Skoči na vsebino
Pizza
Napisano
pred 48 minutami je Tilen5 napisal:

Nevem zakaj je zafrkavanje, če ti je užitek in nrdiš profi testo ven,.. jst delam dvo-dnevno fermentacijo s poolish-om. Na začetku je bilo res malo zafrkavanja ampak zdej to tako na hitro use naredim.

Sem poskusil delat,pečt in jest eno in drugo a v primerjavi z vsem skupaj moraš biti res fen,da delaš to testo,čakaš par dni in imaš čas kurit Webra v "mojem primeru ",kot pa enostavno spečt navadno v eni uri,ko se ti jo zdajle zalušta in jo šmljak na 1,2,3 poješ.....🍕🤗😉

Včasih se pa tudi jaz malo poigram sploh za vikend poleti,ko nas je več doma,gre peka kot po tekočem traku....🤓💪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano
pred 49 minutami je Z M A J napisal:

Nekateri priporočajo celo 2 ali 3 dneve.

..... ali celo tedne, ampa to je v resnici zafrkavanje samega sebe... :nevem:

Je pa res, da v restavraviji bi pa radi jedli točno tako pizzo za 5€,to pa žaw ne gre... :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano
pred 7 urami je Z M A J napisal:

Ko je glih tema o picah, smo včeraj pri frendu testirali tole mašinco. Ima še kdo podobno? Spekli 17 pic precej hitro. :)

IMG_20230603_154555.jpg

IMG_20230603_153132.jpg

IMG_20230603_153116.jpg

Sem že lani in predlani objavil-ne vem kje, kako se peče v malo predelanem Webru! Zgleda podobno kot na teh slikah... 👍 So res odlične, če imaš "00"moko in 350-400 stopinj, da se v treh-štirih minutah speče..... 😊😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano
pred 5 urami je sportman333 napisal:

Podobna izkušnja ko sem bil v Gardalandu, najdražja pica  v res dobri piceriji 10€, s tem da take v SLO ni za dobiti (po kvaliteti).....

Mogoče pri vas.....😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 37 minutami je ignacij napisal:

Možno, hočem samo povedati kako imamo mi vse drago, od hrane, nepremičnin, oblačil do vozil. Sem bil v ponedeljek čez mejo v Italiji in kupil par oblačil, in so bile vsaj 50% ceneje kot pri nas, potem sem šel še v Familia trgovino in kupil nekaj izddelkov, npr. za testenine Barilla sem odkartal 0,7 eur, pri nas so 1,5eur, sem kupil kar 3 letno zalogo 😀 Vglavnem, lupijo nas ko opice banane.

To povej Marički Lah, bo rekla da pri nas trgovci životarijo.... 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano
pred 1 uro je AmpeR napisal:

Špijoni od FB. Predvčerajšnjem sva se z sodelavko pogovarjala od wellcuma AT (pa savne pa to....)💋 in danes mi FB bombardira to reklamo?!

Nič guglav, samo pogovor. Ja je prav špijon od androida ....

Si bil kje v bližini kakšne savne ali wellnessa? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Dokler posta nad tvojim ne prebere tudi tvoja žena si na varni strani. 😜

Ni hudega,imam srečo,da je tudi za hece in staremu "kozlu" zaupa.....:rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Sprašujem se, kako so starši preganjali dolgčas, ko še ni bilo interneta. Ker sta oba že pokojna, sem vprašal svojih 11 bratov in sester. Pa tudi oni ne vedo...

@Slivka po mojem vedenju imaš ti tam na koncu hriba zelo bogi signal📶.... 😊😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Pridem v frizerski salon, tam pa frizerka kot iz reklame. Sicer ni mogla spregledat, da buljim vanjo, vseeno pa je ostala profesionalna in vljudno vprašala:

- "Kako Vas postrižem?"

- "Kot ovna!"

- "Kako pa je to?"

- "Me podreš, obrneš, zvežeš in začneš pri jajcih..."

Včasih je dobro, če si kmet an s hribu doma, pa veš, kako se stvari streže. Vseeno ni bila za stvar...

Škoda, da nisi tole malo prej napisal, sem bil pred 5.urami pri "frizerki".... 🤔😅😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.