Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Boss, ni res! Divjaki imajo za najhuj?e zlo na AC ravno to, ?e bi se kdo slu?ajno po AC pripeljal kontra. Zato pa skoz poslu?amo o?itke kot so; Kako mora bit nekdo tolk bedast, da spregleda tisto veliko roko, ki opozarja za napa?no smer, pa da bi blo treba postavt tiste je?e, ki predirajo gumo, ?e kdo zapelje kontra itd... Vsi divjaki o?itajo star?kom, ravno to, ker bojda se na avtocesto zapeljejo kontra zgolj starej?i ljudje, mladoina pa, kao ne. Pol pa padajo take. ?e? kaj majo klobukarji za na avtocesto hodit, ker so itak ?e slepi pa brez refleksov, pa prepo?asi vozijo itd.....

In to?no vem zakaj se divjaki, dinamiki, dinamiti oz DDD-ji tako hudi?evo bojijo avtocestnih kontra?ev! Ker tile DDD-ji pa? konstantno in ve?inoma zaradi svojega divjanja vozijo po prehitevalnem pasu, na tem pasu pa se, kadar se, pripeljejo zloglasni kontra?i. To je to! Vse ostalo je navadna posrana divjakova naklada?ina.

Dokaz o moji trditvi je par postov nazaj, ko mi je nekdo dopovedoval kolk so bili pri v?eraj?nji nesre?i nevarni tisti, ki so na avtoceti v?eraj obra?ali in vozili nazaj.

sej se skorajda more? vozit skoz po prehitevalnem pasu poglej kolk je tovornjakarjev na cesti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se ne morem strinjat dokler ne vidim obnove

Se absolutno strinjam, no sam Litvanke....komi cakam Eurobasket2013 :)

Men se pa Malezijke dopadejo (vem, da niso skandinavke, da nebo spet kake pomote :D) :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Majstr, konkretni nesre?i se nista zgodili zaradi vo?nje v nasprotno smer, ampak sta se zgodili zaradi PREMAJHNE varnostene razdalje. Kontra, so za?eli vozniki vozit ?ele potem, ko se je nesre?a ?E zgodila. Ampak zaradi kontra vo?nje se potem, ksre?i, ni zgodilo ni? drugega kot zmeda.

Vi, dinamiki, kar naprej potencirate te kontra vo?nje, vendar se zaradi kontra vo?nje, na leto zgodi pribli?no 1 do 3 smrtne ?rtve. Zaradi prehitre vo?nje se jih na leto pobije pa ve? kot 100.

Vi dinamiki zmeraj ka?ete na ?tevil?no "manj?i" problem, ki mogo?e res ne leti toliko na vas, ker ste tako hudi?evo prepri?ani vase, ?e?, da vi pa nikakor ne morete spregledat in po pomoti mogo?e kje zapeljat kontra. Jasno, vi radi vozite po prehitevalnem pasu po katermu najraje dinamirate, pa se logi?no, pol bojite kontra?ev.

Ampak vi skoz ka?ete na problem, ki statisti?no poka?e, da je zaradi tega problema relativno malo smrtnih ?rtev. Vi dinamiki ste kot ene sorte tajkuni. Ka?ete na kurje tatove, med tem, ko sami kradete tovarne. Vi dinamiki ste kot posrani pujski, ki stojite do vratu v lastnem dreku, pol pa ka?ete na mu?ji kakec.

zarad alkohola pa ne? :rolleyes: (da nebo? spet narobe razumel in mislu, da ho?em tebe postavit za alkoholika)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dobro jutro!

Sicer pa, vpra?anje? Jaz ?e skoz opozarjam, da je PREMAJHNA varnostna razdalja ena od treh najpogostej?ih razlogov za NAJTE?JE nesre?e. In te nesre?e, ki jih tukaj zdaj ka?ete, so se zgodile ravno zaradi premajhne varnostne razdalje.

VI to?no veste da ima Lojz prav, samo priznat no?te, ker ste tudi sami med tistimi, ki preradi po?nete ravno te tri klju?ne vzroke na katere jaz skoz opozarjam; Hitrost, premajhna varnostna razdalja in telefon.

To, kaj vse pol po?ne folk, ko naleti na nesre?o, bi bla pa spet dolga zgodba. Ampak to se da poglihat in re?it s pravo varnostno razdaljo.

"Vozniki obra?ali kar sredi avtoceste in vozili v nasprotno smer" a za to je zate kriva premajhna varnostna razdalja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Podobno je npr tudi v vojnah. Heroji in pogumni vojaki ponavadi poginejo.

temu se pa re?e slu?it domovini!

Deeyan ne ga biksat! A ??ije? tut proti vetru?

u?asih kirga tut orng zalijem ja :D

Nisem vedu, da vozi? gasilni avto.

ne lih, lohk si ga pa naredi? :D BTW, nisi odgovoru na drugo vpra?anje ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Edina obramba, ki jo pa res izvajam je, da kadar se mi kdo s premajhno varnostno razdaljo napopa za rit, potem jaz rad operem prvo ?ipo. Imam rad ?isto in oprano ?ipo. A je mogo?e prepovedano oprat ?ipo?

eeeeeee za take primere mam pa js eno ?pricngo nala?? naprej obrnjeno, da te pol po?pricam nazaj :jezicek:

Ne, nikol zarad divjaka nisem ?e sam sebe spravljal v nevarnost. Sem pa? imel zgled pri svojem o?etu in sem se varnosti kulture in obna?anja u?il pri njemu. Ravno tako sem tudi jaz svoje otroke nau?u obna?anja kaj je najbolj varno in prav.

Vzgoja poba se re?e temu!

kaj pa ti ve? kaj on po?ne, ko tebe ni zravn :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne, na nurburgringu veljajo ista pravila kot na cesti le, da ni hitrostne omejitve. Tudi na ostalih dirkali??ih, ?e je le normalna organizacija so pravila, ki se jih je treba dr?ati zaradi lastne in tuje varnosti.

Drag race je dolgo?asen, ?e nima? avto, ki zmore prevozit v 12ih sekundah ali manj. :jezicek:

just wait for a while :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

- S hobiji na?eloma ni ni? narobe, razen, ?e je tvoj hobi namerno in zavestno ogro?anje drugih ljudi, kateri se dr?ijo cestnih predpisov.

predpisi na pistah??? :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mam, ampak ne tazga, da bi ves ?as za to zapravu in da bi s tem hobijem ogro?al druge...Ti pravi? da si divjak in da skoraj ves ?as zabije? za volanom.

A ti, ko nisi na dirkali??u, pol po cesti vozi? lepo po predpisih?

hja lej, vsak ma hobi ki mu pa?e...

seveda, z dizlakom se pa res ne da divjat :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e bi imel kaj pametnega za po?et se ziher ne bi z avtom okol podil. Tak?nih neumnosti se ne spomni nekdo, ki ma polne roke dela.

Drga? pa sem mel jaz tud tako 323f-ko. Samo druge barve je bla. . Sem jo prodal, ker ni mela klime.

Ti si takrat najbr? ?e z o?ijem na veselico hodu...

Pa na unmu film?ku vidm, da ti ?e nakam plavo kadi zadaj na auspuhu. In premagal si reno 5. Nekej neverjetnega....

ne ne to nism bil js, to je bil prej?nji lastnik :D druga? pa je renault 5 turbo :D

a ti nima? nobenga hobija?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.