Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
2 hours ago, Nejc1986 said:

Ej točno , točno to.  Ok,imamo neko bolezen in nihče noče zboleti. Imamo neko rešitev  in naj jo uporabi kdor jo želi. 

In namesto da bi komunikacija z ljudmi temeljila na izobraževanju se raje ustrahuje. Seveda... Vemo kaj se da delati s prestrašenimi ljudmi.

Tako zgodbico so napletli iz tega, a kaj ko je stvar čisto preprosta.

Jaz sem že leto in pol nazaj napisal svojo željo glede življenja v času covida in to je , da ostanemo s familijo zdravi in da se ne sekiramo. Glede na to da ravnokar v dvoje pijem kavo na balkonu in glede na to da sta starša nekje daleč stran z avtodomom,je moja želja uslišana.

Pa ne da nimam zelo izdelanega mnenja o vsem skupaj, ampak... Se mi preprosto ne da pisati/razmišljati o tem . Vem... Če bi vsi tako razmišljali , bi še zmeraj jedli z leseno žlico :)

je pa žalostno videti,koliko ljudem se dan vrti samo okoli virusa...

Zjutraj srat pa na telefon brat o virusu 😛 jst po pravici nevem kaj se sploh trenutno dogaja razen da slišim o porastu okužb

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

A nima honda kao slabega motorja, potem ti pa druga druga violina v moštvu honda dobil pole.

Pol pa pride dirka,..ah ja ne bom niti  kometiral 😂

Če bi delili točke za nekaj drugega kot za mesta, bi nekdo že bil svetovni prvak.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)

Pomoje je kdo jokal da se odklene :) Tolk o glasovanju.

Tolk ko je na netu temu primerniih forumov bi si komot dobili novo domovanje pa tam trosili neumnosti 🤦‍♀️

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.