Skoči na vsebino

Ups ni bilo to kar sem mislil. Prvo ko zagleda ?lovek tak prizor, pomisli na tiste, ki mumile prodajajo. Zgleda da so bili samo delavci, ki so poizkusili dobit pla?o: http://www.siol.net/novice/crna_kronika/20...osumljence.aspx

Me zanima, kdaj bodo kak?no Hildico kam odpeljal. :hudicek:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

...uff spet gledat biv?o ta??o in biv?o punco...ne bojo mi lahke -_-

Za laj?anje tovrstnega gledanja obstaja posebna optika. Dno kozarca. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah, saj vsak prej ali slej do?ivi spoznanje, da stvari niso ve?ne. Se spominjam kako zelo hudo mi je bilo pri srcu, ko sem po dvanajstih letih resne zveze prodal moj prej?nji avto. Ampak ?ivljenje gre naprej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kadar se moja najdra?ja spravi parkirat v gara?o jaz te?em stran ker ne morem gledat oz. bi bilo za moje o?i manj bole?e, ?e bi se imel mo?nost ugriznit vanje. Ampak statisti?no so ?enske varnej?e voznice od mo?kih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

Evo ?e ena iz formalina.....

Lani sem si nabavil nov fotoaparat in sem razo?aran nad kvaliteto posnetkov. Gre za canona SX210 IS. Prej sem imel Sonyja s 5 mio pixlov in dela lep?e fotke. Ta canon niti fle?a ne pusti ro?no v?gat. Vse slike so rahlo zamegljene in barve nerealne. Pa prav zato sem vzel canona, ker sem nkje prebral da ima zelo lepe barve. Skratka, stvar bom prodal, moje vpra?anje pa je, ali mi je res edina re?itev DSLR. Malo mi je mim tisto veliko ?katlo okol vla?it, pa bi raj?i kako alternativo, tja do 300?, pa da je zadeva kot se zagre.

Zelo preprosto, preve? pikslov in prevelik mnogokratnik zooma. :whatever:

Prav si prebral, canonove ?epne trotlce imajo fajn barve, vsaj moj Ixsus 870 slika v primerjavi z DSLR precej bolj to?no barvo ko?e (glavno merilo pri dolo?anju pravilnosti barv). V primerjavi s Sonijevim dsc w 30 (lasti si ga moja draga) je po kakovosti fotografij kak?no svetlobno leto naprej.

Drga? pa kako se ro?no v?ge fle? je na 71 strani angle?kih navodil. A to v praksi deluje in kako, pa nevem.

Ne prec vre?i koruze v pu?ko. Pri trotlcah je ve?inoma algoritem osvetlitve na?telan v son?nem dnevu malenkost na svetlo kar pomeni izprane barve. Trotlce v takih svetlobnih pogojih ponavadi delajo bol?e fotke z vklopljeno svetlobno kompenzacijo 2/3 v minus.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Da se pohvalim, na Limbarski gori sem od o?tirke dobil pir zastonj :cheers: . Prislu?ila sva si ga z na?im desetmese?nim mal?kom - on je od zadaj navijal :jupiii: jaz pa spredaj sopihal :wacko: ko sem ga v prikolici z biciklom vlekel gor.

Spust je bil (pre)vro?. Za diske. Moram kupit ve?je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kukr se je nedolg nazaj zajebavu Boss, da sm zdj js na vrst da dodam svoje mazda baby boom-u, vam sporo?am, da bosta jesen ?e dva dodatna :dudek: na forumu. ?zmeden?

?estitke :bravo: Pravjo da se za dvoj?ke dvojno pije :mi pijemoo: :mi pijemoo:

a si/sta na?rtovala al je blo presene?enje?

A se da dvoj?ke na?rtovat? Allyssa, a to tako izvede?, da dvakrat zapored zelo na hiter? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sicer Zidar trdi, da je to politi?na gonja, ampak men se pa zdi, da so vseeno prav razsodili v primeru ?itsa lopata. ?iberta sem par let nazaj sli?al kako se hvali, da ne podpi?e nobene pogodbe, ?e ni na mizi vsaj Montblanc.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Enoprostorec
Napisano

Mislim da ni Slapar-ca ?e si njo mislu (kokr vem je Morav?anka ali tam nekje blizu), tole bi znala bit Trkajeva deklina. Slaparca ma pa krepko ve?je plju?ne atribute. :P

Pravzaprav se mi plju?ni atributi na fotki ne zdijo toliko premajhni, sem bil pa v dvomih ker ima slaparca malenkost bolj razmaknjene kolj?ne kosti. Ampak pri fotkah nikol ne ve? odkar so izumili foto?op pa te zadeve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moja ravnokar pla?ala 100? tistim ?u?elki, ki odva?a napa?no parkirane avtomobile. Sem ?e po telefonu stegnil jezik, da bi me za ta dnar raje na ve?erjo peljala, pa ni bila navdu?ena nad mojim izvajanjem. Bom moral zdele ko prihaja domov mal jezik za zobmi dr?at, ker bo ziher "?idane volje"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pravzaprav bi bilo potrebno sprejet zakon, po katerem pobudniki referenduma pla?ajo stro?ke le tega iz svojega ?epa v primeru, da je udele?ba manj kot 51%. Potem se nebi vsak pizdek tako zajebaval in dal vsako stvar na referendum.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Homofobija in nazadnja?tvo sta zmagala - sem res mislil, da smo pa le malo bolj tolerantna dru?ba in dokler bo cerkev imela tak vpliv bo pa? tako - ?koda, spet se je izkazalo, da la? in zavajanje ?edalje bolj postajajo vrline in ne obratno :(

?e ena zelo pomenljiva stvar. Ko je Janković znagal na volitvah, so vsi jan?isti za?eli zganjat srbofobijo (?eprav je jankovi?ev materin jezik sloven??ina) in trdili da se bomo morali sedaj v ?olah u?iti srbsko. Ko je sedaj patriarh srbske pravoslavne cerkve pou?eval Slovence kako morajo ?iveti po srbskih obi?ajih (?ovjek i ?ena, koja rađa) so bili vsi jan?isti?ni srbofobi tiho. Slednje me navaja k misli, da so ene navadne riti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Na uvozu na avtocesto pri letali??u Brnik so na podvozu sledi nesre?e - nekdo je takrat delal samomor, so ga videli o?ividci, da je ve?krat peljal mimo in zbiral pogum.

Mene bolj zanima slede?e, namre? odgovorni za varnost v cestnem prometu zelo radi mahajo okol s statisti?nimi podatki. V kateri predal?ek statistike vtaknejo samomore na cestah?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je pa bil dogodek. Prvi? smo vozi?ku od malega sneli prednej kolo, namesto le tega pritrdili rudo in tako dobili kolesarsko prikolico :bravo: . Vle?ni konj je bil o?ka in opravili smo skoraj dveurni izlet. Da u?iva v hitrosti je mal?ek kazal z gruljenjem - na tak na?in se ogla?a samo, kadar mu je kak?na stvar res zelo v?e? :jupiii: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

okeeeej...a si vsaj srecen

Absolutno. Odkar sem si priznal je ?ivljenje povsem nekaj drugega. Edino moja najdra?ja na tej poti k nirvani ni preve? uspe?na (na noben na?in si no?e priznat, da ima dedca copato pol ma pa te?ave).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

se vid kdo nos hla?e doma

Hehe. O tem je bilo tu ?e govora. Mo?ki se delimo na tiste, ki smo copate sramezljiv in na tiste, ki tega nebi za noben dnar priznali :ph34r: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glej Boss, jaz se vozim v 10 let starih jajcih, svoji najdra?ji sem pa kupil nov avto, (no, ni ve? nov, je pa bil). Pa nisem edini, tudi eden od sodelavcev je kupil svoji ?eni nov avto, medtem ko se sam vozi v starih jajcih od pasata.

In tu se pa res vidi, kdo ima svojo rad in kdo ne. :P

Lp

M

P.S. ?koda da tvoja najverjetneje ne bere tega foruma, bi se vsaj spla?alo provocirat. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.