Grega najbl bedne scene so to, ko je ful deklin obremenjenih z nekimi biv?imi tipi, ki jih ?e niso ?ist 100 % prebolele itd., pol pa sama ne ve kaj bi rada sploh od tebe! :ne vem:
Grega, sam pazi najve?ja beda, je pa da zdej spet za?neta, ?e parkat nehata, pa da nikol ne bosta vedla na ?em sta in kdaj bosta spet nehala, pa zarad ?esa sta sploh nehala!
Ej maher, dej ti en dam men dostav tiste matice do hi?e, dej jih magar na oknsko polico od gar?nga okna, itak jih nav mben vzev, pa jih jz zmontiram, teb pa pol une tvoje specjalne prnesm, pa bo a ne!
A si vidu mojo novo avatar slikco - pi?e da je tole black widow!
U?eri sva mela z mazdurino bojni posvet oz. okroglo mizo, ona mi je postavla svoje pogoje, jz sm ji pa tut povedu tasvoje!
Zmenla sva se da se jo bo od zdej naprej vsake tolko sam ?e prbil do konca, glavnina vo?nje pa bo normalna, ker v nasprotnem primeru mi je oblubla, da me bodo popravila tok ko?tala, da bom biv skoz brez fedra in se mi nikakor ne bo iz?lo! :ne vem:
Skratka postavla mi je ultimat in zdej morm upo?tevat, kar sva se dogovorla!
Mdona tole je res noro, kdo bi si mislu, sploh glede na to, da vemo da ga pr nas na?i reprezantanti sploh nimajo kje trenirat in je pol vse skup bl alla bob team jamaica!
Jz sm dans glih med malco gledu tekmo, pa temu primerno malco raztegnu, pa mi ni noben zameru niti mav, ko sm povedu kaj se je zgodil, patriotizem pa?! :ne vem:
Tale Spirsova teta je ?iv dokaz, da ni nujno da so bogati, slavni in re?mo da lepi - obsojeni na sre?o in ?ivlensko idilo!
Jz mislm, da se marsikermu ko je povhn totalno, da se mu u ?ivlenju precej slab? godi kokr nam povpre?ne?em, pa da se sploh ne zavedamo kok se mamo loh u redu, brez nekih hudih materialnih zalog!
Moj sedanji Mikser pa naj bi mev po prometni 990 kilakov, u resnic pa jih ma najbr? ?e mn, glede na to da je mazdohist neke kose kovine stran rezov na zadnjem koncu!
Prej?nja ma?inka GT 1,8 16v pa je mela v prometni 1180 kg, se prav 80 te?ja od ?ikotovga ksedoza9!
Pomoje bi bla tema zlo obiskana, pa velik novih prispevkov, sicer pa lahko kajlo razumemo v naj?ir?em pomenu te besede! Npr. u Celu je bla delna kajla od vremena v smislu mraza, pol ko mi je Mikser ?ru 11.1 je bla kajla od porabe korete, itd. skratka kajla je skorda univerzaln izraz, tko kot gorak!
No naredta biznis pol ?imprej okol teh feltn, upam da bodo lepo pasale gor, men sicer niso nevemkva, ampak sej vemo kako smo jz pa moji ?rni 3je kraki u ?lahti!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja gospodi?na, temu se pa pol nakonc re?e psiholo?ke igrce, pri kerih pa ni zmagovalcev, samo 2 pora?enca, ki psiholo?ko uni?ujeta drug druzga!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani