Ej točno , točno to. Ok,imamo neko bolezen in nihče noče zboleti. Imamo neko rešitev in naj jo uporabi kdor jo želi.
In namesto da bi komunikacija z ljudmi temeljila na izobraževanju se raje ustrahuje. Seveda... Vemo kaj se da delati s prestrašenimi ljudmi.
Tako zgodbico so napletli iz tega, a kaj ko je stvar čisto preprosta.
Jaz sem že leto in pol nazaj napisal svojo željo glede življenja v času covida in to je , da ostanemo s familijo zdravi in da se ne sekiramo. Glede na to da ravnokar v dvoje pijem kavo na balkonu in glede na to da sta starša nekje daleč stran z avtodomom,je moja želja uslišana.
Pa ne da nimam zelo izdelanega mnenja o vsem skupaj, ampak... Se mi preprosto ne da pisati/razmišljati o tem . Vem... Če bi vsi tako razmišljali , bi še zmeraj jedli z leseno žlico
je pa žalostno videti,koliko ljudem se dan vrti samo okoli virusa...
Zjutraj srat pa na telefon brat o virusu 😛 jst po pravici nevem kaj se sploh trenutno dogaja razen da slišim o porastu okužb
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Adijo, sam ne hodit nazaj z alter računom kot alex prid kar z original računom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani