Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Letos izgleda, da se bomo ?e maja ogrevali,?e bo tako vreme.Bo sedaj zima namesto pozimi.Vse je ?lo v maloro.

Druga?e pa porabimo tudi druga?e preve? elektrike(napajati moramo lampa?e fer?te). :)

Upam, da gremo "poceni" skozi to, pa naj nas vodi magari kdo tukaj iz foruma. Zaradi mene je lahko iz ene ali druge opcije, va?no je, da je dober Ko se ta kataklizma kon?a bi bilo pa res lepo,da se kje dobimo skupaj na pija?i(seveda vsak z obveznimi simboli, da bomo vedeli, kam kdo spada.) :)

Se strinjam glede pija?e. Moj simbol bo (upam) ?e naprej kolesarski dres.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kmalu prepoved potovanj med ob?inami. Hvala bogu.Saj je tudi danes na obali kot med turisti?no sezono. In to 90% od drugod. Za zdaj je na obali sorazmerno malo oku?enih in jih ne rabimo od drugod. Good job vlada.Tudi pla?e si bodo zni?ali za 30%. Zanima me, kaj bo sedaj na sporedu za kritizirati.

Ja, elektrika bi lahko bila zastonj,ne pa samo 27posto ceneje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne more? verjet, kako so tej Italijani nemogo?i. Na meji so na?i mehani?no prepre?ili prehod meje pri Mirnu-Kostanjevici. In tej modeli enostavno umaknejo ovire ali jih uni?ijo in gredo na na?o stran. Pa kaj ne morejo dati betonskih blokov?

Bolano....

To lahko smatramo kot agresijo, napad na samostojno in neodvisno dr?avo.  :angry2:

In ogro?anje nacionalne varnosti..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ampak.... Razmi?ljam... Itak sem na FBju obkro?en z ljudmi, ki imajo nekako podobne konji?ke kot jaz....

Ne pretiravam; polovica objav je v stilu "noben Me ne bo jebal, grem na kolo-in zraven 5fotk iz ture" ali pa "Fak, a nam bodo dokon?no prepovedali kolesarjenje, tako kot v Italiji, Franciji, kaj naj zdaj...".

Makes Me wonder... Obo?ujem kolesarjenje, neke najlep?e trenutke sem pre?ivel s tem ?portom, za znoret sem za??itni?ki do ljudi in stvari, ki mi nekaj pomenijo (in ja... Kolo spada v to skupino), pa? lahko recem, da sem kolesar po du?i (z vsemi plusi in minusi,ki ti jih tak ?port da), sel bi narediti 150km turo,jebemu da bi... ampak....

Nisem strokovnjak, ampak imam ob?utek,da bo gospodarstvo ?utilo posledice, zdravje nekaterih posameznikov tudi....

Ampak ne... Nekdo nekomu prepove iti na turo.... In to nekomu, ki ne ?ivi od kolesa... Kaj huj?ega...

?e bi se ljudje pol toliko ukvarjali s tem, kako si umivati roke in kako se dr?ati zase, kot se s tem ali bo Franja letos (ja.... to je bilo resno vpra?anje nekega ?loveka, za katerega me je sram, da se ukvarjava z istim ?portom...), bi bilo marsikaj zelo druga?e...

Ali pa ?port, tako kot za koga drugega kak?na druga stvar, za marsikoga res zgolj beg od te?av?

Ja,na zrak si zluftat glavo...

Ne pa ob tem zatreti pravih te?av...

Mogo?e pa narobe razmi?ljam... Nevem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pred na?im blokom je ko?arka?ko igri??e in ?tange ; kao nek fitnes na prostem...

Mularija se je itk dru?ila,kot da ni? ni... Skupaj s star?i in ostalimi star?i, upokojenci so malo balinckali, sosedje mojih let so veselo delali sklece in ostale vaje na orodjih.... Pa ?vic te?e, pa dajmo se po nosu popraskati, pa itak noben ne o?isti pred in po uporabi....

Baje je pri?la policija v?eraj.... Zdaj je mir.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kregamo... Ok,ne kregamo. Jaz itak Mislim, da za kregati,moras najprej biti prijatelj, da se potem lahko sKREGA?. Pa? nesoglasja oz. kako se re?e temu... Podajanje razli?nih mnenj...

Mal prickanja, ko nimamo kaj drugega po?eti. Saj ?e bi nam ornk tekla voda v grlo, tudi nebi mogli iti na net..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?alostno,da samo ti! Tak pa? mamo.....

Ah,lej, Forum je to. Itak da je zdaj govora o politiki, virusu.... In ko se vme?a politika, se vedno skregamo/jo... Vedno je bilo tako in vedno bo.

Saj ?ez 4mesece bomo pa jamrali,kako so Hrvatje dragi in kako se gre za isti denar lahko v Gr?ijo. Potem bomo spra?evali a so zimske gume po 5ih letih ?e ok in v veselem decembru bomo spet vsi ultra osladni in si bomo vo??ili vse povprek...

Tako pa? je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?rnivec poznam... Iz Ljubljane in potem v GG in preko Braslov? nazaj. Morm pa ?e 1x sprobati (upam da sem si prav zapomnil) prelaz Lipa.

Nejc, Hojs ima nekaj samo zate:

5. Ali lahko kolesarimo?

Kolesarjenje je mogo?e v parkovnih in sprehajalnih povr?inah. "Vendar prosim kolesarje, da so uvidevni pri rekreaciji. Prednost dajte tistim, ki potrebujejo sve? zrak. Se pravi starej?im in drugim ranljivim skupinam," je dejal minister. :vskalo: :vskalo: :vskalo:

Hahahahhahahaahahahah... Mi ga pa ne potrebujemo (sve?ega zraka). Svasta.

Ampak kako pa priti v parkovne in sprehajalne povr?ine? Bicikel v avto do tja? Pa jaz sem mislil ,da na?eloma ni dovoljeno kolesariti po parkih in sprehajalnih povr?inah...

Mislim..... Ah... Skoda besed...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes smo po?eli dru?benopoliti?no neprimerno stvar - dru?ina je ?la na sonce in sve? zrak. Obiskali smo Veliko planino - mesto duhov - vsake dva do tri kilometre en planinec, se en zafrkavam.

Ker je tako po?etje seveda povsem nesprejemljivo, bo v prihodnjih dneh to mali diktator prepovedal.

Edina stvar ki nas obvaruje pred prezgodnjo poslednjo sodbo je na? imunski sistem. Krepitev le tega pa potanovem ni za?elena - ve? bo mrtvih la?je bo vladat.

Tudi jaz nisem bil cel dan doma. Living on the edge...

Bomo pa sklece delali doma pa hodili okoli bloka...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Sicer nisem nek ljubitelj te zvrsti, ampak tale bi bila lahko himna protialkoholne kampanje in hitro gre v u?esa (tudi za pogleda ni ?voh, hehe);

Emina je huda za popeezdit,..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo, tole bo ?e za koga relevantno: https://www.24ur.com/novice/slovenija/prepoved-zbiranja-kaj-novi-odlok-dovoljuje-in-cesa-ne.html

Gibanje, dostop in zadr?evanje na javnem kraju je ob upo?tevanju ohranjanja varne razdalje do drugih oseb za posameznike dovoljen za: ...dostop do javnih parkov in drugih sprehajalnih povr?in,...

Torej je ''grem na sprehod v park'' dovolj dober razlog, da te policaj ne oglobi. :D

Mogo?e se ?e za nadaljnih 400? bruto dovolj potrudijo, da spi?ejo kaj kar je dejansko smiselno?

Na podlagi ?esa se pa odlo?ijo za vi?ino kazni? Razpon je kar velik; od 70-400eur ?e se ne motim..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Fajn bi bilo , da bi se vklopila ZKP (zdrava kme?ka pamet) tistih, ki bodo to UPAM nadzirali in sankcionirali; naj pustijo ?loveka ki sedi na klopci na miru in skupino 4ih osebkov (4 je manj kot 5)ki se guzvajo in afnajo na posti pa naj ornk sankcionirajo..

Spet nek zakon,kjer si vsak po svoje predstavlja kaj in kako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.