Danes biw izvoljen za predsednika obcinske organizacije ene glavnih politicnih strank (Bossu bo vsec), ceprav smo druzinsko tradicionalno bolj v desno usmerjeni, no kakorkoli, jaz sem bolj za sredinsko politiko in dobre medsebojne odnose.
Še pow urce in konec za ta teden, sledi uživaški wikend, ponedeljek pa krvodajalsko akcijo, ko glih pridejo v Kamnik s terensko akcijo in so me prosili.
Po skoraj dveh letih od prvih napovedi je Bogomir Auprih, direktor družbe Tab Mežica, napovedal, da bodo v okviru podjetja Tab-Haidi, ki so ga ustanovili z azijskim partnerjem, predvidoma spomladi 2022 na...
Novomeški, črnomaljski in metliški policisti preiskujejo torkovo streljanje v Lokvah. Po besedah predstavnika PU Novo mesto Roberta Perca se je okoli osme ure zvečer skozi vas peljal kombi, ki ga je vozil 32-letnik, v...
Madžarska skupina Mol je podpisala pogodbo o nakupu 92,25-odstotnega deleža v družbi OMV Slovenija, v kateri že ima 7,75-odstotni delež. Dogovorjena kupnina za celoten delež znaša 301 milijon evrov...
Pri meni sem porabil 22% več napram prejšnji kurilni sezoni.
Potem si se v prejšnji sezoni ogreval brez DDV, hehe.
Dejansko je letošnja trajala precej dlje. No jaz sem še najbolj opazil pri dodatnem ogrevanju s kaminom, ki je bil ponavadi bolj estetika, tokrat pa še par dni nazaj bilo potrebno ogrevanje, delno s klimo in nekaj je doprinesel kamin, kadar je bila volja za ga zakurit.
Verjamem. 😊Smo zadnjič za štos tekli na 60 m pred firmo, ker smo se šli s še tremi sodelavci stavit, da bom prvi. In sem stavo dobil. Eden ima 30 let, drugi 34 in tretji 40. Jih je bilo kar malo sram. Pa so se vlekli ven, da imam jaz prednost, ker sem nekoč treniral atletiko.
Daj jih malo pohecaj, da jih DESUS premaga, kaksna je to mladina?
Kaksne cajte pa si si dosegal na 60 in na 100m na vrhuncu treningov oz. v mladosti?
Ta vreme je dobil faking COVID, ker ne mine dan brez dezja. Danes se lotim barvanja ograje okrog hise, po sluzbi in po dobre pow klinceve ure na fertig naliw, jao
Novo kolo mi ne igra vloge, ker se bo ob meni hitro "postaral" glede na terene, ki jih vozim. Imam pa tudi v glavi, da več kot 500 ne bom dal, pa ni neke finančne krize
pred 6 minutami je Deeyan napisal:
tak, ko ti je ze Nejc povedu, tistole je neka srednja žalost.
foter je že kr neki dobrih biciklov spravu naprej letos, tak da če te zanima kej javi, pa bo šou v iskanje
Ja lahko bi kakšnega, pa seveda mora bit prilagojen višini cca. 190cm in 100kg, ker zdaj imam unega tvojega ex oslička
Se pravi recimo na trgu rabljenih (ne "spizdjot" varianta, ampak kupljen in s papirji), se bi kakega dobrega oz. solidnega, rabljenega dobilo za okrog Petstotaka € cekinov?
Tale prigoda med njima mi je bila precej zabavna videt, ocitno je MV toliko znervirala, da ni uspel priti v hitrejsko skpino, ker je potem naredil napako v zadnjem hitrem krogu.
Dobro izkoriscen dan dopusta za mano: se znebil Unicredit in odprl racun na DH, Z4 registriral za nadaljnje leto, s kolesom v Kamnisko Bistrico, s frendi na pir, zdajle pa cakam obisk, tako da je ta dan lanskega dopusta kar dobro in prav prisel. Kmalu potem ze wikend, ki seveda tudi ne bo v znamenju Desus-a, itaaak
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Velenjc danes; po šoli na kabrio izlet in kopanjeee s tamalo
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani