take maske poznali le iz zdravstvenih ustanov pa še to več ali manj pri operacijah in zobarjih. Zdej pa bomo morali paziti, da se ne razvadimo, ker smo jih sneli. Fak, res folk je zblojen v 3PM.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdaj sem se oziroma sem bil nategnjen.
Napisano

Temu se reče vojno dobičkarstvo... včasih so take strelal na licu mesta, danes je pa to očitno ratala vrlina.

Če bi ga pa vprašal, če ve kaj so to polprevodniki, sem 100% prepričan, da ne bi imel pojma in da verjetno misli žice, ker je nekoč slišal, da so to prevodniki. Polprevodnik pa pomeni, da imaš sam pol žic. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 22 minutami je g.Wankel napisal:

Lahko ste mel, pa ne veste :D

Lahko, da sem bil tud noseč pa nisem vedel 🤪

Ok mal heca, ampak vseeno, nekam full grozna je ta bolezen, kjer ti morajo pol leta z nekimi "nosečniškimi" testi vsak drug dan preverjat, da bi ja bil končno pozitiven (ker sam ne vem) in da bi bili paničarji zadovoljni. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 40 minutami je g.Wankel napisal:

Jzt tega ne morem, ker nobena nima lih mejhnih 😮

Sej štosov zaradi velikih je še več... sam opozarjam, da boš sigurno izpadel večja seksistična svinja kot Nejc. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Tud sam sem bil na enem pikniku v okolici Maribora pred leti pa sta bila na voljo tako gajba Laškega kot gajba Uniona. Pa je Uniona prej zmnajkal ?zmeden?. Aja pa čevapi so se pekli na elektriki.. 😜

Vse to so po moje le predsodki in fiks ideje kaj je boljše in kaj slabše. Vse je najbolj odvisno kaj nekomu paše oziroma kateri okus mu je bljižji.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 22 urami je AmpeR napisal:

Natankal in ugotovil, da s tem režimom vožnje mi pije 7,9L/100km.  Se pravi cca. slab liter manj in s tem privarčeval cca. 10€/tank.

Zdej pa vprašanje: Al se splača za motor tako vozit? Ta tank nisem niti 1x pohodil gasa do konca oz. motor spravil nad 2800 obratov, da občutiš konje in preluftaš motor. 

Če gledaš skozi računico se splača... če pa gledaš z občutki in uživancijo, kot jo pač bus dopušča je pa drugo zgodba. Jures je sicer nekoč trdil, da ta avto na relaciji pije 5,5. Ok recimo, da je mal pretiraval, ampak vseeno, da kljub temu, da imaš 4 kolesni pogon se men zdi tole fejst visoko - sploh ker praviš, da si "varčeval". :huh:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poliranje hladilnika
Napisano
pred 22 minutami je samSimon napisal:

Ampak tukaj je govora o človeku, ki je že zamenjal vrata zaradi ene rajse od stola. Ene rajse... 🧐

Sam res, kaj bi blo, če bi ble dve rajsi.... verjetno bi menjal cel hladilnik :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Carot napisal:

27-letni voznik?!

Še 1x - tega je več kot si upajo priznati. Mladost ne prepreči tega je pa res, da statistično je manj verjetno, če je oseba mlajša. Ampak, ne trdim, da je to, govorim samo to, da je ogromen procent nesreč in tudi smrti za volanom posledica infarkta - žal pa odgovorni to pometajo pod preprogo, ker je bistveno lažje napisat neprilagojena hitrost pa zaključit primer.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 9 urami je Bossek napisal:

Jaz doma ze 1 teden s konstantno rahlo vrocino. V petek zakuhal na 38, kar je vztrajalo tja do ponedelka, potem pa med 37,0 in 37,5. Pa rahel glavobol. Testiral se skoraj vsak dan .... vedno negativen.

Ocitno se kaj drugega obstaja kot korona :D

Če maš vročino že toliko časa ni OK, nekaj se ti kuha in seveda je možno vse živo, sploh, če imaš "utrujen" imunski sistem. Lahko je tud kakšna bakterijska okužba, vnetje sinusov, virusi, zajedalci, gljive itd itd...

3-4 dni je še OK, kar je pa več pa res na pregled k zdravniku. Naj te kar dajo v laboratorij na pregled krvi in urina.

Ne razmišljat samo o koroni, ker vse ostale bolezni niso izginile...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Bossek napisal:

Sam sem pisal dohtarju danes, pa se nisem prejel odgovora.

Hja glej nima časa... mogoče boš pol dobu odgovor, ko boš že zdrav. 🤪

pred 7 urami je FuManchu napisal:

Dobesedno se nisem mogel vstati iz postelje:blink:

Kako ti rata takole zavito napisat stavek, da sem nehote prebral "Dobesedno se nisem mogel vsrati iz postelje" ?zmeden?😉 Tista besedica "se", ki je sicer odveč, me je čisto zmedla. sramezljiv

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Sploh, če je služben ane :) ...

Pa še čudno je pol, da se kvarijo... hehe... kdo bi si mislil.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

He, He, Boss ne more brez, da ne bi  zajučil z "gnilim" kapitalizmom. Kaj pa pri nas, ko je še vedno veliko prehodov čez tirnice brez ramp? In je veliko nepotrebnih nesreč? Aja, tudi pri nas je "gnili" kapitalizem. 😊

2x gnil kapitalizem si napisal ti ne jaz - samo pravim, da tako v ZDA kot Britaniji se nič ne zgodi, če nima nekdo/kapital neki od tega. To je pač dejstvo pa kakor koli se trudiš, da bi prikazal drugače. Ja tud mosta ni, ker avti gredo lahko po vodi, medtem, ko za pešce je narejena brv, ki je mogoče desetino cene celega mosta, ampak ljudje pač ne morejo gazit po vodi, avti pa lahko. Vsaj nekateri mislijo da lahko.

Kar se pa prehoda čez progo tiče pa je zadeva enaka kot vključevanje oziroma prečenje prednostne ceste. Verjetno je jasno, da na vsakem možnem križišču tudi ni semaforja še manj pa ramp, da bi preprečevale prehod. V večini so vsaj znaki kot so znaki pri prehodu proge če ni ramp. Vsak, ki je naredil izpit verjetno ve kako mora tam voziti, pešci verjetno tudi, ker če znajo pridet varno čez cesto, ne vem zakaj jim to ne bi ratalo čez progo sploh pri naših vlakih, ki imajo na takih odsekih omejitev 70km/h.

Pa pustmo to in komentirajmo raje kaj dejansko vozniki počnejo narobe v tem primeru. In kakšne posledice so potem predvsem za motor, če slučajno vodo posesa skozi filter.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

So res legende tile snemalci in prisotni navijači, namesto, da bi cesto zaprli ali jih vsaj opozorili veselo navijajo, luda kuča....:nevem:

Tak je današnji svet, ljudem je vseeno za druge, samo na svojo korist gledajo 🤪😐

Ta potok je ves čas poplavljen in vse to je označeno s prometnimi znaki in pri mostu tud vidiš merilo, ki pove globino vode. Zdaj, če pa folk misli, da to ne velja nič pač piči čez, ker očitno hočejo izpast frajerji. Teh vidov je kot dreka in tisti, ki lepo peljejo počasi navadno pridejo brez težav čez, frajerčki, navadno v BMW-jih in tisti s službenimi vozili pa mal plavajo.

Prej bi rekel, da je to nesposobnost države oziroma lokalne skupnosti, da ne naredi most, sploh, ker je to dokaj prometna cesta in najkrajša povezava. Tukaj se vidi, da pri nas kaj takega sploh ne bi obstajalo in da bi bil vedno zgrajen most, v pravem Britanskem kapitalizmu je pa to stvar ekonomske računice.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 21 minutami je Alex napisal:

Kot sem že parkrat napisal, tej 2,5 benzinarji bi bili super motorji, če bi imeli turbino. Potem bi imeli nekje 300 HP in tam nekje 380-400 Nm navora. 

Potem bi bilo to-to. 😉

Sej jo imajo sam ne pri nas - imajo pa cca dobrih 250KM in so tud varni strani glede pritiska, da je taka turbina dovolj dolgoživa.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.