V?eraj smo (pri 1°C v gara?i!) zmontirali, danes je zalaufal. Kak posnetek vo?nje po vasi brez haube (pogledi bogaboje?ih ljudi - priceless) ?e sledi. Samo ?e mojster Hemingway (Tunkka) zrihta predv?ig pa bo. ?e bodo ceste naklonjene (suhe) bo lastnik kmalu spustil iz vajeti (ulaufal) te konje ?eprav jih bo malo pod 400.
PS: brez haube res pride do izraza zvok motorja in turbine, ?e pa predv?ig ni ?isto to?en pa ?e poka iz avspuha.
24ur laufajo gimnazijski maturanti (referenca na eno drugo temo ).
Ne vem no kot, da bi bil problem napisati, da se je zaletel najprej v fokusa, ki ga je vozil naprimer Hrvat in potem ?e v Peđoja, ki ga je vozila 26 letnica iz Ptuja ne pa, da napi?ejo najprej avte potem pa ?e ljudi zdaj pa ugotavljaj kdo je vozil kaj. Saj ne, da se kaj spremeni ampak razumljivo bi bilo bolj.
Kaj se je zgodilo? So?alje. Sicer pa, ?e je denar je res najbolje kupiti drugo rde?o. Nih?e ne bo niti vedel, da si zamenjal avto pa ?e delov bo? imel polno kar je pri takih avtih fajn. Sestavljanje zbitega avta zna biti pa kri? ker mora biti tip-top poleg tega se zaradi nesre?e marsikaj zamaknke in lahko pride do ?ri?kov. Kar poglej, ?e sta se ?ipi sneli potem ve?, da je so tudi ostali deli fajn ruknili in dobili luft.
Lol ja dobro je parkiral. Nesre?e v tem ?pilu so vedno sme?no nerealne.
BTW a ima sploh kak Mazda? ta ?pil? ?e ima naj me doda za prijatelja, moj vzdevek je Symonsi84. ?e pa kdo ravno kupuje mu pa za za?etek kariere ?enkam 323F V6 Type R.
V slu?bi mi ne odpre. ?e je to un ?uden duhec na Nordschleife pono?i sem ?e videl. Pa? manj?i hro??ek v sicer zame lepi grafiki.
Aja in GT5 ima fajn funkcijo. Vsak uporabnik se mora registrirati in ko ima? rojstni dan dobi? avto istega letnika kot si sam. Jaz sem dobil Forda RS200 l84.
V?eraj pa je pri?el popravek, ki omogo?a po?kodbe v online na?inu, zaradi ?esar se mul?ki, ki so navajeni voziti ob ograji hitro sami eliminirajo. Eni pravijo, da si ?elijo po?kodbe v single player ampak ob umetni inteligenci, ki te na vsake toliko ?asa kam zrine je tako kot je kar ok.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nobena ketna ne pomaga, prej?njo je 500Nm in 380hp raztegnilo za pol ?lena in je zdaj nova notri. Aja govora je o ketni za odmi?ne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani