Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Pa neki se tudi sušlja da naj bi šel Mick v alpine, mogoče gre pa Riki v haas,..uglavnem še napeto bo kadar bodo prestopi.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Idealno bi blo to za našega Alexa, ki večinoma časa preživi na forumu namesto, da bi delal kaj pametnega. Tam bi ležal in tipkal po telefonu, pa ne me jebat, da ne bi bil med prvimi tremi :D☺️

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
  dne 20. 8. 2022 ob 5:48 je Z M A J napisal:

DeSUS vozniki so znani po tem, da celoten čas vozijo okrog 60kmh, ne glede ali je naselje ali izven (verjetno si misli da ne more dosti falit s to "optimalno" hitrostjo, hehe), upam da vseeno potem na AC-jih pospeši na tistih zverinskih 80kmh. :)))

Razširi  

Je pa res da da se mi je 3dni naza isto zgodilo med Ajdovščino in Cesto,.. prehitim gospo(SLO), ki se vozi 65-70kmh po ravni glavni cesti,..pa mi torbi in maha :D

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
  dne 19. 8. 2022 ob 14:54 je FuManchu napisal:

Jaz tudi imam z makaronarji slabe izkušnje. Za moje pojme so eni slabših voznikov. Ciganski narod.

Razširi  

Po slovenskih cestah se sploh en znajo furat,..zadnič mi je en cjazu 40 po soški in ko ga prehitim mi blenda...

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Meni se pa zdi drag glede na komponente(se ej kar precej šparalo z kvaliteto), tako na oko,..bi moral ga sam zložiti pa videt kam pridemo.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
  dne 15. 8. 2022 ob 11:39 je Z M A J napisal:

V vetru ne grem nikoli več pedalirat, ker mi vedno ampak res vedno piha v prsa, poganjaš kot usekan, pa hitrost med 16 in 20 kmh, hvala NE. Piha pa skoraj vsak dan, kot da smo Nizozemska postal, heh.

Razširi  

Jap, tle mamo burjo že več kot en teden :D pol veš kolk mi je fajn

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne jajca so (pa ne da bi pljuval pa AIO) držijo patent pa ne izboljšajo nič gre na obrate ruži tam u tri krasne :D je pa res da moj je bil model 2019 tko da..

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

je tako ja Asetek drži patent (oz vsaj tako je bilo do leta 2021)

pač da je pumpa na blocku, sej so se neki tožarili :D

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Tvojo plato in proc sem opisal ne mojo :D

Drugače zanimivo da je tišje moje, je bilo glasnejše 2x140mm z 30dbji + zvok pumpe(kraken x62)

zdej pa mam 13.5db na fanu pa iste temperature (mogoče je šla tehnologija tolk naprej da so vodna sedaj kaj boljša)

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Kolk dejansko se pozna svetloba od fanov v prostor ? Jaz se pa ravno AIO vodno metal ven pa šel na silent AIR cooler 😛

drugač matična strix x570-E notr AMD :D

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To mene tudi razjezi ko ga daš na zadnji parking lepo na črto, da ti ga sosednji parking ne odrsa un pa zapelje lepo na tvoj parking 40cm zravn avta 😕

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.